Watch Dogs Legion

Ja sam uvek intervenisao kada vidim nasilje :sweat_smile: pecnem ga dok npc ne pobegne :sweat_smile:

Au kako sam izgubio dva operatera sad u bezveze misiji, Spy i Albion. :joy: Ako ovakk bezveze budem gubio ice na off, mada jedina prednost je ta sto igras bas dosta oprezno

Kakva igra, iznenadjuje bas u nekim momentima. Odigrao sam posle duzeg vremena igru neku u cugu 6h i bas kad sam regrutovao onog sa paintball puskom i reko dosta ugasicu kidnapuju ga i morao spasavati mamlaza, jel se vama to kidnapovanje desavalo?

Inace posto regrutacija traje bar 30+ min razmisljam se ozbiljno da perma death ugasim jer mi je posle zao kad fasuju i nema ih

Kod mene dva tri puta su nekoliko NPC-a pretukla ove Albione i pravac bolnica samo je smesno sto udaraju i albione i jednu druge medjusobno :joy: bilo je kidnapovanja, a koliko vidim sa perma death igraces dosta dugo igru dok budes nalazio nove clanove :grinning:

Mislim da je to skriptovano i da mora da ti kidnapuju nekog clana jer se uvek zameris sa nekim iz Albiona i to je njihova osveta kao :grinning:

Pa da, al bas sam juce citao oko perma death, napravljen je bas iz tog razloga jer je poenta resistance grupe. Sad ako bas bude bilo nemoguce igrati jer imas momente kad glupavo pogines definitivno cu iskljuciti, za sad neka bude on jer pazljivije igram. Inace da, regrutacija je bolna nekad i kad ga izgubis smoris se :grin:

Ako gledas u globalu igra je zamisljena sa perma death ali brate… treba sigurno oko 200 sati u hard modu da bi presao igru.

Igras na hard modu? Pa dobro to si u pravu, ako budem. vise regrutovao nego prelazio ocigledno nije za mene. Za sad sam izgubio 3 operatera :grin:

Bez spojla al story je gotov kad svi oni fasuju?

Da bi ubio nju morao sam zrtvovati brutalnog hakera koji je imao samo pistolj, ali ako se igra zavrsava onda kad njih 4 eliminises, to je ok.

inace

Teodora Jovanovic?

Pa naravno da moras sve njih. Ja sam lepo rekao, kada dodjete u situaciju da idete na te glavne, kakav crni haker, samo agent sa jakim naoruzanjem.

1 Like

Tako je. Probao stealth ali ne ide, jednostavno deo misije predjes stealth i onda te tera da recimo udjes u lift, moras pobiti bar nekoliko njih da bi do tog lifta dosao. Doduse zadnju misiju za kelley sam presao skroz stealth, samo sam jednog roknuo za živo čudo, u 60% slucajeva sam morao sve da ih pobijem :grinning: zanima me samo kada igras perma death ove istrazitelje sto gazim na ulicama, da li nesto menja, jer bez perma death ih salje u bolnicu ne znam kako je sa perma death i da li nesto znaci. Mislim da ih džaba gazim i ubijam :smiley:

1 Like

A i sta se sunjate koj moj, ne igrate Hitmena :sweat_smile:

1 Like

Znam. kako izgleda zadnja misija, gledao sam da imas da hakujes dok pucaju na tebe sa 200 strana, to mi se nekako ne svidja. Inace ova sto sam trenutno presao, zal je sto sam usao sa hakerom koji ima samo pistolj, a ovi druze do zuba naoruzani, probao pobeci al nema sanse, na kraju njegova zrtva je bila da misija uspe, da misija nije uspela bilo bi bas ocajnicki igrati opet.
Imao si opciju upload/ kill, jel neko od vas upload kod nje i sta se desi onda?

Ja sam trenutno odusevljen i mogu reci da kad pocnem igrati ne znam stati, bar za sad. Ovaj pristup hakerski, da oboris sistem i te fore za mozganje mi je bas osvezenje i nesto sasvim kul :blush:

Ja sam je ubio, iz etičkih razloga , zbog onoga sto je uradila majci :slightly_smiling_face: pamtim ja sve eee :slightly_smiling_face:

A ta misija gde svi oko tebe pucaju, ja sam to hakovao paukom i niko me nije ni video, jedino sam morao u lift jbg :rofl:

Imam utisak da se muzika i radio emisije ponavljaju iznova i iznova i to me bas zivcira.

1 Like

Spremamo se za trojku :joy:

Iz istih razloga sam je i ja ubio :grin::grin::grin:

1 Like

Apsolutno je svejedno sta odaberes, da ti ne spojlujem :sweat_smile:

Sto se tiče glavnih misija, a i uopsteno, Mladen je u pravu, samo hitman-a i piči, sve drugo nema smisla. Jos kad uzmem rocket launcher… pohakujem im sve dronove i rokaj… :joy:

Ma ti dronovi su OP. Hakujes, ubije im jednog koji je napolju, ovi u zgradi svi izadju, dron ih rokne i zgrada prazna :sweat_smile:

Haha bukvalno. Realno fali protivnika, onako bar jos po 10-ak pa da se ispucaš kako treba :slightly_smiling_face: