Watch Dogs Legion

Igra izlazi za 3 nedelje , a vec najavljuju brdo novog kontenta… Plus povezuju Assassins Creed i ovaj Univerzum izgleda.

Jesi igrao nekada pa ti se ne svidja ili nije tvoj tip igre?

Ili si igrao a ipak je govno :grinning_face_with_smiling_eyes:

Ti si banovan iz ove diskusije :grinning:

1 Like

Kontam, ali šteta. Dvojka je krenula u skrom drugom smeru. Taj San Francisco sto su odradili u toj igri je nerealan, svaka uličicama ima neki svoj detalj, neverovatno.

Ali ako ti je taj “hipsterski” fazom odbojan onda jbga, nema potrebe ni da počinjes. Cak ima i jedna misija gde su ubacili Burning Man manje vise.

Ne znam ni ja kako ce funkcionisati igra bez jednog pravog protogoniste, ali spreman sam da probam.

1 Like

Meni je prvi deo bio toliko ocajan da drugi nisam nikad ni nabavljao…

Ovde na forumu definitivno veoma potcenjena fransiza sa dve odlicne igre. Poprilicno su zanimljive i imaju odlicnih stvari u igrama. Ovaj novi deo me ne odusevljava nesto ali probace se sigurno.

Kako ocajan leba ti ? U cemu dosadan ? Mozda nije fantastican i idealan ali doneo je nesto novo i drugacije sa svim onim hakovanjem i solidnom grafikom koja ruku na srce nije ispunila ocekivanja i hype sa e3. Solidna prica, zanimljive misije, ok gameplay, ok muzika i to je to. Veoma dobra igra.

Zanimljivo kod ove igre da je ljudi ili vole ili jednostavno ne vole. Nema nekog ko je rekao da je igra prosecna. Meni deluje kao odlicna igra, probao i prvi i drugi deo ali nije mi legla ni jednom, i to je to. Cak sam skoro skinuo neki demo sa namerom da se navučem nekako i odigram ali JOK :grinning:

Ne treba… ukusi, jbg :smiley: razumem.

1 Like

Mene prvi deo smorio i nisam ga nešto puno ni igrao, a drugi mi je bio odličan.

Meni je prvi deo bio bas dobar. Cak mi je to bila prva tada “nextgen” igra koju sam igrao na debelom One u, jer sam ga tada bio kupio.

Jedino razočarenje je naravno bila ona razlika sto su pokazali na E3 prethodnih godina i ono sto su izbacili. (Graficki)

Potpisujem, jedna od najlepsih igara prethodne generacije… Negde sam zaturio podatke za guesta, bas mi je zao sto nisam nikada igrao duze od pola sata.

Au kakav trailer, najezio sam se… :grin:

Osjećam Black Mirror vibes, ne znam zašto. Uglavnom, igraće se ovo.

Prvi dio sam počeo i prestao negdje na pola. Drugi dio nisam ni počeo. Treći dio planiram da pređem, ipak je to London :slight_smile:

Krenuo pre-load! 35,44 Gb na Xbox.

Hype! :joy:

unnamed

5 Likes

Piši utiske kad počneš

1 Like

Njemi se svidja i prvi deo.

2 Likes

Watch Dogs, prvi deo, sjajna igra. Plus se Aidan Pearce vraca u Legion.

Bolje da su stavili 1440p 60. Ali i dvojka je bila 30 fps. Ray Traycing ce verovatno u ovoj igri bas dobro izgledati, ali očigledno na cenu 30fps.