Watch Dogs Legion

Još jednom da kazem :grinning: Zaista sam oduševljen grafikom i igrom. Mislim da sto se tice grafike ne bi bilo wow efekta bez ray tracing-a koji daje dodatni šmek igri.

Ovo je primer kako ubisoft moze da pridobije i one kojima prva 2 dela nisu legla. Prosto ima mnogo sporednih misija koje te odvlace od glavne price, ima dosta toga da se radi van glavnih i sporednih misija, tako da sve u svemu igra je odlična i za svaku preporuku.

Ima naravno dosta toga na cemu bi trebalo da se dodatno poradi, jer bukvalno mozes sa hitmenom da udjes bilo gde, i da ih sve pobiješ za par minuta, ali sve u svemu zaista dobar paket. NPC je tupav dosta i ima tu i tamo da zabaguje po nešto.

Meni se igra za sad bar svidja, sinoc sam izgubio prvog operatera tako sto sam udario autom u gas i eksplodirao je :grin: Grafika izgleda stvarno dobro.

Gde nalazis side misije osim da nisu regrutacija?
Jos nisam nasao i regrutovao hitmana, ali me zanima razlika od njega i ostalih koji imaju gun? Bukvalno sa radnikom, hakerom ili medicinskim radnikom isto upadam i resavam misiju.

Za njega je zasebno sto mu je ability Gun Kata (takodje poznat kao Gun-Fu). Ako si gledao John Wick film, znas o cemu pricam. Meni su te sve animacije sto on radi iskreno pola igre, tj. bilo bi mi upola toliko zanimljivo da nisu tu Gun Katu tako fenomenalno odradili.

1 Like

Pa ne znam dokle si stigao, da ne bude spoiler ali kada spasis jednog agenta koji istrazuje desavanja onda ce ti recimo on davati misije za klan kelley. Par misija sam imao kada su mi kidnapovali agente pa ih spašavao. Takodje imaš farbanje delova zgrada, pa borilacki sampionat, jurnjava tech poena ume da bude zabavna dok provalis kako da dodjes dotle :grinning: jedino mi skupljanje novca nema smisla, samo oblacenje i šaranje oružja… da zaboravio sam i žongliranje :grinning:

Nisam gledao film, klip jesam i animacije izgledaju kul, ali to nije ono sto mene zanima. Dakle imam osecaj da bilo koju misiju mozes igrati sa bilo kim, nema razlike osim tezine kako ces to da izvedes.

@iNikola pa par sati sam u igri, regrutovao sam onog pandura sto je trebalo sa kolima hitne lekove da dostavim. Farbanje mi je za sad bar lako, tech poeni znaju biti lepo zavuceni al bar za sad sam uspevao da ih nadjem. Za sada mi stealth / hack stil odgovara.
Mozda kad nadjem nekog hitmana ili spy promenim ritam igre, ali igram i pazljivije zbog perma deatha :grin:

Hitman-a dobijes kada otkljucas mali deo grada u donjem levom uglu. :grinning: nakon toga mozes jos hrpu hitmana naci na ulici. Pre toga, tesko. :grinning:

gledao sam brze bolje da uhvatim screen dok pada kisa i ovo je slikano fonom posto ne znam share uraditi. Nerealno koliko lepo izgleda u nekim momentima

1 Like

next step :grin:

Da,zaista fenomenalno.

Dzabe se lozite. Ako jurite trofeje, good luck with that. Paste up je bagovit do zla boga i bukvalno ce RNG odrediti hocete li ga dobiti ili ne :sweat_smile:

Ma ja nemam ni jednu platinu, nego mi je smesno da huskam rulju na ostale :grin:

Ma i nije nesto spektakularno :sweat_smile: ja sam imao huligana koji je predvodio napad. Najbolja mi je bila likusa koja se bavi pcelarstvom pa salje roj pcela u napad :rofl:

1 Like

Za nju sam cuo da je must have. Ne znam jel se tesko nalazi

Znaci huligan isto moze da vodi rulju haos da pravi?

Aha, isti skill ima i on. Ona se onako random na ulici tesko nalazi ali je dobijas kada oslobodis jedan deo grada

Nije mi jasno zasto mi igra ne registruje HDR automatski? Do juce sve top radilo, sad usao u zamracenu prostoriju znaci nista se ne vidi, udjem u podesavanja opet pise HDR off i ne moze da se upali

Zato sto nemas PS5 :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 Like

Ps radilo je do juce, ovo je neki bag :blush:

1 Like

Kao sto rekoh bag neki, ne znam sto se ovo desava ali igra mi je skroz drugacija bez toga, smorim se dok igram za svetlost koliko god da podesavam.

Inace naleteo sam na onog sa pcelama i sto sara po gradu i ima gun, vidim da su oni svima prioritet za regrutaciju

Na ps5 moras sa HDRom nema opcije da iskljucis :joy: Dobra stvar na ps5 je sto jos u dashboardu imas hdr, a ne samo kada ukljucis igru kao recimo na XOX.

https://youtu.be/WSfA8w_f1gE

Izvinjavam se na snimku sa fona, morao sam snimiti ovaj momenat :joy: Zao mi je sto xbox nema opciju duze da snimim i u originalu.
Ovo su neke od stvari zasto me Watch Dogs Legion odusevio :grin::grin: