Ja sam ovu curu iz Albiona nasao na ulici u civilu kako je lupa takodje lik iz Albiona u uniformi
oslobodio sam je, zavrsio neku misiju za nju i presla na nasu stranu 
Da. Igra je odlična.
Upravo sam kupio Watch Dogs Legion i Immortals Fenyx Rising, ali ih necu poceti dok ne zavrsim Valhalu.
Mozemo mi da pricamo sta zelimo o Ubisoftu, ali ove godine je cudo napravio sa igrama.
I sto je najbolje, nisu bagovite 
Meni danas najjaca scena u igri, udarim u crvenoj zoni gde je enemy i pocnu da me vijaju, na kraju izasao jedan samo i kad me udario policajac naisao, isprebijao ga i uhapsio 

Dosao sam do misije kad sam regrutovao radnika, kako funkcionise ovde save mode?
Inace za one tech points sam uzeo ( zaboravio sam ime) 25 komada kosta da regrutujem policajca i ostale u uniformi, nadam se da se nisam zajebao. Inace bas igram. pazljivo, ne pise kolikk healtha imas, vucem ih na trapove i pokusavam vise stealth da igram, ali sam skapirao u regiji nije kao gta, kad pocne pucnjava da ce samo da dolaze, nego koliko ih tu ima to ti je, tako da se moze i pucati lagano… ili gresim? 
Kod mene je vecina stealth ali jednom je bila pucnjava do kraja, počistio sam ih i to je to. Ali nije bio Albion, nego neka banda sa drogom… kada krene albion dron na mene i kad krenu da dolaze onda nema spasa 
ja igram stealth zbog perma death, inace bi samo uletao u krkljanac
Jesi uzeo ti u tech isto medju prvima ono od 25 za recruit policajca i Albiona? Dronovi su bas bas zajebani i nerviraju me.
Jel ima health bar negde da se skonta koliko imas ili ona fora kad se slika iskrivi i pocne kucati srce je pres kukuriku? 
Apsolutno ti ne treba to. Protraceni poeni. Nadogradi pauka, mogucnost da maksimalno hakujes njihove dronove, da mogu sami da se tamane, da mozes da koristis stvari po mapi kao eksplozivnu zamku. Sve to sto moze da ti omoguci da eliminises protivnike. Kakvo regrutovanje policajaca 
Pa pisalo se o tome zbog jail time, uniforme mozes na vecinu mesta da pristupis, pa zato. Znaci pauk na max 
Jail time te ne spasava tako sto ces da regrutujes tj. potrosis tech points za ove Albione, nego regrutujes na ulici sudiju (Judge) a tech points maksimalno koristi da nadogradis pauka, dronove, turrete, zamke, sve sto ce ti olaksati misije. 
Ko igra na 5ici ili na seriesX povecao sam hdr na maksimum i osvetljenje malo vise od default-a. Znaci bar 5 puta igra lepse izgleda nego na default.
Ja igram na series X, nisam dirao nista od toga. bas cu pogledati kad dodjem kuci jel ima razlike.
Drago mi je bas da posle ovog pocetnog negativiteta i sabotaze mog hajpa na release-u, da dosta ljudi pocelo da igra i da im se svidja igra. Ipak nisam lud. Citam ja vase postove i jedva cekam DLC da se vratim na ulice Londona.
![]()
Da ponovimo gradivo. 
Ah da, youtube video. Biblija.
A zavisi kome sta legne, meni je Valhalla go qrc
A pre toga svaki top
Prica se da ce biti uskoro online za Legion, mada me iskreno ne privlaci. Dlc mozda, zavisi kako ce kasnije igra da pije vode😊
Mrzelo me da pisem, zato sam i okacio video jer je u njemu sve manje vise receno. Kako pozitivno tako i ono negativno.
Inace za cega sluzi onaj kes sto dobijas po misijama? Jel treba da se cuva za nesto kasnije ili samo kupujes odela kao na pocetku kad oblacis lika?
Samo kozmetika.