Watch Dogs Legion

Uzeo sam je na popustu, do duse imao sam problem sa HDR da enable / disable ali je ocito bio neki bug. Sranje je sto igra radi na 30 fps al ajde, nije puno kostala. Jel imas neki tip kvalitetan? :grin: Bukvalno sam pocetnik i ne znam nista, gledao sam saml gameplay na strimovima i znam neke osnovne stvari sto se tice igre

@iNikola isto i za tebe pitanje za tips :joy: Ti si iskusan sto se same igre tice.
Poceo sam na normal modu, perma death enabled

Ja sam na normal ali perma death disabled :grinning: tek sam krenuo, tek hvatam i ja isto kao i ti. 1 i 2 sam probao i odustao vrlo brzo tako da sam maltene pocetnik kao i ti :grin:

Ja sam. pitao par strimera oko perma death, ti sad mozes da je ukljucis posle i onda nema vracanja, isto tako i ja. Ali je poenta igre da se igra na perma death on zbog smisla igre, sta god im to znacilo. Takodje da recruit sto pre medica i nekog od murije u slucaju povreda ili hapsenja. Iskreno mi se svidjaju hakeri i ove maske sto likovi imaju, to me je privuklo na kupovinu, sad videcemo hoce igra sesti :grin:

Perma death svakako isključen bio meni. Nisam ja za te stvari.

Jedini tip koj imam je sto sam rekao i Mladenu, prvo otključaj, tj regrutuj Professional Hitman-a, i Tajnog Agenta. Sa njima je najzanimljivije igrati, menja se gameplaj dosta.
Ti specijalni agenti se otključavaju tako što oslobadjas delove Londona. Ja sam npr. prvo otključao sve delove grada i onda igrao Misije dalje.

1 Like

Ja sam sa prvim krenuo onaj haker sto ima dark web i sta vec. Jel ima odredjeni pokazatelj kako naci hitmana i te sto se preporucuju?

Professional Hitman obavezno jer ce biti nekih misija koje ce bukvalno zahtevati da imate agenta sa jakim arsenalom zbog intenziteta borbe i solidnog broja neprijatelja. Ako krenete sa hakerom i onim bukvalno teaser-om, good luck :rofl: dobar je Spy zbog prigusivaca. Uglavnom ova dva zbog oruzija i haker zbog elektronike :grinning:

1 Like

Znaci na startu usrana motka :grin: Moracu hitmana da regrutujem onda tim pre

Gde da nadjem hitman-a :grinning: mene spopale neke žene od pocetka :man_facepalming:

Ma ne, na startu je haker super, ali ima bas jedna misija gde ce ti znaciti Hitman, tj. par njih, jer i sami neprijatelji bivaju znatno jaci i opremljeniji. Svi ostali manje vise, ali da, ako se igra bez perma death, regeutujte Judge, Medic, da sto pre izadjete na slobodu i iz bolnice. Mislim da Hitman ima bas dug oporavak, negde oko 45 min.

Ja usao u igru kad sam izabrao hakera, dok sam kucao poruku policajac me gurnuo i rekao ruke u vis, da me pregleda :grin:

Imas kada oslobodis jedan region. Stani na region i pokazace ti koju vrstu agenta automatski regrutujes oslobadjanjem tog dela grada.

2 Likes

Mogu reci da je na perma death zajebancija igrati. Po 20 minuta sam igrao prvu misiju, ne znam jel smem da pridjem, da ih napadnem i koliko ce ljudi da se stvori na teritoriji. Posle sam se oslobodio malo i video da smem prici sa ledja i to uraditi, a ne samo sa kamerama hakovati i postavljati zamke :joy:

Ma gasi perma death :grinning: Ja sam uspeo da regrutujem neku curu iz Albiona, pa sada koristim uniformu da udjem svuda :joy: za sada i spy je dobar za neke misije gde se volis sunjati i mozes postati i nevidljiv na par sekundi. Jos uvek nisam otkljucao hitman-a.

1 Like

Igra je sada svuda na popustima,jel vredi uzimati je i koju verziju?

Da, uniforma ti olaksava ali ne mozes prici bas do coveka a da te ne provali. Veruj mi meni su oni skorz nebitni i beskorisni :grinning: jak haker i hitman ti sve resavaju. E da iz radnik na gradilistu zbog cargo drona je jako dobar agent.

Otkljucavam tek deo sa hitman-om. Da radnik je odličan, pogotovu vozikanja sa dronom, još da dron malo višlje ide bilo bi top :joy:

Ma da ide brze, mrtvak ne moze da mrdne :rofl: e ali dobar je sto mozes da pokubis ono eksplozivne burice i da ih bacas na protivnike :rofl:

1 Like

Sta znam nije losa igra, bar za sad. Kako da regrutujem iz Albiona?

Ostavicu za sad permu on, zavisi kako ide igra jer kazu da joj je to poenta

Za regrutaciju pojedini agenata trebate da otkljucate upgrade koji ti omogucava da vidis planer ili agendu svakog npc-a. Kad radi, sta radi i tako mozete da ih odobrovoljite resavajuci njima neke probleme da se na kraju priklone vama.

1 Like

Jel igrate standardnu verziju igre?