Ajmoooo ![]()
Vidim ja da cu popiti mošu ovde, a za 4 sata mogu da se budim za posao. ![]()
Gran Tusismo film, ovi su zeznuli i Microsoft, samo im Spilberg fali. ![]()
Ne mogu.
Ali ako nastave o Grand Turismo filmu jos koji minut, zaspacu.
Koji trash od filma, covece. ![]()
Zasto ovaj japanac izgleda kao da se izvinjava dok prica.
Mm, Jade. <3
Next month, fino, 30 igara. Kupljeno, samo da prokleti skalperi ne preteraju.

To je to? ![]()
@ph1beropt That’s what she said ![]()
Voleo bih da mi neko objasni ovo meta-sranje sa fudbalom. Mark Zukerberg na aparatima. ![]()
Ne znam drugari, ali ostao sam budan za GT i Beat Saber.
Propast. ![]()
Elone Masku spavas li mirno.
Ok, definitivno nisam ciljna publika za Afeelu (kakvo ime).
Ne razumem kakav je ovo Unreal Engine koji prikazuje saobracaj iz vazduha i da li je ovo fully automated, self driving AI. Haos.
Jao, robot pas. Pa da, samo je to falilo.
Ok vredelo je ostati budan, nadam se da se svi slazu sa generalnim utiskom. ![]()

Čitam vaše utiske, zvuči ko da nisam puno propustio.
Kako samo uspevate toliko iskrenog entuzijazma da sazovete haha. Od mene su teškog cinika napravili, ne očekujem nijedan dobar potez. ![]()
Vi se nadali novom Astrobotu i Alyx portu, a dobili Gran Turismo film. Checks out. Kažem ja, misliš znaju oni šta rade, a ovamo yolo lol.
Ako je ovo najjače što mogu da pokažu pred izlazak skupog novog VR hardvera, bož pomozi i njima i nama.
oRazmisljam bas, sta cu igrati na releasu. Ako Call of the Mountain nije igretina, bice mrka kapa. Rezi i GT me ne interesuju. Ono sto bas cekam je Walking Dead Saints & Sinners 2, negde marta izlazi, i Firewall Ultra, jos nisu tacno najavili kada izlazi. Mr-sa-vo. Ima tu jos par igara kao sto su Switchback, Star Wars: Tails from the Galaxys Edge, No Mans Sky VR… itd. Ali nije to bas sto sam ocekivao od Sonija.

Ja sada jedva cekam da overim 2D gaming na 120" ekranu visoke rezolucije. Uz malo srece, OLED moze da ide u penziju. Tako da je odgovor sta igrati - sve. Ima da ga nakacim i na Xbox, samo ako su resili problem sa driftom na ne-playstation uredjajima.
VR gamingu cu se takodje rado vratiti i prava je steta sto nije backward kompatibilan, uz neki automatski upscale, to bi bio pun pogodak. Ne ocekujem neko cudo od novih igara, ali za razliku od vas sa skupim PC setupima i PCVR-ovima, za nas sa PSVR prve generacije jeste ipak upgrade vredan cene.
Filmovi, opet, sasvim dovoljno. Mnogo manje petljanja sa kablovima, bolja rezolucija, opravdava kupovinu bez i jedne jedine igre.
Lepa nova igracka.
Jel ima burnin na psvr? ![]()
Može samo burnin očiju ![]()
Moze burn in naravno, oled kao oled. ![]()
A TV tesko moze realno trenutno kompletno da zameni. Jeste „4k“, ali kao prvo to je 2000x2040 po oku, i to prilepljeno ocima.
Slika nece biti kristalno cista, jer bi trebala neka rezolucija od 10000x10000 po oku (20K?!) kako bi se postigla kristalno cista slika koju vidimo danas na oled i televizorima generalno. Takva gustina pixela nije moguca sa trenutnim oled / lcd ekranima.
Ali ti stupa na scenu micro-oled, ili meta-oled koji krece ove godine u produkciju. Mislim da isto vazi za micro-led ali ne znam da li ce se primenjivati za VR.
Ako je samo malo losija, a kompletan ugodjaj je mindblowing, spreman sam da zrtvujem malo ostrine. PSVR1 je bas uzasan i preterana je razlika u odnosu na OLED 4K TV. Ne znam koji je sweetspot za gustinu piksela (gde bas nadje 10k), ali ima tu i drugih problema prve generacije - nekakva sitna prasina na socivima, ne znam da li je prosto takav ili je neki feler u proizvodnom procesu, gubitak ostrine na periferiji, ne brine me samo rezolucija, svasta nesto moze da podje naopako (bese, problem je bio i screen door effect). Nadam se da su sa godinama decije bolesti prelezane i ocekujem stvarno znacajan upgrade, oprezan sam optimista da ce izuti iz cipela 55" OLED.
Kontam da je vec pao preorder.
A ja ovde na milost i nemilost skalpera ;(