VR {MT}

Jel probao neko Plasmaborne?

Bas mi se igra neki shooter.

Nevermind.
Sweet Surrender je sve sto sam trazio.

1 Like
1 Like

Uzeo sam quest 3. Da li neko moze da mi ukratko objasni sta mi treba za aktivaciiju. Tj nalog i tako te osnovne stvari… moze i neka preporuka za igre za decu 11-12 godina.

1 Like

Outlast 2, Resident Evil 7… :joy:

1 Like

Nisam znao da imas 12 godina :grin: prvenstveno su klinci trazili da uzmem ali kako gledam ovu temu biće tu i za mene dosta toga :grin:

Meta nalog, ja sam napravio novi.
Moze da se dobije XX usd store credit ako ti neko posalje referral. Isto tako, ako neko ima neku igru i posalje ti referral, dobije se neki popust/store credit obostrano.

I treba ti Meta Horizon aplikacija za mobilni. Mislim da se ulogujes u aplikaciji i onda prepozna uredjaj…sve u svemu, nista komplikovano.

Quest + (ili kako se vec zove subscription) je super stvar, trebalo bi da dobijes koji mesec free i ima brdo igara dostupnih za dz, dve mesecno dodaju.

I custom strap ce ti unaprediti iskustvo bez pogovora.

Za placanje/kupovinu u njihovom storu meni nikako nije prihvatalo karticu, ali sa PayPal prolazi.

Onako napamet:
Blaston
1na1 igra, online pvp, free

Asgards wrath 2, free na quest+

I sve ostalo mora biti your discretion sto se tice dece…

A za matore:
Pistol whip - placa se
Sweet surrender - Q+, bas FPS kakav mi se igra
Ima neka 3d puzla sto moja zena ne ispusta iz ruku na Q+

1 Like

Moss 1 i 2 za klinca, Down The Rabbit Hole i Escape from Wonderland

Baciću pogled na lajbrri pa ću ti reći šta još

2 Likes

Ne secam se da li ste pisali, ali sad vidim The Room VR na ovoj pretplati free. Igrao sam The Room 1/2/3 na androidu i bas cu rado ovo da probam.

1 Like

Glupo pitanje ali postoji li opcija da se mq3 ugasi ili je uvek aktivan bez obzira sto se ne koristi?

Mislim da ako zadrzis power dugme, ponudi ti da ga iskljucis skroz

1 Like
1 Like
1 Like

Yo wtf odakle se ovo stvorilo, nisam čuo bio da postoji do sada. Dobro izgleda.

1 Like

Meta Connect je izgleda bio jedno veliko ništa

Ništa ni za Steam Frame.