EDIT:
I na kraju, ne najavljeno izbacili igru na Steam. Skydance je katastrofa. Nije ni bitno , drago mi je da igram na PSVR, prvo zbog vibracije i feedback-a, drugo konacno da ga uposlim u nativnom okruzenju, ne samo na PC.
Pocetak odlican, konacno jedna lepa igra da je igram, sa kristalno cistom slikom i kvalitetim teksturama i rezolucijom. Aleluja. Svi reviews, kazu da je bas dosta bagovita, videcemo.
EDIT 2:
Ja ne mogu da pretocim moje razocarenje u Behemoth u reci. Toliko sam razocaran da nemam reci. Vidim mnogi uzivaju, ali ne vidim kako mogu u ovakvom clanky djubretu da uzivaju. Nista ne radi kako treba, borba kazu recenzije prelaka, ja ne mogu da se skupim (skill issiue? ). Prva borba sa Behemothom sam rage-quitovao, u 3 posebna navrata. I opet ne zato sto je tesko, nego zato sto je mehanicki odvratno odradjeno, CLANKY CLANKY CLANKY . Mislim da doprinose jaaako ovi odvratni PSVR2 kontroleri jer reaguju kada treba ili ne treba. Ne mogu da se penjem nikako. Penjanje je tooooliko lose odradjeno, da bi im Horizon mogao drzati masterclass malo cisto bar da odrade onako da je bar minimalno podnosljivo. Da SONY nije ekstremno Anti Consumer kompanija, odradio bih refund ovoga trena. Ne planiram vise da palim.
Odigracu za koji mesec, posle jedno 5 patcheva i naravno na PC sa Quest 3.
Čuo sam da mnogo ljudi ima problema sa PSVR2 verzijom, čak neki novinari napljuvali verziju i onda se izvinjavali kako su skontali da na PC-u i Questu radi kako valja i funkcioniše. Dakle nije do igre nego tamo gde se igra pokreće.
Gledao sam par videa PSVR2 verzije i problemi koji su u toj verziji ne postoje u Questu. Isto na Skydance Diskordu, devovi su se bukvalno najviše kočili sa PSVR2 problemima.
I…još nikako da se organizujemo s tim MiniGolf MP-om?
@ph1beropt @Wahad ?
Ja čekam popust neki za to, da mogu korisno da iskoristim ovaj kredit što imam. Bio je whole bundle za 50usd, ali sam propustio to. Kontam da će biti novogodišnji popusti pa ću onda videti.
Inače, upravo dobio od Skydancea The Walking Dead Saints & Sinners. Jeste starija igra ali kažu da je i dalje jedna od najboljih VR igara.
Igrao neko?
Prvi deo mi je medju top igrama. Bas bas sam uzivao.
Drugi deo je jako slican samo su ubacili jos brdo mehanika, i noc i sta ja znam, to mi vec nije toliko leglo.
Jedno pitanjce, koji najbolji nacin da se quest koristi kao monitor? Probao sam remote desktop i workplaces ali imaju veliki delay tako da za igre nisu bas prakticni. Necu da kupujem monitor, a ekran na lapu je preminuo pa trazim neko resenje.
Rekao bih da i sve druge aplikacije koje bih ti preporucio imaju taj neki slicaj input delay kao i remote desktop i workplaces.
Mozda probaj Virtual Desktop, to je najjaca aplikacija sto se cele price tice. I naravno tu je Immersed aplikacija, ne znam da li je besplatna.
Virtual Desktop je proteklih mesec dva izbacio bas strava updejte, tipa mozes da iseces sliku u visini tastature, da vidis uvek tastaturu dok si u VR itd. Takodje su bas popravili kvalitet slike, iako je vec bilo odlicno.
Eto tu je jos i Oculus tj. Meta Link, ali mislim da su oni svi tu nekog slicnog kvaliteta.
Edit: e da, i izasao je V72 Horizon OS verzija, ima support lakog povezivanja sa PC. Nisam jos probao, dobro me podseti, sad cu da probam kako radi.
Ja prvenstveno zbog toga čekam update V72 ali nikako da se pojavi. U međuvremenu koristim i Virtual Desktop i Immersed za remote konekciju na PC, obe rade super s tim što Immersed automatski radi passthrough za tastaturu i miša.
Kako ga nema, malopre sam ga instalirao.
I ja sam malopre instalirao, ali ove OS updejte pustaju u “talasima”. Tako da ne dobijaju svi u isto vreme. Kontam sutra prekosutra najkasnije ce svi imati.
Počeo je veeeliki Holiday Sale na Quest store-u. Neke igre su stvarno džabe.
Bacite pogled.