VR {MT}

Meni rece prodavac u Games da je Quest 3 standalone uredjaj, ne treba ti PC. Skines na njemu igru i cepas.

1 Like

Kod nas je meta3 oko 600€ 512gb. Mislim na kp. Na zvanicnom sajtu je 500$. Da li je cena od 600€ realna ili je moguće naći negde jeftinije ? Kontam da je 128gb malo.

@padawan Imas obavezu da mi objasnis sve oko psvr2 jel ti jasno?? :smile:
Jel funkcionalan, jel moze da se igra sedeci ili stojeci? jel mogu da igram dok mi se dete mota okolo itd?

Moze sve, ali najbolje bez dece i ljudi okolo.

Ali ali, za Quest ti ne treba PC :slight_smile:

Plus, PSVR2 ima jako losa sociva, ali izgleda da nisi toliko upucen u sve ovo cim imas takve tvrdnje

Izgleda da ne citas moje objave, cim tako pises :slight_smile:

Jasno napisah da su VR sistemi kompeticije tehnicki bolji, a neki i dosta snazniji… to u mom slucaju nista ne znaci.

Sve te standalone igre koje sam video, a kopao sam ih, su bas… ajde da kazemo van onoga u cemu bih uzivao.

Ovo je kontrandiktoran post

oooo child

Veruj mi imam slicne reakcije na citanje tvojih postova. Da nisam u javnosti, saka bi mi odavno drzala glavu da ne padne

Nikako da poslusam Sokrata i savet da uvek “read the room” pre nego sto udjem u diskusiju. Ovako mator a nikako da naucim

well that was a choice :sweat_smile:

Anyhow, meni su simpaticni tvoji postovi, a i zanimljivo mi je da citam o VRu ovde generalno (nije sarkazam).

Hajde da ne kvarimo VR temu.

1 Like

Apsolutno najveca igra ne prelazi 30gb na questu, tako da…

Ako se izorganizira za kakav VR party bio bih interesiran da se povremeno priključim. Za standalone igre, slažem se grafički nisu impresivne. No dolazak quest 3, i igrajuci red matter 2 i assasins creed nexus na njemu su mi pokazali da standalone već sad može doći blizu PC-a. A može biti samo bolje s vremenom.

1 Like

Nema velike poente, its fun. Mozda je ovde pogresna publika da se to razume. :smile: Deckard je sveti gral za mene licno. :slightly_smiling_face: Pa iskreno i vecinu PCVR community-a. Mozda si nekada u zivotu bio uzbudjen za izlazak nekog hardvera, ili mozda nisi.

Inace, nekako je fascinantno meni licno da vec evo 3 godine kopamo po SteamVR fajlovima i sve su bile spekulacije za deckard, i odjednom zbog brljotine zaposlenog imamo full 3D model EV1 prototipa u ruci. Cuda moderne tehnologije. :innocent:

Nece ovo pomeriti iglu mislim sto se tice generalnog mainstream prijema VR-a. Ovo je high-end 1000€+ (verovatno) headset, za ogranicenu grupu korisnika.

Ali ce kao nusprodukt izaci generalno mnogo pozitivnih stvari za industriju. Najvise u vidu novih tehnologija koje ce onda manje kompanije moci primeniti i licencirati.

Na temu Quest 3 + VD ili slicno za flat igre je meni licno ispod granice prihvatljivog. Jeste doable ali nije dovoljno dobro, da ga ozbiljno koristimo, iz vise razloga. To mora i moze mnogo bolje. Upravo to ce Deckard odraditi, onako pravilno na nivou 1st party kvaliteta. Bar je to nada.

3 Likes

stigao Behemoth :slight_smile:

Cimaj za referral kada izađe Alex ako hoćeš

2 Likes

Hvala ali sam već odradio pre-order za PSVR2.

Inače malo zabrinjavajuće da si ti pa i ostali outleti i YTuberi tek sad, 48h pre izlaska igre dobili ključ.

Plus ovo:

Zivo me interesuje koja je situacija na Questu, nije ništa pokazano. Takodje prvi put čujem za „Day 7 patch“. Day 1 se skoro podrazumeva, ali day 7. :slightly_smiling_face:

Evo bukvalno pre sat vremena smo dobili i access, ne samo ključ, mislim fino od njih što su nam prvo dali ključ kada se zatvori preview channel. Inače, imam info o tome šta je krenulo po zlu, ali ne mogu da delim javno jbg. Mislim zbog čega day 7 i day 1 patchevi.

Razmisli da li da uradiš cancel jer je crossbuy sa PC-em, mislim na meta verziju

Petog izlazi i za Meta Link App a Saints & Sinners je bio crossbuy

A Skydance Games representative tells us it’s experienced a “cascading hardware failure that delayed the testing and certification of Skydance’s BEHEMOTH across all platforms.”

Oficijalna verzija, whatever the fuck that means. Svejedno, bitno da igra bude dobra, najvise sam je cekao ove godine pored batmena. :slight_smile:

Btw upravo potvrdili na discordu da je crossbuy sa pc verzijom

Probacu igru tek za nekih sat vremena, ako ne i jace, mora da pisem skriptu za sledecu epizodu

Igra podrava full feedback, adaptiv trigere,vibraciju headseta. :+1:
Pre-load odradjen, jedva cekam sutra.

1 Like

E verujem da će vibracije biti kul u ovoj igri, najviše zbog svega šta se dešava sa vremena na vreme na ekranu :slight_smile:

1 Like