Pa to vec postoji na Questu 3 sa Virtual Desktopom i jako je dobrog kvaliteta.
Ne ne, misli da igra koja se tako prikazuje ima depth, kao kada gledaš 3D filmove u bioskopu.
Na Questu je trenutno flat platno ispred tebe, slika nema dubinu.
Aha to, pa ok… interesantan tech. Ali zanimljivije je ovo sto uz pomoc injectora svaku Unreal igru mozes da “virtuelizujes”.
ne znam šta je džefu sa ovim nagradama
Vendetta Forever ispred AS Remakea, ne zato što je Remake loš, nego zato što je remake…
Pomerili par meseci, za kraj marta. Nema veze, aj konačno da dobijemo ultimate Hitman VR varijantu.
Već par dana
Inače, možda grafika nije nešto, niti nemam pojma šta, ali je atmosfera brate! Još na priči radili ljudi sa Dead Space, RE8, Dr Who
Ko god da igrao igru, oduševiće se pričom i malim detaljima. Opis danas u 6.
Btw, i ovo izlazi danas
I Wall Town Wonders
Baci referal kasnije / uveče, pa ako me ubede recenzije pazarim.
Kk, cim se otkljuca cu moci da ti posaljem
Baš lep popust ako nekoga zanima.
To sam hteo da pitam.Nikada nisam probao VR a vec dugo razmisljam o kupovini ovog uredjaja. Sta da radim?
Isto i ja, sada mi je još teže, cena je dobra a realno mi ne treba
Razmisljam da negde probam. Ne znam da li uopste u Bg ima negde da se to proba. Da li ce mi se svideti? Kako objasniti zeni? milion pitanja a nigde odgovora
Gde da probaš kad ne izbijaš iz stana već mesec dana
Koliko se sećam bilo je u Delta City-u na 3. spratu vr igraonica, baš mi je delovala kul ali bilo je stalno puno dece i roditelja i onda mi je bilo glupo da ulazim ja da probam vr da se mačujem tamo sa decom.
Ja od zene ne mogu da dodjem na red na questu, slaze 3d puzle svaki dan
Puzzling places verovatno? To je toliko zen igra, zajedno sa Tetris effect.
Da, puzzling places. Htedoh reci, ima na VRu kojesta za svakoga