VR {MT}

Nakon prespavane noci shvatio sam da mi ne treba. Ne znam ni sta bih igrao pravo da ti kazem. Cuo sam samo za Call of the Montein i evenutualno bih igrao novi Metro, i RE Village. Onda bi mi stojao i skupljao prasinu.

1 Like

Kad sve skupimo i oduzmemo, ako bi racunali sve clanove foruma, vecina uredjaja skuplja prasinu :grinning: 80% samo stoji, nego volimo da imamo :blush:

ma koji ce mi moj da se saplicem o njega. Bolje da ulozim u neko egzoticno novogodisnje putovanje

Koje će žena da plati :slightly_smiling_face:

Nemoj samo da bude:

:rofl:

1 Like
1 Like

Izasla “slobodna” verzija Wall Town-a ali kod mene na Q3 crash-uje na startu, a nemam vremena danas da se zezam da vidim sta je problem.

OK Deckard vise nije fiktivni proizvod :heart_eyes:

Takodje je leakovao Steam Controller 2, koji se spominje u direktno vezano za deckard tako da postoji velika nada, mogucnost da ce headset trackovati kontroler.

2 Likes

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!

5 Likes

Kul - mislim da ce ogroman broj igara dobiti VR mode - ovo ce biti novi remasteri…

Fora je sto je mod za orginalni Combat Evolved, ne vazi za MCC verziju. CE nema u digitalnom obliku nigde da se kupi, mora se naci disk polovno negde. Cak i ako nadjem, nemam disk drive u PC-u. :sweat_smile:

I ne, ne zelim / mogu da piratizujem.

Resen je ovaj problem, sada radi. Koga zanima moze da je nabavi.

Na archive.org imas originalni image sa originalnim cdkeyom.

Csk na ResetEri su pricali o tome, a kada su tamo pricali dakle da sme i moze da se uradj

1 Like

Rekao sam posle q2 i pico 4 da bataljujem ali bilo je jace od mene :rofl:

Da budem iskren ovo je bolje od P4

5 Likes

congrats!

Cimaj ako nemaš nikoga za referral da sredimo

1 Like

Igram sa nekom ekipom skoro svaki cervrtak Walkabout Minigolf. Ako i promakne neki cervrtak obavezno igramo kada izadje nova mapa. Svaka im cast sto ovako lepo odrzavaju igru vec odavno, imaju uvek bas orginalne ideje. Nismo previse pominjali igru ali je definitvno VR evergreen.

Juce se nismo uspeli skupiti u nekom vecem broj i odlucimo nas dvoje da uskocimo u DEMEO ponovo. Ova igra me uvek odusevi kada se vratim. Uvek zaboravim koliko je fenomenalna. Imao sam je samo na Quest-u do sada, ali sam je uzeo sada na PC-u i slika je kristalno cista. Malo onako D&D iskustvo, ne bas, ali toliko su dobro odradili da nemam reci. Uvek kada pravim svoju neku listu top VR igara zaboravim ovu da stavim u TOP 10 a definitivno zasluzuje, pogotovo kada se igra sa ekipom. Fenomenalna igra. :heart:

3 Likes

Kako si našao ekipu, random ekipa s interneta ili se krećeš u takvim krugovima? Nitko od mojih bliskih prijatelja nije ni gamer, a kamoli da ima VR

2 Likes

VR nekako i jeste idealan forever alone, esacape from world uredjaj. Mislim da ih zato i volim.

Razumem te potpuno. Ja sam nasao ove totalno random na nekom discord serveru nevezano za VR. Zadesilo se. Inace pre toga tesko. Iskreno nije bas tesko naci ako si jako ekstrovertan pa ima svaki poznati VR youtuber svoj discord community gde ljudi redovno igraju nesto zajedno. Ali ono, treba uklopiti se sa random ljudima po belom svetu. Ja sam prilicno introvertan pa mi nekada to tesko pada. :slightly_smiling_face:

Inace, ovde nas ima dovoljno se skupimo za sesiju Walkabout minigolfa ili stogod drugoga. Ako su drugi raspolozeni ja sam za.

2 Likes

Ja sam uvek raspoložen za sesiju Walkabout Minigolf-a, ako ima još zainteresovanih za online druženje uz minigolf, javite se.
Prošlog vikenda sam nosio i Quest 3 i PSVR2 kod kolege i slatko smo se izigrali, sve dok se i dodatna baterija na Quest-u nije ispraznila. Ustvari pre da se ispraznio PSVR2 Sense kontroler. Igrali smo pre toga jednom prilikom i kod mene ali je moj stan mali pa smo se saplitali i lupali stvari unaokolo :grin:

1 Like

Ma samo mi ljudi fale za gaming. Dosta mi ih je “iz realnog zivota” :roll_eyes:

Siguran sam da su sve sjajni momci ovde na republici, ali nema boljeg osecaja kada upalim First Class VR environment u Virtual Desktopu, sam u kabini dok gledam malo film/crtani, malo sa strane kako promicu oblaci. Fali samo virtuelna stjuardesa :wine_glass:

https://www.reddit.com/r/OculusQuest/comments/1gzqnoo/virtual_desktop_update_new_first_class/

Mada jednog dana, ne tako daleko, svi cemo se preseliti tako da ce i interakcije biti neizbezne. 20-30 godina tops.

1 Like