VR {MT}

Igram ovaj TLoU Part I remejk i ne mogu da se nacudim da nisu napravili ovu igru a ne propali horizon. :expressionless: Znaci kako bolesno izgleda , u headsetu bi izgledalo foto realisticno. Igra je spora, tacno rodjena za VR. Mogli su lagano da iskopiraju Alyx u smislu pristupa i da naprave hit od igre. Znam, lakse reci nego uraditi, ali evo sada kako igram, mislim da im je ovo najgora greska. :angry: Aj mozda rade na necemu. :crossed_fingers:

Ako nista drugo, pocetkom marta izlazi za PC, pa ce biti VR Mod 1000%.

1 Like

2 Likes

Drugar je vozio Audi A4 sa 27000e dodatne opreme :grin:

Stigao punjac za kontrolere. Jos 18 dana! Give or take…

10 Likes

Pre-order 77.999rsd

1 Like

Ako ga kupim mora da se zatvaram u dnevnoj sobi kao @ph1beropt a izgubio sam kljuc :face_with_peeking_eye: :joy:

Tacno dve nedelje jos.

Novinari, i oni koji se tako osecaju ili nazivaju, su poceli danas da dobijaju headset za review.

3 Likes

Mislio sam da ce biti daleko skuplji kod.

Ja bi voleo GT7 da probam u VRu bas me zanima kakav je osecaj igrati.

Cekaj i ove obicne igre rade na vr ili kako?

Ne sve. GT7 i Village dobijaju full VR podrsku, i svi koji imaju obicnu verziju, dobijaju free upgrade.

Nije lose imam gt7 na disku :grin:

I ja gledam da uzmem, drzi igra dobro cenu.

Btw :eyes:

4 Likes

Akcija!

Oko 720e, jbga i u Nemačkoj je 650 tako da se nisu puno ni ugradili kako umeju.

Jeste. Nije puno.

https://www.mediamarkt.at/de/product/_sony-playstation-vr2-horizon-call-of-the-mountaintm-paket-1916191.html

Nikad ovo nisam imao, niti cu kupiti jer imam probleme sa ocima ali me zanima jel toliko dozivljaj? Ne znam, mozda je i cena ok, ali kad pogledas da ne mozes da koristis bez konzole, skup sport sve zajedno.

Zamisli neku igru koju volis. E sada zamisli da mozes fizicki da postojis unutar tog sveta. Sve dalje objasnjavati je nazalost uzaludno, jer se ne moze preneti osecaj.

Ali nije za sve igre, i nije za svakoga, i to se mora reci. :man_shrugging:

3 Likes

Imam ja Mortal Kombat svaki dan na treningu :joy:

Svakako kontam da oni sto kupe ce uzivati u ovome.