Odgledao Vikings, posle TD i GoT-na sve mi je nekako njah…
ajao ! pogledao sam trailer za season finale arrow serije. i kao sto sam pretpostavljao zadnjih 10 epizoda, tako ce i biti. Ko hoce nek gugla i pogleda, zadnjih par sekundi ce vas oduvati
Jedva cekam cetvrtak da ga odgledam. Nikad nisam gledao te trejlere, jer ne zelim nista da vidim, radi izbegavanja Spoilera Ali, nakon svega, sta ce biti u trecoj sezoni? Bice doooobro
A jos je i Flash zvanicno odobren… Kako li ce to tek biti
ni ja ne gledam, ali kad sam otisao na ign i video headline iznad trailera morao sam da pogledam, daleko je sutra inace nema nesto preterano spoilera naravno sem zadnjih par sekundi
Najgore mi, ne znam sta cu da gledam do tada Da, druga sezona je briljantna…
Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”
Znači vredi skidati Vikinge?
Poslednjih nekoliko dana hoću da skinem neku seriju pa da je gledam na tenane, al’ sumnjam da će me ijedna oduvati k’o što je True Detective uradio…jednostavno serija je remek delo, moje skromno mišljenje.
Послато с’ моје Нексус Пет’це
Itekako da vrijedi! Neces se sigurno razocarati
Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”
Gledam Person of Interest, ostalo mi jos oar epizoda do kraja trece sezone. Cetvrta se uveliko snima.
Sta reci za seriju, puna akcije i zapleta, trenutno jedna od najboljih serija koje se prikazuju.
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Odgledao danas prvu epizodu Breaking Bad, odusevljen sam!
Nastavicu da gledam po jednu-dve dnevno
Nije loše, čekam jesen za ovo i treću sezonu Arrow.
Sad sam odgledao finale druge sezone Arrow. Au sunce mu *****, kakvo finale. Jedva čekam jesen, još i ovaj Flash… Šta li će raditi u trećok sezoni? A i više ne mogu da zamislim drugog da glumi Green Arrow ili Deathstrokea. Pomalo kao što ni drugi ne mogu zameniti Downeya
Ovo po pravilu treba da ide u thread Fun, ali moze i ovde
No one saw Shane coming…except for your wife. Ufff…
True story: Potrebna je samo jedna sezona da obožavatelj zamrzi seriju “How I met your mother”.
Odlicna ce biti serija ja volim takav tip serija.No brine me CW zar nisu oni na losem glasu zbog iznendadnih gasenja serija.Nisam siguran no mislim da su oni
Iako mi je arrow odlican, pomalo sam vec umoran od nolanovske prezentacije real world superheroja, treba mi prava fantasy super hero serija. Flash might be just that
Jesu na lošem glasu, ALI, zbog uspeha Arrowa sumnjam da će ugasiti ovakvu seriju. A i sada su super heroji aktuelni. Eno, ima sada i Gotham, tu je Arrow i sad Flash. Više verujem ekipi koja je radila Arrow nego ovima na Gothamu. A i nešto mora da zameni Supernatural, koji se KONAČNO završava ove jeseni sa novom sezonom. Fala bogu, jer je ovo otišlo dođavola.
Na osnovu trejlera bi Flash mogao biti upravo takva serija, sa više Fantasy protivnika, sa super moćima. I Arrow je pomalo imao to, sa ovima sa Mirakuru. A i zaista, treba malo neka serija sa malo humora i sprdnje, jer je Nolan po meni sve za*****, jer sada svaki lik mora biti tmuran, na****n i asocijalan, svaki lik mora biti Batman. Toga ima i u Arrow, mada likovi koji su prisutni vade seriju iz te tmurne atmosfere.
Kod mene je obrnuto. Ja obozavam kad je superheroj tmuran, depresivan i napacen. Bolje mi to nego da se krevelji. Jedino sam Garfieldu oprostio zato sto spiderman je inace takav i u stripovima. Ali taj pristup realnom je bio ok u Batmanu, ali vec polako ogranicava druge superheroje. Zato mi se ovde svidja da ce biti vise fantasy approach.
A sto se tice CW networka, gase oni serije iznenada - ali svoje. CW nema budzet da pravi serije kvaliteta kao sto su Arrow ili Flash. Ali kad dodju WB i DC Comics i iskeshiraju za seriju, serija se snima dok ne kazu dosta. tako da ne morate da se brinete nit za Arrow nit za Flash-a