Šta gledate kada nemate pametnija posla ili jedva čekate da stignete kući i nastavite sa gledanjem?
Lično, Breaking Bad i True Blood, a pre par godina Galactica. Takođe do nedavno ugašena Flash Forward.
Šta gledate kada nemate pametnija posla ili jedva čekate da stignete kući i nastavite sa gledanjem?
Lično, Breaking Bad i True Blood, a pre par godina Galactica. Takođe do nedavno ugašena Flash Forward.
Omiljena mi je Hustle. Ostale koje ponekad pogledam su Criminal Minds i Las Vegas od “krimi” serija, a od informativnih Man vs. Wild i Worst Case Scenario.
Flashforward daleko najbolja akciona serija ikad, Futurama daleko daleko daleko najbolja humuristicka serija ikad.
E,a tu ima i osim tih perfektnih i dosta mnogo dobrih kao recimo:
Big Bang theory
The Simpsons
How I met your mother
Top gear
I onda idu malo iznad proseka serije:
Scrubs(do 7.sezone)
Lost(do 4.sezone)
Heroes(do 3.sezone)
I povrh svega moram da dodam da gledam Samurai Jack-a po 10 put ponovo i ponovo:time::time::time: objasnjava!
A najzalije mi je bilo kad su prestali Friends da se imituju… Iako nisam ih puno voleo…
Prle me podseti.
The Simpsons, Family Guy, South Park su mi omiljene od crtanih serija.
Od anime-a, gledam Naruto Shippuuden (klinačko znam, ali nekako mi zanimljivo, a i mislim kad ga gledam od 2005. da ga završim jednom), i sad sam krenuo Bleach i Full Metal Alchemist.
FRIENDS… Jednostavno su mi najbolji, svaki put se ismejem kao nenormalan…
Trenutno gledam How i met your mother, i ono nije losa serija kad nema bash nishta…
Gledao sam i Lost, al’ me smorio, dok mi je Prison Break bio neverovatno dobar…
Od nedavno sam poceo da gledam seriju Scrubs pre toga sam gledao seriju Lost od 1 sezone neki crtaci kao,Family Guy,South Park onda ,Two and a Half Man How i Met your Mother,Dr House,Chuck itd
Moja omiljene su Lost,X files,The sporanos,Prison break(prva sezona),Big bang theory,The shield itd…
Od crtanih Family guy,Futurama i Drawn together.
Nego jel ima nekih nagovestaja da ce se nastaviti Spartacus?
Lost
Friends
Family Guy
American Dad
CSI: Las Vegas
Only Fools and Horses, Man Behaving Badly, Cold Feet… Uglavnom britanske komedije. A od americkih Friends.
The Simpsons gledam gledam skoro stalno kada nema ništa pametnije na TV-u, tako da, to mi je omiljena
Od serija gledam ovako True Blood, House, NCIS, South Park, According To JIm, i ostale koji se nađu na TV-u (nekako mi je lepše gledati jednu na dan, to mi je neka normalna doza, a ne da spiskam ceo serijal za 1 dan).
ne znas ti taj feeling kad odgledas 15 epizoda LOST-a u komadu pa gde god da se okrenes vidis dzunglu
Hahahah! kakav trip!
Cudi me da niko ne gleda Futuramu! To je bre ljudi najbolja komedija ikad! Ja od starijih epizoda 90% teksta znam napamet! Toliko sam ih puta gledao,ove nove su dobre,ali ni priblizno starim! VERUJTE MI LJUDI BRUKA SERIJA!!!
Za Samurai Jack-a me ne cudi sto niko ne gleda,mada smatram da je jako poucna
Lost je izuzetak. Njega sam gledao kada izađe ceo serijal, jedino tako mogu da povežem šta se izdešavalo
Eh da, i Futuramu zaboravi!
Skinuh prve 2 sezone da vidim kako ide serija, da li će da mi se sviđa dalji tok, ali dalje zaboravi da skinem. Pu bre
Ne moze da ti se ne svidi! Mnogo je dobro!
Heh, samo bi bila fora da produže foru kada ga spljeskaju vrata To mi je u prvih nekoliko epizoda bilo vrlo smešno
Stavljam da se skida cela serija danas dok sam u školi.
djavola niko! obozavam futuramu i kao i ti znam vecinu starih epizoda napamet.
mrzi me da pisem o mnogim drugim serijama koje postujem, al futurama je futurama
Nip/Tuck na prvom mestu, californication, the unit, lost, supernatural
Vampire Diaries i 90210 od trenutno aktuelnih, tu su i Smallville, Top Gear i Fifth Gear, Fantasy Factory i Rob i Big koje je snimao skejter Rob Dyrdek itd…
btw ste videli Dzimkanu 3?
Sunđer Bob je maestralan, a redovno pogledam i po koju epizodu Friends-a, ostalo mi još dve sezone pa kontam da se prebacim na Prison Break.