Vaše omiljene TV serije?

Ovo sto @Akiris kaze… Neki likovi trebaju biti tmurni, depresivni, napaceni, to im je u opisu karaktera. A neki saljivdzije poput Spiderman-a… Da ne postoji jedan te isti tip superheroja. Raznolikost je cudo…

P.S. Spidey mi je najdrazi lik, jednim dijelom radi njegovog humora :smiley:

Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”

Pa da, zavisi od lika, ali su zaista počeli da preteruju sa tim tmurnim likovima. I Green Arrow bi trebao povremeno da se sprda i da bude komičan, ali je ovde razumljivo zašto je takav kakav jeste. Da ja imam posla sa Deathstrokeom, sigurno se ne bih smejao :slight_smile: Ali te bre i umori sva ta tmurnost. Zato jedva čekam Flash, pogotovu ako bude kao po stripu, pa da lik ume i da povremeno kaže neku foru. Ne u toj meri kao Spiderman, ali opet, dovoljno da ne bude još jedna kopija Batmana.

Trailer indikuje da ce biti upravo tako sa Flash-om. A i treba da bude, takav je u stripu, bio vi red da bude i u seriji… Samo, radujem se pravo! Sjeca li se neko one starinske Flash serije? Eh, to su bili dani hehe

Sad upravo trazim neki klip da postavim :slight_smile: Serija je bila jako dobra, pogotovu par epizoda sa onim Nightshadeom. Iako su efekti sada ok, tada mora da su bili neverovatni :slight_smile:

Evo kakav je bio intro, sa sve Batman uticajem :smiley:

secam se kad je imao dvojnika koji je izgledao kao on samo je imao plavi kostim.on mi je bio much cooler nego crveni flash :smiley:

Da, Pollux, i to je bila mnogo dobra epizoda, sa dosta stvari za diskusiju i debatu. Onaj glumac je zaista dobro odradio posao, čim je mogao da glumi dva tako različita lika.

_Just when you thought ‘The Flash”s TV future was all-but assured as an ‘Arrow‘ spinoff, The CW has literally doubled down on its titular hero. The latest to join the scarlet speedster’s 2014 TV updates is none other than TV’s previous live-action ‘Flash,’ 1990 CBS star John Wesley Shipp! Of course, there couldn’t be two Flashes at once…could there?

At least for the moment, neither Warner Bros. nor The CW have offered any details of Shipp’s “mystery role,” only that “the part [is] intended to be a recurring guest star in series.”_

Da da, to je to!! :smiley: :slight_smile:
Dobra je serija bila skroz.

To je to, ne treba mi nista vise :slight_smile: Arrow i Flash sa starijim Flashom… Jbt, koliko taj ima godina sad? Biće dobro videti ga opet u seriji vezanoj za Flash. Možda ponovo obuče kostim iz nekog razloga? Onaj stari? E to bi bilo sjajno :slight_smile:

Odgledah prvu i nekoliko epizoda iz druge sezone Breaking Bad, odlicna serija prosto!
Koliko ima ukupno sezona i na koliko izlaze nove? :slight_smile:

Game of thrones jos samo tri epizode do kraja sezone :frowning:

Ja sam se smorio sa sedmom epizodom, cim bude zanimljivo ono kraj epizode… Pa daj produzite malo seriju jedno 30minuta.

Sent from my iPhone

Vidim zavrsena i sedma sezona big bang theory , taman da nabavim :slight_smile: Jedva cekam epizodu ps4 vs xboxone :slight_smile:

Veceras zavrsavam trecu sezonu Breaking Bad, kraj pretposlednje epizode me je poprilicno iznenadio :slight_smile:

O kojoj se epizodi tačno radi?

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Sillicon Valley odlican.

Mislim da je to 19. epizoda The Indecision Amalgamation se zove kada Seldon bira izmedju ps4 i xbox one, pa me bas zanima za sta ce se odluciti. Ja sam se pogresno izrazio, pa sam te zbunio.

Vala. A I smorili su me vise, usporili su i zakomplikovali radnju do zla boga.

Ja gledam The Walking Dead. Dobra serija, bas napeta :slight_smile:

Prve dve sezone odlicne, treca sezona ok, a cetvrtu nisam izdrzao da odgledam do kraja koliko je dosadna. Gledaj i uverices se i sam.