Ne vidim nikakav problem, biće na torentu
Mada sam od How I met your mother odustao posle treće sezone.
Sinoc priveo kraju The Sopranos. Sunce ti poljubim kakvo epsko finale serije!! Prvo sam kao i svako na ovoj planeti ko je gledao seriju ostao otvorenih usta sa dafuq pogledom, posle kad sam finalnu scenu vratio jedno sest puta i pogledao detaljno jedina stvar koja mi je ostala je da aplaudiram i kazem “a salute” Davidu Chase-u. Covek nije majstor nego carobnjak svog zanata. Preporucivati ovu seriju nekome je kao kad bi sad preporucio da pojedete 10 cevapa sa lukom. Iako ponekad podseca na muske ocajne domacice ovo je seriju koju jednostavno treba odgledati. Kao sto je Kum za film to su sopranosi za seriju. Nuff said
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Gledam Revolution ovu drugu sezonu ,utisak mi je da su serije mnogo kvalitetnije kad se ide na 10 -13 epizoda po sezoni 23 je već mnogo .
Pogledaj ‘Arrow’, vidjet ces da to nije slucaj. Ako je serija kvalitetna, onda je kvalitetna, nezavisno koliko ima epizoda u sezoni.
Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”
Ja sam poceo Arrow, odgledao prvih nekolicinu epizoda, i za sada je prava “teen action drama”. Svi kazu da je kasnije mnogo bolja tako da nastavljam.
Malo je tesko posle True Detective, GoT gledati ovakve serije…ali i promena nije na odmet.
Pa pricekaj malo, tek si je poceo gledat’
‘Deathstroke’ se jos nije pojavio hehehe
Moje omiljene serije su: The Walking Dead, Breaking Bad, Prison Break, i dali mi možete preporučiti takve nekakve dobre, ove serije sam pogledao više puta, i kada ih pogledam (a to najćešće u brzom roku) poslje toga kao da imam neku krizu, želim dalje a nema, znači, baš se urokam ( ovo je jače od droga ), uglavnom nema puno takvih dobrih serija, pa ako mi možete stvarno preporučiti vaše one omiljene, one koje bi pogledali više puta, koje su baš ušle u vas, uglavnom neke napete, da stalno ima nekakve radnje, akcije ili šta već, a ne samo da odužuju, itd, i znam da sam ovaj text mogao 5 puta smanjiti, ali eto, volim se raspisati.
True Detective, Game of Thrones, Galactica, Caprica, Stargate SG1, Stargate Atlantis, Stargate Universe, Arrow, Almost Human, 4400, Andromeda, Heroes… Biraj, neces pogrijesiti koju god da pocnes gledati
Ljudi gledajte da vincis demons. Kao da gledate dobro izreziran RPG quest
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Poceo sam da gledam “Game of Thrones” Mislio sam da cekam da sve izadje kao i prosle serijale. Bilo mi nesto dosadno pa sam pogledao ipak ovo sto ima sada. Super je serija. Kao i verovatno vecini drago mi je sto su promenili lik “Dario Naharis” Onaj prosli mi je bio bas nesto antipatican.
ja evo vec par dana na fox-u gledam family guy-a a sve je pocelo tako sto nisam imao sta da radim to prvo vece pa sam posle simpsonova[svaki dan] odgledao slucajno i FG i ono fino je za ubijanje vremena…
I meni je bio isti utisak nakon nekoliko epizoda, lik se previse trudi
Valjda se kaze “overacting”.
‘Almost Human’… Fantasticna Sci-Fi serija… Sve bolja i bolja kako odmice… Lagan start doduse… Poznati glumci, prica, efekti, kao da se radi o filmu… Preporuka.
Prva sezona bila onako dobra,na kraju zadnje epizode smorile skroz,jako me nervirao opiceni profajler,odlucio da prekinem…
Medjutim ova druga sezona mi nekako duplo bolja,ne mogu da docekam novu epizodu…
Najkvalitetnija serija trenutno na TV-u… Ima neku tezinu i ozbiljnost, za razliku od ‘Teen drama’ i sl. gluposti…
Game of Thrones…kraj poslednje epizoda je bio…:eek:
Odgledao sam True dectective za jedan dan. (ima samo 9 epizoda) HBO remek delo, mozda u top 3 serije ikada.
Garant je mislio na nultu epizodu tj making of serije.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Da nulta epizoda. My bad.