Odgledao jutros Game of Thrones, ide sve lepo i krece spica ja vristim od smeha, zena me gleda onako bledo, onda sam morao da je podsetim zasto
novi HBO hit na pomolu
Reziser je damon Lindeloff, poznat po seriji Lost. E sad nekome je to super, nekome ne, meni jeste a i serija obecava
u jeaaaaa zeznuto, volim takve serije
Ja odgledao sinoc Game of Thrones prvu epizodu nove sezone. Ova serija je za klasu iznad od svih ostalih top serija, kada krene njeno emitovanje sve ostale kuce bi trebale da batale emitovanje svojih i da gledaju GoT i da uce.
Da ne trolujem vise odlicna epizoda i odlican uvod za ono sto nas ceka u ovoj sezoni.
+1 Sjajan pocetak nove sezone. Dubrovnik prelepa lokacija i pun pogodak. Jedino sto ne mogu da nateram zenu da pocne da gleda, kako ne bi gledao sam. Medjutim jok, Grejova anatomija pa grejova anatomija…
hahaha, ja sam moju naterao da gleda od ove sezone, a morao sam da joj prepricavam sve sto se desavalo u prethodnim sezonama. Svo vreme je klimala glavom, e sad da dal sam ja to dobro objasnio pitanje je
ja moram moju da ubedjujem da je bolje sacekati svih 10 pa napraviti maraton nego gledati jednu nedeljno
Na kraju pristala ali pod uslovom, dok se ne pojavi svih 10, da odgledamo ove tri sezone lepo da se podsetimo. i Ko je u ovoj kuci zaludjen za GoT?
Odlicna serija, mada malo cudno pocela ova sezona, mirno, neprirodno… nije bilo (mnogo) mrtvih. Jedina zamerka koju imam na seriju jeste sto necemo imati prilike da vidimo neke od starijih borbi, npr. Robert Baratheon protiv Rhaegara Targaryen-a (pretpostavljam da su u knjizi opisane a ne samo pomenute):
U knjizi je odlicno sve to opisano. Kada ga je ubio svojim buzdovanom rubini sa oklopa su se rasuli u reku i dugo posle toga su ljudi trazili i vadili rubine iz nje
Da li neko gleda http://www.imdb.com/title/tt2395695/
Sent from Playstation 5
Da
Ja sam skinuo i treba da odgledam. Jel vredno gledanja. Vidim sad da se marko gts smeje, da nije neka za****ncija? Ili je ozbiljan dokumentarac?
Ima par serija koje volim(ili sam voleo)da pogledam…i to sam vec naveo u jednom od postova.Ostale ono…kad i ako “naletim”. ;)Tako da se moze reci da nisam neki veliki ljubitelj serija.Ali ovu koju sam sada pogledao(kompletnu)…auu…Dugo me prijatelj ubedijvao da je pogledam,a vidim i da se ste je pohvalili ovde na forumu pa reko’ da vidim.I odusevljen sam. :)Hvala njemu i forumasima.
Pravi detektiv je jednostavno sjajan.
Ako ima nekog ko je tvrdoglav kao ja i nije je pogledao do sada,propusta pa necu da pogresim ako kazem sjajnu,sjajnu seriju.
Odlican scenario.Duzina serije je “taman” i nije zamorna.Bravo za kreatora.A koliko me glumom odusevio Vudi Harleson.
O Mekonahiju nema sta da se kaze…karijera mu je u usponu i to zasluzeno.
Tako da eto…jos jednu mogu da “ubacim u spisak” omiljenih serija.
Ma nisam mislio da budem sarkastican. Stvarno je super i lepo osmisljenja. Juce je bilo na TV-u dve epizode.
Ranije sam pominjao seriju Crisis kako mi je super sto stoji najava da je samo 5 epizoda. E pogresio sam! Izbacili su najavu sada do 7 epizoda. Bice verovatno 10 jeste ok serija ali me smara da cekam.
Vec sam odgledao nekolicinu epizoda na Nat Geo, pa sam ostatak skinuo da gledam. Do sad je izaslo 6 epizoda, a imace ukupno 13.
Ovo je u stvari “remake” legendarne Carl Sagan-ove Cosmom serije koja se prikazivala 80-tih.
Ja jednostavno uzivam da gledam ovakve serije o svemiru, univerzumu, fizici, ali posle imam problem jer se potpuni opcinim tim i ne mogu da prestanem da gledam svasta, evo sinoc sam do 2h ujutru gledao dokumentarce o Ajnstajnu i objasnjenje negovih teorija relativiteta…da covek ne poverujue koliko u stvari ne zna i koliko je to spektakularno
Koga ovo zanima, i ukapira teorije relativiteta, svet vise nece gledati istim ocima
Ja sam u toj prici vec par godina, odgledao sam sve sto postoji na internetu, racunajuci i predavanja raznih profesora studentima, da citam ne mogu, nemam vremena, a i smara me citanje…there i said it. Pre neki dan sedim sa kolegama iz firme u kaficu na pauzi i jedan pocinje tu pricu. Ja se ubacujem i pocinjemo raspravu o teoriji M, ostali nas gledaju kao da smo pali sa Marsa. Posle kad smo ostali sami, kaze ulepsao si mi dan, mislio sam da sam jedini ludak u firmi.
Sto se tice konkretno ove emisije. Ima svoje odlicne momente, poput epizode gde se prati zivot Edmunda Heleja. Nisam imao predstavu koliko je covek zasluzan za Njutnov rad i objavljivanje njegovog najpoznatijeg dela “Principia Mathematica”, koje je promenilo sve. Ovo ostalo je malo plitko za moj ukus, serija je vise za pocetnike i nekog ko se prvi put zaintresovao za ovako nesto. Smeta mi i sto se dosta vremena svake epizode posvecuje agresivnom ateizmu bez ikakve potrebe. U svakoj epizodi covek kaze jedno 10 puta ako ne i vise. So that’s why we dont need a God… Al u svakom slucaju odlicna produkcija, odlicne animacije, vredi pogledati.
Da, a to se bas videlo u drugoj epizodi sezone gde su agresivno dokazivali teoriju evolucije. Ne treba da se veruje ono sto se vidi, ali je svakako dobro cuti i druga misljenja
Mislim da je i cilj sme serije (kao sto je i bio originalne serije i zivotni cilj Carla Sagana ) da priblizu nauku obicnom coveku, zato i je serija radjena u tom maniru. Uglavnom, produkcija je ono sto odvaja (nailk na BBC dokumentarce), kao i harizmatican voditelj (naucnik) tako da svakako vredi pogledati.
Stvar u vezi ove tematike je sto uvek one thing leads to another…i uvek ima nesto novo da se pogleda/nauci. Nisam se ja nesto u zivotu mnogo interesovao za ovo, ali kad god se zainteresujem nadjem sebe da razmisljam o tome previse. A i iskreno, u mom real life okruzenju nemam to ni sa kim da podelim tako uglavnom zadrzim za sebe. Meni su Ajnstajnove teroije daleko najfascinantnije nesto sto je covek mogao da smisli i “razume”.
i odosmo daleko u off
Real or fake?
Pravo je… Namerno su to uradili. Stoka jedna holivudska, kada im je zinulo dupe za pare i slavu. Da su ljudi normalni, ne bi niko nikad kupio taj komplet, ali nije takav ljudski mentalitet