E onda je samo do tebe Meni su bas simpa bili skoro kroz citavu seriju… A za kraj ne znam, nisam gledao, al’ se nadam da nece biti toliko los
Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”
E onda je samo do tebe Meni su bas simpa bili skoro kroz citavu seriju… A za kraj ne znam, nisam gledao, al’ se nadam da nece biti toliko los
Ja sam sinoc pogledao kraj, posto sam na 9gag vec naletio na spoiler, pa mi je bilo svejedno. Ali da je kraj glup, veoma.
Mozda se nekome i svidi, sta znam, meni nije bas ni malo.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Auuu, jbg, pa sta je rec sa silnim recenzijama koje govore da je kraj super (IGN :sly: ) itd itd… Nista do licnog suda cini mi se
Ma da, to je do mene, da li je zbog kraja ili nečeg drugog, većina tih likova su mi se zgadili i shvatio sam da su, barem meni, jedni od najgorih ljudi na televiziji (po karakteru), ali je to moje mišljenje, sad ne mora niko da ga deli.
Ali kraj je jednostavno neverovatan, moraš da vidiš da bi shvatio zašto mnogi kažu da je loš Meni to što kaže IGN odavno ne znači ništa, pazi kad su Arrow za ovonedeljnu epizodu dali 9.7 zbog toga što je sledeća tek za dve nedelje… A za How I Met Your Mother tu nisu davali negativnu ocenu… Ja sam se lično smorio i razočarao u celu seriju sa ovim krajem, jer sam shvatio da sam izgubio 9 godina života da bi video očigledan kraj, koji je ukombinovan jer su se za****** još u prvoj ili drugoj sezoni, pa nisu imali izbora.
A i majku im *****, koja je poenta sa ananasom? Nikad nije objašnjena ta priča
Damn it @daemon, skontao sam prema tvojoj prici kako se sve, vjerovatno, zavrsava! Maaaan, Wtf?!
Aaa, ne, nisam mislio na to što ti misliš, mislio sam na neku drugu stvar, pobrkao si malo lončiće Videćeš na šta sam mislio
E dobro je ako sam ‘pobrkao loncice’ samo da nije ono sto sam pomislio ehehehe
Ne znam šta da kažem na ovo: http://www.change.org/petitions/cbs-rewrite-and-reshoot-the-himym-ending Naravno, ko nije gledao bolje da ne ide da vidi zašto, ali je ovo urnebesno
Da vidimo da li će Obama da odgovori kao za Deathstar
Ovo ce biti ko za ME ending Damn
Dokaz koliko je kvalitetan kraj
Ma mogu oni pricat’ sta hoce, ako se meni svidi, to je to
Normalno, ima razloga zašto bi se nekom svideo, a nekom ne. Većini se ne sviđa zbog par stvari, a kad budeš gledao će ti biti jasno zašto su takve reakcije
cuo sam dobre preporuke za Suits…
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Suits je odlicna serija.
Damn Damn Damn… Fakat nisam ‘pobrkao loncice’, bilo je onako kako sam i mislio!! Jos uvijek nemam neko misljenje o kraju, ali definitivno nije bas toliko lose. (sem nekih, kao sto kazes, pretjeranih scena sa svi znamo kim).
Ma da, zasrali su dosta, ali zaista nisam mislio na ono što si ti Najviše su za****** Barneya, a za ove ostale me zabole, mada se znalo da će završiti tako.
Ja sam mislio o tome da će nakon svega, svi da budu srećni, da neće imati nekih konkretnih problema, da će se i dalje družiti, opijati i filozofirati, iako su ****ali u poslednjih 2-3 sezone da će jednom da se rastanu, da krene svako svojim putem, bla, bla, bla. Na to sam mislio Da će Marshal dobiti posao koji je želeo, da će Lilly opet biti zadovoljna, iako joj se navodno nije ispunio san, da će Barney i dalje biti isti.
A zašto se meni konkretno ne sviđa kraj:
Za ovo dvoje preostalih seronja se takođe znalo, ali ono, niko nije mislio da će se to sve opet vratiti na to, nakon toliko *****ih godina, raskida i satanaka, kletvi da od toga nema ništa, vratili smo se na početak. Nakon toliko raskida, čak i braka Barney i Robin, oni su se maltene nakon 15-20 minuta razveli, Barney postao otac, Tedova žena je umrla, bum, eto nas opet na tome da su se ono dvoje debila vratili na početak. Znači, majka je bila suvišna, brak je bio suvišan, majka je ubačena da bi se priča produžila i objasnila zašto Ted ima decu, iako Robin ne može da ih ima, majka je umrla, ovaj je celu *****u odiseju započeo da bi pitao svoju decu da li bi mogao da **** njihovu tetku, samo da bi mu oni rekli da može, jer im je majka ipak mrtva…
Dobri argumenti @daemon… Mada hajde, iako su ga pretjerali, sta je tu je. Bila bi glupost da sad mjenjaju zavrsetak vec gotove serije. It’s done…
odgledao how i met your mother. slazem se sa daemonom sa ovim spojler delom. razocarao sam se maksimalno u seriju. a gledao sam je negde od 2008 tako nesto. znam da sam poceo kad je izaslo par sezona. I da snime taj alternativ ending , vrv ga necu gledati. razocaran sam u kraj, ali nema veze ponedeljak game of thrones , game of thrones , game of thrones.
Gleda li neko “Crisis” Meni se serija bas svidela. Ima samo 5 epizoda i sledeci vikend izlazi poslednja. Sto je po meni super. Nema za sada bespotrebnog mrcvarenja. Nadam se da nece prerasti u kasandru kao i sve ostale dobre serije.
Ja se sprrmsm za crisis ali kasandra sindrom mora da se oseti.
Sent from my Sensation XL using Tapatalk