Kako je pocelo izgleda da prati prvi deo,samo malo proshirenije,ne secam se bash kako su se zvali likovi u filmu i jel se isto zovu i u seriji,ali to je ta tematika.
A Walking Dead su toliko uke*njali da sada vec gledam seriju kao komediju. Mislim, posle nekoliko godina zezanja sa ovim zombijima, oni se i dalje cimaju kad ih vide na 100m od njih. A zombiji su spori da imas vremena da doruckujes dok on dodje do tebe. A tek ova scena kada na vrhu tunela ugledaju zombija koji se krece 2 milimetra na sat, a oni onaako dramaticno poskacu…mislim…Na stranu sto je scenario busan kao sito.
Iako se u velikoj meri slazem sa ovim, moram priznati da mi je TWD ipak mnogo bolja serija od vecine popularnih koje se trenutno prikazuju, tipa Supernatural i The Vampire Diaries. Kad sam u poslednjoj epizodi Supernatural-a video Snooki, brate mili, prva stvar koja mi je pala na pamet jeste da budem musko i zavrsim sa tom serijom za sva vremena, iako sam maltene odrastao uz tu seriju.
Nego da se vratim na temu, trenutno gledam Six Feet Under. Tek sam poceo pa ne mogu reci kakva je serija uopsteno, ali za sada je fenomenalna. Cuo sam da je finale serije jedan od najboljih u istoriji televizije, pa odlucih da se i ja sam uverim u to. Glavno, svaka preporuka od mene.
Ozbiljno? *****a Snooki? Ja sam nameravao neki vikend da sednem i odgledam celu sezonu, ali to ODAVNO nije ona serija koja je bila na početku. Sad je čisto proseravanje, mislim, pobedili su najjačeg demona, najjačeg anđela, čak su pobedili i *****e Levijatane, i serija i dalje ide… Sve je bilo super do uvođenja anđela, od tad sve ode u k.
A ni TWD nije ništa bolji. Odgledao sam samo prve dve epizode četvrte sezone, pa batalio, jer je smor. Još i sad stalno na *****om Foxu reklamiraju kako će otkriti neki đavo, i da će to promeniti dinamiku, bla, bla, bla. Ćovek bi pomislio da nakon toliko godina mogu bez problema da se snađu protiv pa zombija, a ne da u jednom trenutnku budu mašine za tamanjenje zombija, a u drugom nesposobni idioti koji ne bi mogli ništa da urade u životu, možda bi zaboravili i kako se diše da im niko ne kaže.
Ma sve serije brzo postanu smesne. Inace ja obozavam sf i sve te natprirodne teme. Ali moj problem je sto sam alergican na niskobudzetne produkcije i toliko nivo gluposti. A na nasu veliku zalos 95% svih tih serija je toliko tuzno da mi sizgleda kao kada bih iz dosade neko nedeljno popodne snimio sa ortacima iz kraja po epizodu. Naravno malo boljom kamerom sa mobilnog telefona
[QUOTE=daemonkiller92;180418]Ozbiljno? *****a Snooki? Ja sam nameravao neki vikend da sednem i odgledam celu sezonu, ali to ODAVNO nije ona serija koja je bila na početku. Sad je čisto proseravanje, mislim, pobedili su najjačeg demona, najjačeg anđela, čak su pobedili i *****e Levijatane, i serija i dalje ide… Sve je bilo super do uvođenja anđela, od tad sve ode u k.
Agreed! Jedino ne znam ko je snooki
Bolje sto ne znas ko je Snooki, trust me. Baci pogled na sliku i imaces neku predstavu o tome sta je ona.
sve mi je jasno
da dodam u vezi supernaturala da ce biti i 10. sezona ( nadam se poslednja) , mada sam tako mislio i za devetu, pa…
sta li oni spremaju
Cvarkov,Torbica,Boskic-Drzavni posao:):D:D:D
Bas se razveselim posle svake odgledane epizode!!!.Genijalni su:):):):)
Послато са ST25i користећи Тапаток 2
Inspektor columbo. Za ove starije.
Od komedija man behaving badly prvoh 10 mesta pa onda mucke.
I od mene apsolutna preporuka za true detective. vrh serija.
15-og aprila kreće sa emitovanjem serija FARGO, rađena po istoimenom filmskom remek delu iz sredine devedesetih.
Odlična glumačka postava obećava…
martin freeman i billy bob, zanimljivo
EDIT: i ode True Detective dodjavola
Nic Pizzolatto, the creator of the show, added that there would be some drastic changes taking place this season. The entire season will not necessarily rely on the same story line until the end. Every week, different stories might be presented to keep the viewers interested
Moglo je i da se ocekuje. Jer bilo je previse dobro, zasto ne bi za*srali sad malo.
Oh sh*t, ne svidja mi se to. Nadam se da ce biti kao MS, promeniti ideje do snimanja serije
Odgledao sam How I Met Your Mother poslednju epizodu. Majku mu *****, koliko je idiotski isplanirano, to nije normalno. Završilo se onako kako su svi znali da će biti, ali ono što su uradili sa likovima… Majku mu ***, zaista mi je žao što je poslednja sezona takva kakva jeste. Nakon 9 godina gledanja, ovakav kraj…
Nadam se da će makar napraviti spinoff o Barneyu, jedinom liku za koga me zabole nakon svega. Marshal je debil, Lilly jedna obična kka, Robin morončina, a Ted ne zaslužuje da se serija vrti oko njega, jer je jedan najobičniji bednik, koji ne zaslužuje ono što ima, jer je najobičnije đubre. Jedino je Barney vredeo u celoj seriji.
Sad sam odgledao najnoviju epizodu Arrow. Auh ljudi, šta tamo rade, zaista jedva čekam svaku epizodu, pogotovu sad, kad se zagrevaju za finale. Deathstroke **** mater svima koliko je moćan. Odabrali su glumca svaka im čast, svakom epizodom sve više i više se vidi da je on idealan za tu ulogu. Biće za****no kada ga budu menjali za film Green Arrow ili Justice League. Isto važi i za glumca koji glumi Green Arrow. A i za Sarah. Ma maltene svi su savršeni, i jedva čekam da krenu i sa trećom sezonom, i da bude na ovom, ako ne i na višem nivou, jer je ovo fenomenalno. Ko ne gleda, a interesuje ga takvo nešto, neka se ne dvoumi, početak je možda malo spor, ali kada krenu stvari da se gomilaju i akcija, onda je serija jako dobra.
Ja sam negde na pola ove zadnje sezone how i met your mother. Nisam jos nabavio ostale epizode, a sad mi bas bezveze vidim studiovpc i daemonkiler92 kad su rekli da je kraj bezveze, a ocekivao sam klasican neki kraj i sve da bude normalno. Mada moram priznati da me sad bas zanima, tako da cu sigurno ppgledati uskoro, taman da zavrsim sa tim do ponedeljka, pa onda game of thrones napokon.
Trudio sam se da ne bude neki spoiler, samo sam rekao da mi se ne sviđa kraj, a kad sam malo razmislio, ni likovi mi se ne sviđaju, ali u celoj seriji, ne samo u poslednjoj sezoni, ali mi je poslednja sezona to samo potvrdila