Vaše omiljene TV serije?

Ono sto su hteli da ispricaju prvom sezonom sa Rustom i Martijem, apsolutno je ispricano do kraja!

Rust, od coveka koji je bio izgubljen i koji nije video smisao zivota, do na kraju coveka koji je video tracak svetlosti koji mu je trebao, kroz metaforicno provlacenje kroz tamne tunele i na kraju vizije na nebu, prica sa pocetkom, sredinom i divnim krajem!

e pa konacno sam zavrsio Battlestar Galactica, ostalo je da odgledam The Plan film i to je to… a onda Caprica, cisto sto rece Lordish da zaokruzim pricu

Teska serija, jeste vrh, na momente te tera da se zapitas dosta stvari, a na momente smara tj sa filler epizodama, u svakoj sezoni ima bar 5 boring episodes… kao i u svakoj seriji maltene

u sustini i dalje ostavlja neka pitanja nedorecena itd itd itd, sve u svemu odlicna serija

Najjaci likovi u celoj seriji su mi Saul Tigh, Chief i Doc Cottle heeheh, naravno tu su i ostali ali ovi su mi nekao bili najzanimljiviji, mogu da kazem da me Starbuck najvise nervirala od svih likova, iako se ne zna sta se na kraju desilo sa njome i sta je ona bila, ali svakako je smarala za medalju, ocu piskim necu piskim, daj bre odluci se… i naravno nikad smornija Laura Roslin, bla bla bla truc truc, kad god je vidim smorim se

ok to je to, sve sam odgledao, nemam vise sta da gledam, skinuo sam Avengers Assemble, lepo crtani pa udri :slight_smile:

gledaj true detective, sta cekas?

moooarrr episodes hehehe, necu da se navucem ovako, neka ide jos malo pa cu onda da gledam a i to hocu da gledam u fullu kad mi bude man cave gotov

well then… :smiley:

imas samo jednu sezonu koja se zavrsila, kao i prica u toj sezoni, pa ti je ko da si odgledao od pocetka do kraja.

blagodarim, stavljeno da se skida sve, pa kad budem imao vremena bacam se da gledam…

Gleda li ko Agents of S.H.I.E.L.D jel cemu ?

nije.

Gleda li ko Hannibal-a 2 sezonu ili House od Cards? Kakva su vasa misljenja o 2 sezonama u tim serijama

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2

batalio sam Avengers Assemble, washed up crtani, nema veze s mozgom… on the other hand Afro Samurai kida!!! a posle bih mogao i igru konacno da zavrsim

Ja gledam opustena serija, isto gledam Star Crossed, Helix, Grimm…

Jel pocela THE 100?

Poslato sa tastatrue koja pravi greske!

Ja bas mislio da skidam to. Znaci nista :frowning: DC ima bolje crtane, bar meni.

DC ima i kvalitetnije serije. ‘Arrow’, pa sad ce i ‘Flash’ dobiti svoju priliku, ‘Gotham’ uskoro… Eh… DC je po meni mnogo ozbiljniji.

Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”

Gledam ja. Mnogo mi je dosadna cela ova sezona. Prva je bila daleko bolja.

krenula je THE 100, danas izasla prva epizoda, skida se, videcemo na sta lici, trailer obecava

Taman zavrshio True Detectiv,pitaj boga kad ce se naci dobra serija,nije proshlo ni 2 dana kad naleti sasvim slucajno na ovu FROM DUSK TILL DAWN: THE SERIES

Bio sam skeptican nekako mi delovalo bezveze,em shto nikad cuo za nju, kad ono prava stvara na fazon kao filma,ima samo 2 epizode ,ne mogu trecu da docekam,napeto non-stop.
Probajte necete se pokajati…

Jel prati film ili ne? Mislim jel samo prepričava film ili ima neku svoju priču?

Odgledao True Detective, ekstra serija :slight_smile:

Poceo Person of Interest, fenomenalna serija :slight_smile: