Ono sto su hteli da ispricaju prvom sezonom sa Rustom i Martijem, apsolutno je ispricano do kraja!
Rust, od coveka koji je bio izgubljen i koji nije video smisao zivota, do na kraju coveka koji je video tracak svetlosti koji mu je trebao, kroz metaforicno provlacenje kroz tamne tunele i na kraju vizije na nebu, prica sa pocetkom, sredinom i divnim krajem!
e pa konacno sam zavrsio Battlestar Galactica, ostalo je da odgledam The Plan film i to je to… a onda Caprica, cisto sto rece Lordish da zaokruzim pricu
Teska serija, jeste vrh, na momente te tera da se zapitas dosta stvari, a na momente smara tj sa filler epizodama, u svakoj sezoni ima bar 5 boring episodes… kao i u svakoj seriji maltene
u sustini i dalje ostavlja neka pitanja nedorecena itd itd itd, sve u svemu odlicna serija
Najjaci likovi u celoj seriji su mi Saul Tigh, Chief i Doc Cottle heeheh, naravno tu su i ostali ali ovi su mi nekao bili najzanimljiviji, mogu da kazem da me Starbuck najvise nervirala od svih likova, iako se ne zna sta se na kraju desilo sa njome i sta je ona bila, ali svakako je smarala za medalju, ocu piskim necu piskim, daj bre odluci se… i naravno nikad smornija Laura Roslin, bla bla bla truc truc, kad god je vidim smorim se
batalio sam Avengers Assemble, washed up crtani, nema veze s mozgom… on the other hand Afro Samurai kida!!! a posle bih mogao i igru konacno da zavrsim
Taman zavrshio True Detectiv,pitaj boga kad ce se naci dobra serija,nije proshlo ni 2 dana kad naleti sasvim slucajno na ovu FROM DUSK TILL DAWN: THE SERIES
Bio sam skeptican nekako mi delovalo bezveze,em shto nikad cuo za nju, kad ono prava stvara na fazon kao filma,ima samo 2 epizode ,ne mogu trecu da docekam,napeto non-stop.
Probajte necete se pokajati…