Vaše omiljene TV serije? - Vol. 2

Prequeli za već ispričene priče ko filmovi o Drugom svetskom ratu - sve znamo :roll_eyes:.

1 Like

Stiže i Pamela kod Maraša i Baće.

Ja bi rekao zakasnili su jedno 2 do 3 decenije.
Što bi se reklo , kasno Pamela na Kosovo stiže (ali doslovno na Kosovo tamo kod Libera i ekipe :d).
Nadam se da će i Inspektor Blaža da se isto pojavi u seriji sa njom. :laughing:
Šta je bilo Tomi bre majonezu jedan. :d

E ljudi da mi je neko rekao u šestom,sedmom razredu tamo pre 20 i kusur godina da će Pamela da bude u nekoj našoj domaćoj seriji ja mislim da bi odlepio od uzbuDženja, ja mislim da bi ono 2 puta samo natego kožuricu i da bi odma svršio od uzbudjenja ali danas mi se to čini kao i ona sama nekako već deplasirano i što bi rekli “outdated”.

Mislim da ona odavno već nikom nije interesantna više, mislim ko se danas loži na čuvarke plaže (bejvočice), danas su aktuelne bivše sekretarke mup-a. :wink:

2 Likes

Završili TLoU:

Prvih par epizoda super
Sredina, mešana roba, sjajni momenti pomešani sa čudnim ritmom, praznim hodom i nekim dosadnim delovima koji ne doprinose ničemu. Najviše mi žao što se ovde gube flešbekovi na 2003.
Finale je bilo mega meh. Najbitniji deo cele serije su samo prešaltali a za bolnicu ostavili 15 minuta. Pri tome Joel uopšte ne izgovori: “You know, Ellie, we really are the last of us.” :rage:.

1 Like

Ovo vise ni sam bog ne zna sta je sve izaslo

2 Likes

Kuulj.

3 Likes

Završih The Leftovers.

Svi su mi rekli preguraj prvu sezonu posle će da bude sve bolje, a ustvari je jedino prva sezona bila dobra i imala smisla, sve posle toga je bio Lost na acid tripu, bez ikakve logike i konzistentnosti.

U šta sam vrijeme utrošio majko Božija…

I ja sam imao slican osecaj. Sve cekas i nadas se da ima neki smisao, osim onog ociglednog. Ali avaj.

1 Like

Blizu, blizu …
Jedva cekanje …

4 Likes

Bolje da su svima kupili tastature za korporativne ipadove. :smiley:

19 posts were split to a new topic: Nove cene HBO Max paketa

2 Likes

2 Likes

1 Like

Ionako je ceo show razvodnjen i promasena tema, ne cudi me takva odluka.