Meni su pdglumili pvo dvoje aktuelnih bolje nego sto su Joel i Ellie u samoj igri, neverovatno ali istinitp
serija 10/10
Meni su pdglumili pvo dvoje aktuelnih bolje nego sto su Joel i Ellie u samoj igri, neverovatno ali istinitp
serija 10/10
To je zato što si prvo završio seriju pa igru, tako je i nama samo kontra
E ljudi mala zanimljivost, u drugoj sezoni serije Južni Vetar ladno unuk od Cara (Mikija Manojlovića) ide u moju osnovnu školu.
Vidim neke scene su snimane unutar i ispred moje škole, u jednoj epizodi mislim čak i u učionici u prizemlju gde sam i ja sedeo (mislim da nam je to u ne znam kom razredu bila učionica za srpski a pošto mi je razredna predavala srpski tu su nekad i moji dolazili kad su otvorena vrata i slično da mi pravdaju izostanke i da malo crvene pred razrednom i da im malo skače pritisak kad ona malo krene da ih maže…zna se već čime ).
Neke scene juznog vetra su hteli da snimaju u mom stanu! Mala zanimljivost… nisam prihvatio.
Cyberpunk Edgerunners je vrlo dobar anime. Prijatno iznenađen!
Secam se pricao si.
Nego sto nisi prihvatio ?
Inace meni je serija onako, svakako gledljiva i drzi paznju, onako dosta dinamicna i produkcija je vrlo jaka za nase prilike i standarde, ali opet nekako kao da nesto fali i kao da su nesto promasili.
Recimo Juzni Vetar mi je daleko ispod nekih nasih najjacih domacih krimi ostvarenja kao sto su recimo Poslednji krug u Monci ili Rane, Monca oni kroz pricu vodi Urketa starog beogradskog mangupa starog kova i pokazuje kako eto ni medju njima nisu svi isti i kako eto nekad i krimosi mogu da budu pravedni, emotivni, romanticni, lafovi, drugarcine, da zive po nekim kodovima,itd (inace za taj film znam da je Giska sa kojim je Gaga Nikolic bio dobar a mislim i Prele bio kao konsultant tokom snimanja tog filma), Rane isto sjajan film, sjajno oslikava taj jedan mracan period , prezivljavanje, nedostatak mogucnosti i izbora, klasicna nasa domaca geto prica, dok Juzni Vetar je vise onako neki bes, kao donekle promociija toga nekako imam utisak kao da je serija pravljena najvise za ono nekog klinca rodjenog 90ih ili pocetkom 2000ih koji je ne znam navijac u pokusaju, fura Air Max, seta pit-bula ili staforda, slusa trep, autotjun i narodnjake, ide na splavove i lozi se na 90-te.
Takodje likovi su cesto malo jednodimenionalni, ponekad malo kao i iskarikirani, recimo lik ko Baca kapiram da ne bi izdrzao na ulici ni 15 minuta, inace u seriji nekako najgotivniji likovi su mi Car i Kapucino, takodje recimo Bercek kao Crveni je sjajan negativac i on i cela ta ekipa oko njega kako ih ja zovem vece staraca, onako dali su im kao malo neku ezoterijsku, misticnu komponentu.
Počeli porodično da gledamo The Last of Us. U prvoj epizodi, događaji iz 2003. 10/10 , onaj deo ‘20 years later’ pa… 'nako. Znam da publici treba dosta toga pojasniti, uvesti likove, frakcije, lokacije, motive, samo malo nezgrapno to sve izvedeno, možda bolja reč ‘nabacano’.
Bolje 10x od HBO-a
A od kad je moja žena rekla da Joel u seriji izgleda ko Sekula, malo je teško promeniti optiku i ne posmatrati ga tako .
OK, druga epizoda TLoU, bombona, svaka čast
.
Koliko bi bilo kul kada bi samo napravili seriju koja se bavi razvojem događaja do 2003 i nekoliko godina nakon raspada svega. Mislim da producenti/showrunneri ovaj deo posebno razbijaju. S obzirom kako su to uradili sa Chernobyl serijom, ovde se to posebno vidi.
Optika je da cu od sada u TLOU-u svuda videti Cica.
Siplmpaticna je, gledam je. Ali je najobicnija limunadica.
Super je pocela ali kad ona uplakana pola sata prica sa njim preko telefona koji sluzi za agente koji su u sranju, majko moja mila. Bas znaju da useru stvar
A dobro, malo su spustili celu pricu na nizi nivo. Tacno da je priblize bas svima. Zato i kazsm limunadica.
Da ne otrkivam ali i ona glavna zenska je od te uplakane postala 007 za 3 dana. Ali ok, lagana je za gledanje i prija.
Valjda bude bolje od filmova