Vaše omiljene TV serije? - Vol. 2

Jos jedna Jon Vik prica…

2 Likes

Evo još serija baziranih na igrama:

1 Like

Ovo ce biti 4.2 na imdb. Ali serija. Sta tu ima da se prica, realno?

Al bukvalno. Nije realno :joy:

1 Like

Platforma se zove peacock :joy:

Rekoh onomad, na svaki The Last of Us dobićeš tuce kojekakvog treša. Ali ko će ga znati, možda ovo bude zabavno.

1 Like

S tim da je i Last of Us pomalo trashy.

Ja sam srecan sto se nastavio Barry. A moram reci da se i You pretvorio, neocekivano, u solidnu sezonu.

Gledajte Succession. Kakvi ludaci leptijebem. A ne znas ko bolje glumi. Emmy for everyone!!

5 Likes

Zavrsih upravo Andor, razvukao sam je na mjesec dana gledanja.

NAPOKON dobra serija od Disney-a i napokon nesto da valja iz Star Wars univerzuma. Serija drzi paznju, ima dobar zaplet i rasplet, i cak iako je sredina price koju svi znamo, opet je sama po sebi dovoljno kvalitetna i nezavisna. Puna preporuka za gledanje.

Btw Succession je jedna od serija za kojima su amerikanci ludi, iz nekog razloga kod nas je niko ne prati niti je imala ikakav odaziv publike. Jos jedna ig serija je Yellowstone, nekako kod nas nisu imale neki odaziv, a siju u USA.

3 Likes

To zato sto je diego luna bogotac. Od brisaca podova u Terminalu do narko bossa u Narcos, covek prosto ne zna da odglumi lose

1 Like

Zezaš, to beše Netflix-u?
Ne mogu vise pohvatati šta pratim na kojem streaming servisu :sweat_smile:

1 Like

Chris Rock stand-up na Netflixu je vrlo vrlo dobar. Prozivanje svega i svakoga, i finale o Will Smithu :hugs:.

4 Likes

Yup, gledao pre nekih mesec dana. Otkinuo je Smith-a. Ima i onaj Marlon Wayans isto (doduše ne na netflixu) koji je isto isprozivao Smitha, umreh od smeha. :ok_hand: Sad ga svi komičari prozivaju, dao im je materijala za nastupe narednih 5 godina :joy:

Ima par dobrih serija.

IMDb: : From

IMDb: : Silo

1 Like

Počeo da gledam Silo (Sajlo, ili Silos) na Apple TV+, obećava dosta, skrenuo mi je pažnju pozitivan rivju na RogerEbert.com
Preporuka.

3 Likes

Sumnjam da je mnogo ljudi ovdje gledalo Yellowstone a serija je u top 10 svih vremena lagano. Ima i dva spin offa, 1883 i 1923, ne zna se koji je bolji od kog.

Baš pričam danas sa @iKaran na kafi, kakvo smeće se sve reklamira i hajpuje a ovo kao da je neko cancelovao, zero marketing, zero share na mrežama a serija ubija koliko je dobra.

Ništa preseravanje, ništa propaganda, samo čisti užitak.

Sve moguće preporuke za sve tri serije u univerzumu.

6 Likes