Nadam se da cemo mi koji imamo HBO MAX preko operatera i dalje imati pristup servisu.
Sigurno ali ce paket da poskupi, jer ovo je bas skok cene
Znači da očekujem poruku od SBBa kako mi povećavaju pretplatu na paket zbog HBO
Ne mora da znači da će biti poskupljenja, ovo su USA cene, a oni su i pre imali jače cene od nas za HBO Max, plus su imali Ad-Lite paket. Kod nas je dostupan samo jedan paket.
Pa s obzirom da to sto sad kosta 7e ce kostati 20, sigurno ce biti klepa
Ovo je verovatno godina masovnih poskupljenja streaming servisa. Kad jedan veliki krene kao Netflix, ostali prate.
Zeznuo si i mene, ja placam samo 4 - Netflix, Amazon, Disney i Showtime. HBO u paketu ne znam kako ce izgledati.
Ja mislim da su i to cene za USA, za Evropu se još ništa ne zna, osim da će krenuti negde početkom 2024.
Vidim li reklamu na svojoj pretplati i rezoluciju gde dva pixela jure treći, samo im kažem zadržite kusur i alt+f4 odmah Cancel kao kuća. Nek se teraju baš. Ajde razumem neko poskupljenje od par dolara, najjače da plaćam 20 dolara za neki mediocore sadržaj i sušu koju nude u 4k. I ovako tamo ne gledam ništa osim Smallville i sada počeo Swamp Thing. (da pozavršavam ja to brzo
)
Bukvalno to. Ni ja više ne znam šta sve plaćam, a jedva stignem jednu pretplatu da ispratim. Za sada jedino Spotify što mi vredi svaku paru jer se ne skidam s aplikacije. Znači Max i Ubi+ idu samo kad je neki kvalitetan release.
Bude li tako mogu slobodno da mi ga izbace iz paketa istog trenutka. I ovako se nisam 5 puta ulogovao na isti od kad ga imam.
Ja sam podelio netflix sa ortakom, a on max sa mnom. Jos mi rekao u fazonu “hahahaha nema problema ionako placas netflix duplo vise, meni super”. Jedva cekam poskupljenje
Meni je HBO u paketu sa lokalnom streaming platformom, videćemo da li će uticati na cenu ili ne
Baš sam primetio to MAX ovih dana kada sam ispratio trejler za novu sezonu True Detective: Night Country.
Verovatno im je to jedan od glavnih aduta za novi brend.
Inače sada vidim da HBO kao i Apple TV+ pušta prve epizode serija besplatno.
Zar HBO Max nije postao Max?
Preko SBBa idalje otvara HBO Max sajt dok za samo Max kaze da nije dostupan u mom regionu?
Mislim da je MAX samo za US, kod nas i dalje HBO Max.
Ma ja gasim sve. Zali para bacenih, i za HBO kanale i za ovo. Ni ne gledam a i kad trazim nista mi se ne gleda. Kanali su ocajni tek.
Vracam se “klosarskom” old school jeftinom nacinu, stremio. A plus imam placenu IPTV listu sa ogromnom bazom filmova i serija koja se update non stop. Sve radi ko blesavo.
Niko ni nas ne zali a cene idu samo gore.