Malo je memorije za win, morao bih da mu menjam nvme za veci, ne bih da vozim win na sd iako moze to da se izvede
Ma kupuj…imas poprilicno jak hardver koji bukvalno sve zivo vozi na njemu, emulatori itd…mnostvo primena za njega…
Meni tako skuplja prasinu. Ceka neko putovanje ili restrikcije…
Zajebavaj zajebavaj, ti bese ne zivis ovde…imam ja badzu u nemacko samo sto pojma decko nema da prica nemacki i jos se ne snalazi lepo, al samo da ga se domognem ima da ga istopim ko ga piiip, ima da ga koristim i kao laptop i emu device za sve pare
Ma ne zajebavam, ali kao sto on rece pored svih konzola, i high end PC-a, moras bas imati specijalno interesovanje za handheld gaming da bi mu posvetio vreme. Ali ako neko ima volje da se bas posveti decku, fenomenalna je spravica.
Sve se razumemo, 3 posla radim ne znam gde bijem nekada ni kako se zovem, al volim handheld uredjaje, a ovome se posebno radujem,naci cu mu vec neko mesto i svrhu😂
Procitah na intenetu, ima neki CryoUtilities mod koji drasticno poboljsava performanse.
Nemam SteamDeck ali mi je interesantno, koristi li neko to?
360 usd, vala vrijedi.
Sad bih ga uzeo, steta sto nema gde u CG da se uzme.
A cena? Prava sitnica.
Ako je u pitanju ovo cudo sa klipa sto sam ja postavio nisam gledao do kraja. Koliko kosta?
Od 950$ pa naviše, u zavisnosti od kapaciteta.
Realno za 360usd deck apsolutno vrijedi svakog centa.
Steta sto ga nema ovamo, pi.
Da l se isplati uzimati ovaj od 64gb?
Verovatno, ako ćeš igrati tetris