koji carevi
Millions of fans around the world have already joined Nathan Drake on his final treasure hunt. In the first week alone, I’m happy to report that Uncharted 4: A Thief’s End exceeded 2.7 million units in global sales*. For the North American region, Uncharted 4 is the fastest-selling PS4 first party title to-date.
Još informacija: Uncharted 4 First Week Sales Surpass 2.7 Million – PlayStation.Blog
Wow, 2.7 miliona prodatih primeraka do 16.05.2016. The thirst is real
Sve po zasluzi,oborice igra jos mnoge rekorde sigurno…
@predator1211, boga mi, bit ce da si upravu za Uncharted… Gledam slike i ne vjerujem…
Ne znam koji djavo cekam da ga zaigram. A must…
Hah i ja gledam slike i pitam se istu stvar. Zapravo cekam pravi trenutak – makar sat vremena mira i koncentracije da mogu da joj se pravilno posvetim.
Ovaj rekord koji je postavio Uncharted 4 nece biti oboren sve dok ne izadje sledeca Naughty Dog igra, citaj The Last of Us 2.
A ja da završim prvobitnu trilogiju… Shame, I know…
[quote=“Lordish, post:91, topic:10654, full:true”]
@predator1211, boga mi, bit ce da si upravu za Uncharted… Gledam slike i ne vjerujem…
Ne znam koji djavo cekam da ga zaigram. A must…
[/quote]Djabe slike druze to jednom recju treba odigrati - probati, niti jedan SS niti Trailer ti ne moze docarati taj osecaj igre, nemoj puno cekati nego kupuj to cudo i odigraj
Ono sto rade ljudi sa foto modom na gafu je za nevericu. U4 je neprikosnoveno najlepsa igra ove generacije i mislim da je nece niko skiniti sa trona jer ce nam this gen potrajati jos svega nekih pola godine.
citam da je GTA 5 prodat u 65 miliona primeraka. Sunce ti poljubim. 2.7 miliona izgleda smesno, a i to je veliki uspeh.
Mali offtopic, ali mi je uvek interesantno kad vidim da je nekima 2.7 miliona neverovatan uspeh, dok bi neki ludaci rekli da to nije ništa.
Da bi FFXV povratio koliko je uloženo u igru bi morao da proda 15 miliona primeraka. DA BI BILI NA NULI… Barem je tako rekao Nomura, mada je posle rečeno da se šalio… A opet, koliko dugo je igra u razvoju… Ne bi me čudilo da je bio ozbiljan, a da je posle bio Damage Control.
Za Persona 5 očekuju da će biti najprodavaniji deo u serijalu, sa nešto više od milion primeraka sveukupno. I to će biti neverovatan uspeh. Hyperdimension Neptunia Rebirth 1 je sa preko 261k popriličan uspeh za razvojni tim, što ih je ubedilo da vremenom portuju skoro sve njihove igre i na PC. Dok je sa preko 500K prodatih kopija na Steamu Valkyria Chronicles oživeo serijal, sad je valjda na preko 800k.
Zero Escape 3 je zbog oko 100k strastvenih fanova dobio priliku da bude napravljen, čime će priča biti završena, i još će možda portovati ostale igre na PC. Digimon Cyber Sleuth je lokalizovan zbog 65k potpisa na change.org.
Malo perspektive oko toga šta je za neke studije uspeh, a šta neuspeh…
Kraj svega toga mi cifra od 2.7 miliona primeraka za dve nedelje, na jednoj jedinoj platformi deluje neverovatno, baš kao što si i ti rekao Baš mi je drago, i ako je neko to zaslužio, to je ND.
off mali
Ne mogu vise da gledam vase slike nije mi dobro …
Igra ‘‘Brutalno’’ izgleda da imam pare (a nemam ) kupio bih PS4 iste sekunde zbog ove igre tu nema dileme , nisam igrao necu da dajem nikakvu ocenu nije relano , ali po ovome sto vidim igra otkida!!
Uzivajte i dosta slika ne mogu da slinim vise
ja bih bio zahvalan kad bi sve slike stavljali pod spoiler, jer planiram uskoro da igram U4 i ne bih da vec unaprijed znam sve lokacije i likove
Ja ne mogu da odolim jace je od mene kad sam proklet
Ti si izabrao zene i sad batali igrice bre ne moze i jare i pare
Koja je sad u pitanju I ima li podrsku za “4K”
PS4 se kupovao u decembru 2013 zbog ove igre
Nekako mi u igrici lepsa grafika.