Uncharted 4: A Thief's End
..


.


.

:beer:

14 Likes

bravo majstore :slight_smile:

1 Like

.

Split screen multiplayer ?

http://www.dualshockers.com/2016/05/04/ps4-exclusive-uncharted-4s-control-schemes-customization-taunts-weapon-mods-and-more-revealed/

Veoma visoke ocene na sve strane sto je i ocekivano

Igra je razvalila, ne secam se kada je neka igra dobila ovako dobre komentare.

IGN jos uvek nema ocenu ali pise da kad bi je sad davali bila bi 8.8. Treci deo igre navodno dugacak i postaje repetitvan i dosadan

Ma jedu oni govna kao po obicaju. Bitno je da je njima svaki CoD za 9 ili 10. Klasicne seronje.

2 Likes

Znalo je se da ce igra pokidati sve je to normalno :slight_smile:

Irelevantne su mi ocene kada je u pitanju Uncharted. :slight_smile:

Nadam se da će skorovanje igara u budućnosti izumreti. Sve se svodi na to da se pročita brojka na kraju recenzije. Jednostavan zakjlučak tipa kupite igru / nemojte kupiti igru i ćao. Ako je igra 70 i dalje ne znači da je loša, nego smo nekako došli do toga da je samo 90+ vredno pažnje.

2 Likes

Potpisujem, ma ja se uopce ne obazirem na te ocene, ne secam se a mislim da cak nisam nikada gledao koju je ocenu dobila igra pa na razlog te ocene kupio / ne kupio igru.
Pogledam trailer / trailer-e i ili jos bolje ako je pre probam(beta), to mi presudi.

Dzabe se nadamo - danas se sve zivo ocenjuje, od usluge u restoranu do proizvoda u svim granama zabavne industrije.

Naravno da niko ko sebe smatra ozbiljnim igracem nece te ocene uzimati kao odlucujuci faktor, ali mozes da vidis kako se igra svidela drugima. DS3, na primer, ima prosečnu ocenu 89, ali meni je cistih 100. Ali zato svaki CoD ima dobre ocene a ja mu 2 ne bih dao.

Posle svih ovih godina, i dalje je lep je osecaj kad citas o nekoj igri a samo ti raste hajp, ko detetu. Prijatna nestrpljivost.

Jedva cekam.

1 Like

Naughty GOD

Ocekivano odlicne ocene za ovu igru. Ultimate Uncharted. Sto vise gledam/ciram review-ove, sve se vise cudim kako ND tako superioran i kako kreira ovakve igre. Ne u smislu gameplaya, koji je odlican ali ne i poseban, ali u smislu apsolutno SVEGA ostalog. Ostali im nisu ni blizu.

Sam se nadam da u prici Druckmann nije ubacio previse Last of Us-a, ili da je kraj ne daj Boze tragican, jer je sam pomenuo da ce biti devisive. Ne prilici Unchartedu teza tematika i ozbiljnost, ili kakva jaka motivacija ili opravdavanje Eleni za odlazak u sledeci lov na blago. Ja hocu samo sto ludju avanturu bez limitacija, uostalom Nate je za mene superheroj i ne treba da je ogranicen ljudskim manama.

Eh, “srecnicima” sa odgovarajucom konzolom zelim da sto vise uzivaju u igri…a ja cu se strpiti do jednog dana. Zavidim vam!

1 Like

40-44gb u zavisnosti od regiona :slight_smile:

Ocekivano :slight_smile:

EDIT: Jos m a l o-ooo, utorak najkasnije srede igra je kod mene, posto sam je kupio ovde kod nas, bas radi toga da ne cekam :smile_cat:

Ma da i iz UK mi stigne za max 3 plafon 4 dana.

1 Like

Cim predjes igru odmah napisi u spoileru sta je bilo sa Drejkom na kraju :smiley: :smiley: