.
.
.
.
bravo majstore
.
Split screen multiplayer ?
Veoma visoke ocene na sve strane sto je i ocekivano
IGN jos uvek nema ocenu ali pise da kad bi je sad davali bila bi 8.8. Treci deo igre navodno dugacak i postaje repetitvan i dosadan
Znalo je se da ce igra pokidati sve je to normalno
Irelevantne su mi ocene kada je u pitanju Uncharted.
Nadam se da će skorovanje igara u budućnosti izumreti. Sve se svodi na to da se pročita brojka na kraju recenzije. Jednostavan zakjlučak tipa kupite igru / nemojte kupiti igru i ćao. Ako je igra 70 i dalje ne znači da je loša, nego smo nekako došli do toga da je samo 90+ vredno pažnje.
Potpisujem, ma ja se uopce ne obazirem na te ocene, ne secam se a mislim da cak nisam nikada gledao koju je ocenu dobila igra pa na razlog te ocene kupio / ne kupio igru.
Pogledam trailer / trailer-e i ili jos bolje ako je pre probam(beta), to mi presudi.
Dzabe se nadamo - danas se sve zivo ocenjuje, od usluge u restoranu do proizvoda u svim granama zabavne industrije.
Posle svih ovih godina, i dalje je lep je osecaj kad citas o nekoj igri a samo ti raste hajp, ko detetu. Prijatna nestrpljivost.
Jedva cekam.
Naughty GOD
Ocekivano odlicne ocene za ovu igru. Ultimate Uncharted. Sto vise gledam/ciram review-ove, sve se vise cudim kako ND tako superioran i kako kreira ovakve igre. Ne u smislu gameplaya, koji je odlican ali ne i poseban, ali u smislu apsolutno SVEGA ostalog. Ostali im nisu ni blizu.
Sam se nadam da u prici Druckmann nije ubacio previse Last of Us-a, ili da je kraj ne daj Boze tragican, jer je sam pomenuo da ce biti devisive. Ne prilici Unchartedu teza tematika i ozbiljnost, ili kakva jaka motivacija ili opravdavanje Eleni za odlazak u sledeci lov na blago. Ja hocu samo sto ludju avanturu bez limitacija, uostalom Nate je za mene superheroj i ne treba da je ogranicen ljudskim manama.
Eh, “srecnicima” sa odgovarajucom konzolom zelim da sto vise uzivaju u igri…a ja cu se strpiti do jednog dana. Zavidim vam!
Ocekivano
EDIT: Jos m a l o-ooo, utorak najkasnije srede igra je kod mene, posto sam je kupio ovde kod nas, bas radi toga da ne cekam
Ma da i iz UK mi stigne za max 3 plafon 4 dana.
Cim predjes igru odmah napisi u spoileru sta je bilo sa Drejkom na kraju
Ovu temu ima da izbjegavam sve dok licno ne predjem igru. Ne zelim nikakve spoilere, ama bas nikakve
Heh, ne mnogo iznenadjujuce, Gamespot je dao desetku.
Ok, mislim da konacno uz Bloodborne imamo jos jednu igru koja “opravdava” kupovinu PS4, steta samo sto ide u prevremenu penziju.
Konacno i ign izbacio review
9/10
A remarkable achievement in blockbuster storytelling and graphical beauty, only let down by an overly long third act.