Jaja do zemlje, Perisic doktor.
Sta je ovo leptejebo sa madjarima i portugalcima
[quote=“Akiris, post:66, topic:10920, full:true”]
Sta je ovo leptejebo sa madjarima i portugalcima
[/quote]Ako nista barem bila lepa utakmica, puna golova (3:3)
Inace Islandjani dali u zadnjoj minuti gol i samim time poslali Austriju doma i popeli se na vrh skupine(F) i Portugalce bacili na trece mesto.
Gledao sam ih na prvoj utakmici protiv Češke, dobili su 1:0, a Inijesta je bio odličan. Drugu su mislim dobili 3:0 protiv turaka, a protiv hrvata raspad sistema. Kapiten je šminker obični, kriv za 1:1, a onda promašio penal, ali je bitno da je istetoviran i da ima šatiranu frizuru i štucovanu bradu. Komedija od igrača.
Nešto je trulo u toj Španiji, stalno im je Pike na tapetu, te ne peva himnu, te hoće nezavisnost Katalonije, loša atmosfera u ekipi i to se odrazilo na terenu. Šteta, jer u Inijesti imaju jednog od najboljih igrača na turniru. Pravi fudbalski dijamant.
Opaaaaa evo golcina Talijanima u zadnjih 5 min. .
Sa ovime su poslali kuci/izbacili Turke iz osmine finala a sebe spasili od izbacivanja i plasirali se u osminu finala. Bravo Irci!!!
Hrvatska - Portugalija i Italija - Španija dva derbija osmine finala. Hrvatska, Portugalija i Belgija najverovatnije odlučuju o jednom finalisti, dok će drugog rešiti Nemačka, Italija, Španija, Francuska i Engleska.
Exciting times ahead
Nerealno kolko je jaca desna strana
Hrvatska i Vels su pobednici grupa u kojima su Španija i Engleska, koji su zbog toga nastradali u žrebu (čekaju ih Nemačka, Italija i Francuska).
Sad ce dudek da ga brani
Šaćiri kao Van Basten, a golman Poljske Fabijanski sa dve odbrane koje su ih odvele u četvrtfinale. Čudo od golmana.
Za dom spremni!
Ne znam sta bi rekao, Hrvatska je imala 12 prilika prema golu, Portugalci samo 3 u celoj utakmici, cekali su Portugalci tu priliku i docekali. Sve u svemu zasluzena pobeda Portugala i sve cestitke Hrvatskoj.
Bas greota za Hrvate , reklo bi se ponovila im se 2008. i Turska.
Definitivno su zasluzili prolaz , definitivno su vise pokazali od Portugalaca i veceras i na celom turniru, ali…
Sta reci bas ih nece, neda im se pa to ti je.
Nabijem Mamica i Sukera, stoka kriminalna, korumpirana…Dati najbolju ekipu(kako nego preko veze) Hrvatske u istoriji, coveku koji je kroz svoj zivot trenirao kamena s ramena, a ne nogometase. Prakticki celu utakmicu on da ne napravi niti jednu zamenu
u 89-toj prva zamena, zadnja(treca zamena) 112-113 u produzetcima, za koje se niti nije znalo da ce biti
.
Zao mi je najvise igraca koji su stvarno dali sve od sebe na turniru .
U ostalom covek Jelicic(ne podnosim ga bas) ali ovo govori od prve utakmice , i tako se i desilo.
A skidam mu kapu sto se je jedini od svih TV voditelja i komentatora usudio ovo reci javno :
Lik vrlo smirenim i samopouzdanim glasom objasnjava da su kvalitetnija ekipa od Portugala, a nisu. Ronaldo, Quaresma i Nani vrede vise od cele hrvatske reprezentacije. Hrvatska ima samo vrlo jaku sredinu terena (Modric, Raktic i Perisic, sva trojica fantasticni igraci).
Skidam mu kapu radi ovoga, “ponovilo se opet ono sto sam rekao u najavi, nismo imali dobru reakciju sa klupe” i dalje…“Onda tu nesto ne stina, definitivno nije bila dobra reakcija s klupe”, to neces cuti u zadnje vreme(tacnije od kada su kriminalci Suker i Mamic na vlasti) od niti jednog voditelja ili komentatora u Hrvatskoj da kaze javno.
Najviše volim kada se za neku ekipu kaže da je bila bolja pa na kraju izgubila. Da je bila bolja, pobedila bi, simple as that. “Bila bolja” je subjektivni osećaj, jer je rezultat taj koji na kraju pokaže objektivnu sliku.
U modernom fudbalu treneri se menjaju cesce nego kopacke. Pogledaj bilo koji tim ili reprezentaciju. Iz nekog razloga uvek su krivi treneri. Da se tako menjaju i menadzeri u Microsoftu, gde bi nam bio kraj
Bilo kako bilo hrvatska se nije obrukala, definitivno su dokazali da spadaju u 10 najboljih reprezentacija.
Po meni jesu bili bolji Hrvati sto jeste jeste…glupo je reci da su bili losiji, ako si gledao…
Bolji su tim od Portugala , nisu tu samo Modric, Perisic i Rakitic , tu je recimo i jedan Srna, jedan Vrsaljko koga sad trazi Atletiko Madrid , jedan Mandzukic , Pjaca oko koga se otima pola Evrope, Corluka i Vida kojima ce sigurno cena skociti posle ovog Eura, a gde je tu jos recimo jedan Lovren iz Liverpula , jedan Subasic koji brani u Monaku…itd , bolji su od Portugala i timski i individualno.
Ali to je fudbal , ne pobedjuje uvek bolja ekipa.
Ali uvek se spoticu na isti kamen , uvek prave iste greske i ispadaju na isti nacin, uvek im se ponovi neka nova “2008” i neka nova “Turska” i uvek isti scenario i ista prica, ono bas ih nece.