UEFA Euro 2016

[quote=“Son_of_a_gun, post:41, topic:10920, full:true”]
Položiše me tenis i švabe, igrao X/1, pre toga uhvatio Engleze 3+ i zicer dana NI kvota 6,30. :slight_smile:

[/quote]Mocan koeficijent, tacnije koeficjencina :slight_smile: , bas steta. Trebao si to radje odigrati po par listica sa dva para i malo veci ulog. Ja u zadnje vreme radje uzmem po par listica sa 2 plafon 3 para, pa i jednim parom, nego jedan dva sa 5+ .
Nego koja je to kladionica, pretpostavljam neka u BIH radi KM?? Bas me zanima, posto koliko gore vidim po koeficijentu tacnije po mogucoj isplati da uopce ne uzimaju manipulativan trosak na uplata, niti nikakav porez na dobit, ili ima dole na dnu neka caka(posto se ne vidi ceo listic). Znam da ovde EX-YU skoro svaka kladionica uzima porez i MT, lopovi, zato ja radje igram u stranim.

U Republici Srpskoj nema poreza, u Federaciji 10% od dobitka. Za online klađenje zavisi na kojoj teritoriji se prijaviš. :smiley: Ma ja ovo malo da ubijem vrijeme, ne kladim se ozbiljno nikad…

1 Like

Hrvati ni u politici(jucer se vlada raspala) niti u nogometu ne mogu biti slozni, ovo sto se danas na utakmici desilo je zivi dokaz(sramota :zipper_mouth: ) .

Barem igraju turnir ima jedna zemlja na brdovitom balkanu koja ne moze ni da se plasira :smiley:

Veruj mi bolje ne igrati, nego igrati takav turnir, nema nista gore nego kada ide svoj protiv svoga. Najvise mi je zao igraca i ovih postenih navijaca sto su dosli.

Nije mi jasno 2 dana pre su hrvatski navijaci najavili da ako budu vodili/pobedili Hrvati da ce napraviti sranje, namerno da im uniste prvenstvo.
Si gledao vodili 2:1 i zadnjih 5 minuta vlastiti navijaci im presudili, trenutno im preti izbacivanje iz Eura.

[quote]Poruka HNS-u iz Splita: "Prodali ste naše snove, Judini sinovi

NA DAN utakmice Hrvatske i Češke (18 sati) u Splitu je postavljen ogroman transparent protiv HNS-a.

Navijači nezadovoljni Šukerom i društvom poslali su im poruku: “Prodali ste naše snove, Judini sinovi”, uz prekrižen grb HNS-a. Nije to prvi put da se po Splitu mogu vidjeti transparenti ili grafiti protiv vodstva Saveza koji je uspio razjediniti navijače reprezentacije.

Podsjetimo, ranije je uoči prve utakmice na Europskom prvenstvu protiv Turske na čiovskom mostu osvanuo transparent “Sve izgubili dabogda”.[/quote]

Sumnjam da ce biti izbaceni, upozereni i kaznjeni verovatno.
Prolazi dalje Hrvatska 99 posto!

Nisam u toku… Zasto negoduju? :grinning:

Pre duga je to prica, koja traje vec skoro dvije godine(godinu i po dana) , pocela od Hajduka(Torcide) traze izmene o pravilima zakona navijaca…u kratko nisu zadovoljni radom Hrvatskim nogometnim savezom(HNS-om), zele smeniti rukovotstvo saveza.

1 Like

Ne verujem da ce po drugi puta proci sa upozorenjem i novcanom kaznom, posto vec imaju jedno upozorenje, za nedavno slicno sranje koje su uradili u Milanu, a dva puta za redom sumnjam da ce ih opominjati UEFA :slight_smile: . Novcana kazna to ide sigurno, mozda ih ne izbace ali kao druga opcija je moguce da bi mogli sve sledece utakmice igrati bez navijaca na stadijonu, ma sve u svemu kada sam ono video - ziva sramota .

To i ja kazem(ako ovaj incident prodje, kako prodje…) da ce ici dalje, jer i ako izgube(sto je verovatno) od Spanjolaca, oped imaju 4 boda a Turska trenutno 0 bodova, a trojica…idu dalje.

Trenutno stanje skupine(D) :

• Spanija 6 boda
  • Hrvatska 4 boda
  • Ceska 1 bod
  • Turska 0 boda

Cesi imaju bod. Ako cesi pobede turke sa dva ili vise naprema nula a hrvatska isto toliko izgubi od spanaca, jedino tako Hrvatska ne ide (direktno) dalje

[quote=“Akiris, post:51, topic:10920, full:true”]

Cesi imaju bod. Ako cesi pobede turke sa dva ili vise naprema nula a hrvatska isto toliko izgubi od spanaca, jedino tako Hrvatska ne ide (direktno) dalje
[/quote]Yup tacno 1 bod imaju Cesi(ispravljeno).Ne znam sta mi bi" da u 4 ujutro napisem 3 :relieved: .
Trojica u skupini idu dalje…a sumnjam da od svih 6 skupina ce svi imati bas 4 boda, tako da sam i ja kao @S1R1US 99% uveren da idu dalje kako god da se odigralo zadnje kolo :slight_smile: .

U glavnom jucer da ih nisu oni njihovi “divni navijaci”(ne kazem svi, cast vecini). Ma da imaju srece da im je bio sudac Clattenburg, drugi bi odavno prekinuo utakmicu, ma da je malo falilo da i Clattenburg prekine, kazu igraci da je i krenuo proglasiti prekid(nakon onoga kad je topovski pogodio vatrogasca) ali su ga nekako uspeli zamoliti da jos malo saceka…ne znam dali si video, ne znam koji je tacno igrac isao klecati - moliti navijace da prestanu(a ovi bacaju topovske i bengalke oko njega) :slight_smile: , da je prekinuo utakmicu(bez obzira sto su Hrvati vodili 2:1 u zadnjim minutama), pobeda bi pripala Cesima, samim time i 3 boda.
Mogli su komotno sa 6 boda sada biti ne 100% u osmini, ali jbg. kako bi rekao @jahalang0112 da je baba musko imala bi muda :smile: .

[quote=“jahalang0112, post:52, topic:10920”]
Sve bih ja to po kratkom postupku.
[/quote]Slazem se, i vise od toga(kratkog postupka). Posto su vec kaznjeni da svetske kvalifikacije ne smiju igrati na svom terenu, nego na neutralnom, zao mi igraca i 90% postenih navijaca.

[quote=“jahalang0112, post:52, topic:10920”]
Sve bih ja to po kratkom postupku.
[/quote]Slazem se.

Btw. Ja jos ne verujem da ima takvih ljudi, tacnije nema nista gore nego kada ide svoj na svoga.

Juce uhvatim Belgiju i pogodim 2 gola Island - Madjarska , a padnem na Portugalu PONOVO znaci protiv Islanda su me zajebali i sada opet protiv Austrije nikad vise na Portugal!!!

Jesi gledao utakmicu?Slepac Ronaldo penal promasi nisam mogao da verujem poceo sam da se smejem :smiley:

Svasta je Ronaldo juce promasio, nije samo penal :smiley:

Torcida je ocigledno zaboravila nasa iskustva u Djenovi. Kad sapletes sopstvenu reprezentaciju, celnici saveza ne odlaze, vec samo ojacaju.

Albanci dali 1 gol u 3 utakmice i izgleda prolaze dalje. Cirkus.

Španija sa najboljim igračima gubi od hrvata za koje ne igra skoro pola tima.

Svaka čast komšijama odličan fudbal igraju. Ne mogu da navijam za Špance ni na koridi. Sad još da ih Italijani omlate pa nek padaju mami svojoj…

2:1 pobeda Hrvatske, ljubim te Ivane Perisicu :couplekiss: ,bravo Hrvatska :soccer::soccer: , da bi stvar bila jos bolja Spanija nije primila niti jedan gol jos od 2008.
Hrvati igrali bez pola naj igraca, a Spanjolci sa najboljom postavom i izgubili. Hrvatska pobeda plus prva u skupini , jos jednom bravo Hrvati !!! :soccer::soccer:

EDIT:
Naravno i sve pohvale za Subasic-a(golmana) koji je odbranio Ramos-ov jedanaesterac(penal).

Rekoh ti ja jos onomad kad si ih svrstao u kontrolore utakmica :smiley: