Tako je,bravo majstore!Skinuo sam hddss.bin za 320 i hddhackr 1,30 i sve radi,prepozanje 283GB!!A sada na instalacije,hvala jos jednom!!
no problemo, drago mi je da si uspeo
vreme je da updateujem ovaj tutorial malo
Pozz svima jos jednom.Nisam se javljao neko vreme jel se zezao sa novim hdd-om od 320gb oko instalacije igara i igranja sa hdd-a, sve odradjeno po ovom tut-u, osim ubacivanja novijih bin failova.Sve je proteklo u najboljem redu,a jeste znali da taj isti hdd kada se skine i prikljuci na pc preko original x hdd adaptera normalno radi kao ext hdd?neznam kako je to moguce,ali kada sam isti napunio do kraja sa igrama za pc i priljucio ponovo na x, sve je tu i pokazuje isto 257gb free.sta vi mislite, koja je tu fora?
Nema tu fore…ako ti je hdd do kraja napunjen PC igrama a vamo ti prikazuje 253 GB free to je zato sto xbox ne prepoznaje zapis na hdd tj citljivi su mu samo neki dijelovi a ostalo mu je nevidljivo pa misli da je slobodno! P.s: ovo sam ti pisao bez strucih izraza nadam se da razumjes
Da moguce, probacu veceras da ga napunim x igrama,interesuje me koliko ce primiti, pa se javljam.
Samo da se pohvalim uspesno sam napravio svoj 320gb hdd za xbox
upravo instaliram svoje prve igre
svaka cast na tutorijalu! :da:
Da li mogu da upotrebim samo Western Digital WD3200BEVT, ili su podrzani jos neki modeli?
Na prvoj stranici ti pise koji su jos podrzani
Da li mogu da iskoristim SATA hard disk od 40GB Seagate ST940210AS (skinut sa sony 3) pa njega da pripremim i ubacim u XBOX Arcade slim 4gb?
Mozes samo na JTAGu, na konzole sa Fleshovanim DVD drivom nazalost ne mozes, samo WD
Da li mozes da postavis nove linkove za download posto stari ne rade ?
jel moze obnova linka za boot file? Ovaj vise neradi
Bice kasnije.
**[SIZE=3]UPDATE:[/SIZE]Posto je trenutno najveci hard disk za Xbox 360 velicine 320GB, na prvu stranu tutorijala sam ubacio link sa 320GB hddss fajlom. Tako da ukoliko kupite WD od 320 gb mozete da ga preradite da bude 320gb a ne 250gb koliko je to bilo moguce ranije. Takodje je ubacen link za najnoviju verziju HDDHACKR programa, kao i novi link za boot files. Da li pravite hard disk od 250 gb ili 320gb postupak ostaje isti samo ucitavate fajl koji vam odgovara.
novi linkovi su na prvoj strani tutorijala**
hvala onima koji su primetili da neki od linkova ne rade
Svi linkovi su offline , je li moze neko da mi nadje taj bios za HDD od 120 gb ? stize mi sutra pa da ga namontiram
Svaka cast, odlican Tutorial! radi odlicno. Ziv bio!!! :tap:
Da li će se na RGHovanim konzolama bilo koji 2.5" HDD ponašati kao original?
hoce , samo je bitno da je sata. ne trebas nista ni da instaliras niti ga modifikujes samo ubacis i formatiras na xboxu i to je to.
Imao sam vec ovako prepravljen BEVT - prva liga hard. Sada na novoj konzoli imam original xbox360 slim hdd i cini mi se da konzola sporije ucitava NPCjeve u igrama.
Da li je moguce da je original xbox360 HDD sporiji od WD-a ili me konzola mozda zeza ?