Tutorijal: Napravite svoj 250GB HDD za Xbox360 - NE VAZI ZA RGH jer na RGH moze bilo koji 2.5 inca HDD!

Brzi je wd skoro duplo :wink: fabricki je neki hitachi sporac

Sent from my HTC One X using Tapatalk 4 Beta

i ja sam mislio da je hitachi neki, hvala ti, moram ga menjati onda za bevt

Odlicno, ovaj tutorijal sam i trazio, danas mi se oslobodio jedan WD od 160gb :smiley:
Medjutim ne znam gde da nabavim kuciste za HDD za xbox. Jel zna neko? Iz Novog Sada sam pa ako znate gde se moze u okolini. :slight_smile:

PS: Vec sam pregledao i limundo i kupindo, tamo je bilo, ali su izgleda svi rasprodali.

trazis za debelu konzolu onda samo limundo, kupindo i kupujemprodajem nista drugo, kuciste mozda i ne nadjes, ali 20GB hdd sa kucistem hoces…

ako je slim konzola, ne treba ti kuciste uopste

Ja sada trazim neki hdd od 120gb za moj jasper, ja imam kuciste ali nemam hdd xexe, imam crknuti 20GB hdd :slight_smile:

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Fat je, onaj stari Elite :slight_smile:
E da, nisam proverio kupujemprodajem, i tamo obicno trazim, hvala na podsecanju. :slight_smile:
Mada vec imam u bookmarku kuciste sa HDD-om od 20gb, pa cu to uzeti u krajnjem slucaju i samo ubaciti ovaj moj od 160. :slight_smile:

mirko pogledaj oglas sto sam stavio hehehehe

Pitanje: znaci ako uzmem Xbox360 Slim 4GB RGH mogu da kupim bilo koji sata HDD i da ga ubacim u konzolu i da ga formatiram tamo bez dodatnih podesavanja?

bilo koji 2.5 inca, samo ubacis u konzolu, ides na format i uneses serijski broj konzole, nista vise ne treba

Hard diskovi SATA | Hard diskovi | Komponente | DataLink kompjuteri. koji hard disk da uzmem od ponudjenih?

Vidim da nisi čitao od početka gde stoji lista podržanih modela.
Ovo Ŕto si ti linkovao ne može ni jedan!

Evo liste:

Western Digital Scorpio Blue i Black 2.5’’ hard diskovi (HDD za laptopove).

WD Scorpio Series BEVS/BEAS
WD Scorpio Blue Series BEVS/BEVT
WD Scorpio Black Series BEKT/BJKT
WD VelociRaptor Series.

Znaci najveci HDD koji moze u Xbox 360 Slim je 320GB? Crap… A tako sam se ponadao da cu moci da uvalim ovaj moj WD Scorpio Blue od 640GB unutra jer mi je ā€œtrenutno visakā€ :smiley:

shO ti imas RGH konzolu mozes da mu uguras do 2 TB hdd unutra

INFO ZA SVE
OVAJ TUTORIJAL VAZI SAMO ZA FABRICKI XBOX 360 NIJE ZA RGH, NA RGH MOZE BILO KOJI 2.5 inca HDD DO 2 TB I NE VAZI OVAJ TUTORIJAL ZA RGH

PROCEDURA ZA RGH
Ubaci se 2.5 inca hdd u njega, ide se na STORAGE, videce se hdd kao UNFORMATTED samo FORMAT na njega, unesete serijski broj konzole (pise pozadi). TO JE TO KRAJ VIDI SE CEO HDD

Damn, ovo bi procitao i Sasa Matic (crnjak, I know :smiley: )

Eleme, hvala puno (po ko zna koji put)… :slight_smile: Ovo je fantasticno… Stvarno si car :slight_smile:

Kudos 2 Vladan :slight_smile:

Pozdrav,zanima me da li ovaj tutorijal vazi za Samsung HM160HI 160gb ili moraju ovi hdd-ovi sa liste? Obican xbox 360,nije jtag. I takodje me zanima da li ce xbox i ovaj hdd od 160gb isto da prikazuje kao 250gb i kako ce to onda da funkcionise?hvala

Ako nije na listi ne moze. Sto se velicine tice, video bi ga kao 120GB, posto mislim da u xboxove nisu stavljali hdd-ove od 160GB.

ja ne znam kako ocekujes da se hdd od 160 prikaze kao 250, kako magicno da mu se poveca kapacitet? Logicno je valjda da ce biti koliko pise… u ostalom 160 ce se videti kao 120 jer kod xboxa imas 20-60-120-250-320

nisam naravno mislio da ce mu se povecati kapacitet :slight_smile: Mislio sam posto je firmware od hdd-a koji je 250gb da ce ovaj da prikazuje kao taj hdd a da ces naravno moci da koristis do 160gb prostora,sigurno ne 250gb,tako nesto :slight_smile:

moras da stavljas nizi ne veci fw, tj ako je hdd 160 ide 120 itd itd itd… ali samo oni koji su na listi

ok,skapirao,ja sam do juce mislio da to moze bilo koji bez ikakve procedure samo ubacis u xbox formatiras na njemu i to je :slight_smile: