e pa ljudi uspeo sam !!
Evo tutorijala kako aktivirati PS now iz srbije tj. resiti taj payment method koji ne prolazi odavde.
Sta vam je potrebno:
-
UK paypal nalog (Ne treba VPN pri kreiranju samo izaberete UK i lupite adresu UK slicno kao kod kreiranja PSN accounta)
-
Entropay virtuelna visa kartica www.entropay.com
-
Domaca internet kartica
-
5 eura za uplatu na domacu internet karticu.
Da pojasnim ukratko. Entropay je sajt gde mozete napraviti low limit virtuelnu visa internet karticu. Sony je banovao Entropay kao sistem placanja tako da direktna uplata uz pomoc Entropay kartica na PSN nije moguca. Ali posle sam kontao, a sta ako paypal prima Entropay kao sredstvo placanja a PSN prima Paypal? I pogadjajte sta se desilo
Dakle da krenemo redom.
- Napravite UK Paypal nalog.
- Idite na sajt entropay i kreirajte nalog i napravite karticu. Da bi ste napravili karticu morate uplatite najmanje 5 funti (u ovom slucaju jer nam treba UK payment) koristeci vasu domacu internet karticu (Visa intesa kod mene)
Kad napravite nalog idete na top up card gde cete ubaciti sredstva sa domace internet kartice.
Kao sto vidite imate opciju da dodate bulk 20,50,100,150 gbp ili mozete da dodate koliko hocete preko 5 gbp (oznaceno polje).
Nakon sto to uradite dobicete na ekranu visa karticu sa brojevima i cc kodom koju mozete koristiti.
Vratite se na paypal Uk nalog, i ubacite entropay karticu kao payment method.
Ulogujte se na sony account sajt sa vasim nalogom, idite na add payment, selektujte Paypal.
Ulogujte se na vas Uk nalog paypal. I to je to.
Pokrenite PS now, i voila.
Ako imate dodatnih pitanja pitajte.
Inace samo da dodam, da ovim pravite legitimni payment method na PSN-u, pa tako mozete da ubacujete sredstva na Entropay karticu i placate paypalom na PSN-u.
Pics or didnt happen:
Kao sto vidite nema Start Free 7 day Trial
I za kraj da se ogradim.
Ovo radite na sopstveni rizik. Ne odgovaram za potencijalnu stetu nanetu vasem PSN nalogu ili domacoj internet kartici
uzivajte