The Last Of Us Remastered - E3

Po meni, razlike su minimalne za razliku od TR na ps3 i ps4. Ovo potvrdjuje koliko ps3 ima jak hardver za old gen.

Naprotiv game engine je pravljem ekskluzivno za PS3 i samo na njemu je optimiziran i izvucen svaki flop snage, igra je ekskluziva otuda da izgleda odlicno. E sada sto im nije poslo za rukom da prerade engine sa CELL na X86 procesor i da dobiju ono sto su mislili da ce lako je druga prica

Jel si igrao?

Ubacili su high res modele, kako je igra izgledala u onim cut scenes, sada izglrda cak bolje od toga. Bukvalno su max nabudzili tu verziju enginea i sve unapredili (modele, senke, texture, fps, efekte…)

Ima bas velike razlike,

Rzlika je OCIGLEDNA sad sam upravo zavrsio s igranjem i samo cu da kazem WAU.Svaka cast za trud igrina grafika je nevjerojatna par puta sam zastao i pitao se dali je ovo moguce.Svatko tko kaze da grafika nema neke razlike u odnosu na ps3 meni dovoljno odmah znam da nije pokrenuo remastered verziju koliko je ovdje veca rezoluca,texture,sjene,light mehanika,a ono meni najbolje 60FPS igra je glatka kao putar.Upalio sam ju na 30 fps i znate koliko je trajao,bukvalno prva dva koraka i odmah sam iskljucio.Na ovoj igri se vidi sto znaci GLATKIH 60FPS,a sto 30.Onaj tko kaze da nema razlike ili su male za mene nije normalan covjek iskreno:D .Jedva cekam da probam multi i da vidim kako on funkcionira posto ga svi hvale

Ovo za grafiku odgovaram onima koji ocito nisu probali igru.Bez ljutnje momci:da::ruk:

E da, Akiris, u pravu si, ali koriste kostur tog engine-a, a sve je ostalo new.

Ne znam sa čim tačno da ti uporedim, ali evo tipa Splinter Cell 1 i Blacklist :slight_smile:

Ili bilo koja igra iz early years of Unreal Engine i neka koja je izašla u protekle 2 godine. Znači samo ih ime engine-a veže, sve ostalo neprepoznatljivo.

kao sto rekoh budzotina do neprepoznatljivosti :smiley:

Polako Werta, moze to sve lepo da se kaze :wink:

Naravno da ima razlike, a pogotovu kad se gleda direktno sa izvora, ovako gledajuci na yt ova poredjenja ne ostavlja se neki wow utusak da je toliki skok.

Samim tim sto je TLoU na PS3 izgledao prelepo, svako poboljsanje od prelepog ka lepsem ne moze biti tako ocigledno.

Ok volim i ja sony malo vise ali ovaj werta masti za sve pare :slight_smile:

@bivsi wahad pricam na osnovu video komparacije, kao sto sam za primer naveo i Tomb Raider ps3 vs ps4 grafic…Gde kod iste (TR) postoji itekakva razlika i to samo na osnovu youtube snimka :slight_smile: A тролића нећу да коментаришем :slight_smile:

Pa ako se ne varam u TR nije bilo samo puko dizanje rezolucije i kvaliteta tekstura nego skoro pa kompletan redizajn kako lare tako i lokacija

Не знам за вас, али ја сам управо такав скок у графици и очекивао…кад оно међутим.

(намерно пишем овим писмом)!

Pa ima ogroman skok u grafici :smiley: za****te youtube kao konacni alat za uporedjivanje :stuck_out_tongue:

Izaći će Uncharted do godine pa očekuj.

Da “W” ne razumije :smiley: hahahahahahah

(psssst!!) :stuck_out_tongue:

Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”

PS3.

Mozda nece biti najlepsi PS4 naslov ali i dalje ce da izgleda bolje od 99% generickog smeca.

Mada, meni je Uncharted jos i mnogo lepsi. Zelim remastered kolekciju.

Da da ne razumije.Pustit cu ja njega on je ipak igrao igru.(Zasto pisem ovim pismom:hihi)

Zezamo se ****ga… Sta fali? :wink: chill

Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”

Game-S je vec dobio igru, u zadnje vreme su sve bolji…

Ma znam nego ranije su mnogo kasnije dobijali igre, a I cene su bile vece…

AAH OK sorry nisam znao;)