Ko zeli da vidi kako igra izgleda u 1080p, ima ceo walkthrough vec, tako da sve mozete da pogledate
Ma neću da gledam kako neko drugi igra!!!
Cekaj, je l’ ti kupujes digitalnu ili fizicku kopiju igre?
Digitalnu, al’ uzeću i fizičku kopiju za nekih pola godine ili više, kada padne cena
A ok onda, jer vidim da kazes da jedva cekas sjutra, a fizicku kopiju bi morao da cekas oko 15 dana ako je narucujes iz inostranstva, pa se zato pitam
Bilo bi dobro kad bi serveri bili aktivni par godina, pa kad recimo naredne godine u ovo vrijeme upadnem na mp da ne bude pustos Ali bice igraca sigurno sve dok ne izadje potencijalni nastavak.
Uzbuđen sam kao da je nikada nisam igrao do sada, sve me jeza fata, retard!
Kad mi je vracena konzola sa cipovanja, nisam ni izvalio da su display settings sa komponentnog vracena na 576i. Igram ja, krzava grafika, rekoh sebi nije moguce. Od silne euforije nisam ni proveravao i primetio. Tako da, sad kad bih ponovo obrnuo verziju za PS3, ona mi dodje kao neki Remastered. /treba covek nekad i svoju sramotu da podeli/
Zasluzeno igra godina, gledao sam par gameplayeova za cetvorku, remek delo. Jednog lepog suncanog dana kad budem uzeo cetvorku, ovo je def prvo na spisku. Ima prostora za drugi deo, nadam se da nece ubiti ovako dobru igru samo jednim delom.
Heheheh pa ja sam resetovao na nize zbog kabla hehehe
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Nisi ti kriv sto sam ja indijanac. Na stranu to sto sam obrnuo ceo na low, nego sam tek provalio u Unchartedu i to na TRECEM chapteru (dva cela mi trebalo da provalim), kad me izbaci onaj cuvar muzeja na ulicu, a senka od bandere krzava, e tad sam posumnjao.
Hehehe sad lepo odigraj sve remastered HD verzije
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
kad me izbaci onaj cuvar muzeja na ulicu, a senka od bandere krzava, e tad sam posumnjao
Ista varijanta photo mode-a kao u Infamous SS, good enough for me.
One Last Night, live počinje za 20tak minuta ko je budan, it’s a must.
Igra je izasla na ps store (preko Search opcije, ne Libraries), let it begiiin
At the live performance of The Last of Us in Los Angeles this evening, game director Neil Druckmann introduced a special, unrecorded scene that takes place after the ending of the game. The scene was performed live on stage by principal actors Troy Baker and Ashley Johnson.
Full game download je 43GB, PlayGo za SP je 11GB (može se odabrati i da se skida MP prvo).
e sad pravac na skidanje 8gb MP,ostalo SP sa opcijom da vas pita pre skidanja sta zelite prvo.
evo komparacije
<iframe src=“http://widgets.ign.com/video/embed/content.html?url=http://www.ign.com/videos/2014/07/28/the-last-of-us-ps4-vs-ps3-graphic-comparison” width=“468” height=“263” scrolling=“no” frameborder=“0” allowfullscreen></iframe>
isti endzin tera Uncharted 4, naravno da sa lakocom moze da parira
Me tera iti engine. Ovo je U3 engine isti ko u originalnoj igri, U4 je all new (ili bas teska modifikacija da vise nije isti)
znam da su tako rekli, verujem da je novi uncharted teska budzotina do neprepoznatljivosti, ali je i dalje jedan te isti engine
_Naughty Dog will keep its existing in-house engine used in Uncharted and The Last of Us for the PS4, the developer has revealed.
Game director Bruce Straley explained how it won’t repeat past mistakes of developing a new engine from scratch for a new console generation, as it did when it started work on Uncharted for the PS3._
_ For Naughty Dog, The Last of Us: Remastered allowed them to test out the PS4 engine and make improvements in their development technique ahead of Uncharted 4.
“One of the reasons we did want to do The Last of Us: Remastered is that it helped us test our PS4 engine and our tools pipeline that we had been working on for Uncharted 4,” Meyer explained in an interview with PlayStation Access. “And one of the best ways to do that is to put a full game out. Since we basically had a full game ready to do that, it helped us make some advances on our PS4 engine development.”_