pa i sada imaju velike cene,1000din manje pa nije 8k nego 7k
variraju im cene,npr infamous je idalje 9k,wdogs 8 itd…
pa i sada imaju velike cene,1000din manje pa nije 8k nego 7k
variraju im cene,npr infamous je idalje 9k,wdogs 8 itd…
Pa da to jeste ali I dalje napredak u odnosu na ranije.
Skinuo sam igru za 5-6h i platio je 1300 kao fantom, nosiocu preko mobile bankinga, diskonektovao se i igram sa svog naloga, i sve potpuno legalno. To ja zovem napredak u odnosu na ranije.
Games zivi na teskoj neinformisanosti kupaca
Hardver jos i nekako, imaju zacudjujuce dobre akcije za gaming miseve a ponekad i PC igre, ali ove konzolne igre, sacuvaj boze!!
gameS zivi na tome da udjem u prodavnicu, a tata dovede klinca i da mu da bira dve igre za **pc **i klinac uzme 2 komada i pukne 8000 na to… a mogao je da skine preko torrent-a ili da mu kupi na ulici za 200 dinara kao sto smo svi kao klinci radili…
The Last Of Us Remastered igrao sam ga par sati i u odnosu na ps3 verziju po meni je dovoljno lepsi da se zove Remastered i
Bezveze sto nisu ubacili i 3D support.
Igrao sam ga i ja do sad(zadnjih 4h ga igram…) i mogu reći da je grafa fenomenalna i sve radi fluidno 60fps.Budući da sam je 2x prešao na ps3 kao i left behind dlc odmah sam se bacio na MP budući da ga nisam igrao dobrih godinu dana(možda koji dan više -manje) trebalo mi je par partija da se podsetim i udjem u štos i posle toga je krenulo silovanje po mapi [emoji41] šteta što za par dana idem na odmor pa će tlou morati da sačeka neko vreme
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Ma tamo samo domaći kriminalci kupuju za svoju decu. TloU Remaster je 4800din u retail verziji (UK naravno), a oni drpe još 2100din.
Došao sam do Pittsburgh-a (ne brinite, nije spoiler) i do sad sam ispalio samo jedan metak, al’ bukvalno! Šunjanje + davljenje/cigLJa su majka… Igram na survivor težini.
pa ti si bas odmakao,svaka cast,trebao si odmah na grounded da ides ,cini mi se da je otkljucano u startu ili ono grounded plus
Kad sam pro!
Al’ moram priznati da sam se baš naštrebao, klikere tamanim samo tako, najviše se trudim da mi ništa ne promakne od item-a i municije što ima usput da se nađu.
Preći ću je posle završetka još bar dva puta (survivor+ pa onda na grounded).
Prosao Billa i jos nekih 30-ak minuta.Danas slijede screnshooti.Bio bi i video,ali mi non stop puca upload preko plejke
Tuzno je to sto mi se na PS4 (koji nemam) najvise igra hd remaster igre sa prethodne generacije. Sony, prestani da krpis rupe and get your act together!
Upravo zavrsio [SIZE=6]IGRETINU[/SIZE] Boze moj dragi koja je ovo igra ja vec 20 ne mogu doci k sebi,a brate priznat cu i suze su potekle.Jbmti ovu [SIZE=6]IGRU[/SIZE] cu pamtiti cijelog zivota.Ovo je igra koja se pravi jednom u 100GODINA.Kraj je je je ma nemam rijeci.Odoh ja:(-o
Ovom [SIZE=6]COVJEKU[/SIZE] Treba dignut spomenik.Jbte koji soundtrack je napravio HEBOTEE.
Jbte pogledajte NEILA jbte covjek gleda i place na scenu iz igre ha jbte koja ljudina.Kad on place i to gledajte kako se ne moze suzdrzati de ta je gledao duze prolio bi se,a zamislite onda mene
Pa nisi je valjda sada prvi put odigrao?
Nego sta nego PRVI PUT.Hvala bogu dragome SVAKI spoiler sam izbjegao i ovo mi je bio first exp.
Here we go again…
Jadna nama majka kao covjecanstvu za sta se suze liju…
Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”
Hahahahaha! Upravo sam to pomislio.
Dali si ti igrao igru.Jbte o tome ja govorim ne mozes mi reci nesto za igru kada si je igrao toliko da kezes “e igrao sam Last Of Us dobar je”,ja sam igru u potpunosti dozivljavao i zato nemoj da bodes da ne bi bio uboden.Ja sam ju tako dozivio i moja stvar