Ova igra je trebalo da preskoci proslu generaciju.
PS3 vise i ne igram. Stoji mi kuci ako se jednom nakanim da konacno predjem Last Of Us. Sad kad sam video kako ovo izgleda, ide trojka na dobos
To bih i ja uradio da imam razbijenu konzolu. ovako kao satro dobijam neke besplatne igre (koje nikada necu odigrati).
Elem poznato je da nisam neki fan TLOU ali jedan deo mojih zamerki odnosi se na rezoluciju i framerate. Mozda mubdam drugu sansu iako me izjeda sto cu morati ponovo da kupujem. I to po full ceni obe igre. To nije bas normalno.
I kod mene važi ista priča, više definitivno nemam razlog da i dalje držim PS3 kod sebe.
Послато с’ моје Нексус Пет’це
ne dam bre nijednu staru konzolu na dobos
iako ovo izgleda super, ne dam PS3 pa bog!!!
pa poslednje tri igre koje sam skinuo (Bound By Flame, Castlevania 2, Watch Dogs), sam prvo skinuo za PC, probao da vidim malo igru, i ono kao, s kinucu za PS3 da dobijem trofeje. Pokrenem i kad vidim kako igre izgledaju ne igra mi se. Sad but true, vreme je za novu konzolu. Nije mi grafika kljucna za igru, ali ako postoji verzija sa boljom i lepsom grafikom, ni ne razmisljam
sve ja to razumem, jeste vreme za nove, jos bolje ako se pojavi piraterija, ali zbog nostalgije ne prodajem stare konzole, uhvatice me zelja da neko popodne zaigram nesto starije, a kad nemam konzolu ispred sebe onda mi se jos vise to igra… samo zbog toga, a i previse truda i zivaca sam ulozio u njih, zao mi je da prodam nekome ko ce da ih “sakati i unistava”
ovo kod mene ne pije vode vec 10 godina. Tako mi stojao PS2 i skupljao prasinu ni na pamet mi nije palo da ga upalim. A i sam znas da ce sve sto je vredelo na PS3 izaci kao remaster, neko to mrzi ali meni je to super, em ce lepse izgledati em ne moram da kuci drzim 100 konzola. Sta cu, ne vezem se emotivno za materijalne stvari nikad i nisam. Da mi je zena kupila tu konzolu, ostala bi kod mene do sudnjeg dana.
mene uhvati ponekad, nije stalno ali ponekad, npr na pc mi se igrale neke matore igre, nisam mogao jer neke od njih nisu radile na novom windowsu, a ja da se ****vam da reinstaliram i slicno nemam zivaca, prvo nema drivera tada za noviji hardver u starom sistemu… DakleM, konzole
a kazem ti previse truda oko tweakovanja, hakovanja i slicno je ulozeno u samu konzolu, to da nekome prodam nece taj da ceni na taj nacin, a i necu moci da prodam za neke velike novce. Ovako neka ih kod mene, makar skupljale prasinu, ali su moje i tacka.
Remastered verzije su ok, meni ne smeta ali real deal je real deal da se ne lazemo…
Igre nisu materijalna stvar zapravo.Konzola je samo hardverska platforma za sve ono sto nam je hranilo dusu.
Ali da - svakako je bolje igrati remaster, manje se oseti zub vremena i igre su blize onon iskustvu koje nam je ostalo u secanju, i nr gomilas igracke u svojim tridesetim kao neki cudak.
aha znaci ja sam cudak ako zelim da sacuvam nesto od tehnike, nisam znao da se to tako zove…
jesi cudak, pogledaj taj tvoj mancave
salimo se malo nemoj da se primas odmah i ja gledam skupljanje stare tehnike kao cudnu stvar, neko na to gleda kao kolekcionarstvo. Mislim da padawn sigurno ne misli za tebe da si cudak
ima i mnogo gorih i ludjih od mene, ja nisam jos ni zagrizao povrsinu kakvih sve ima…
a i kad pogledam mojih ruku delo, ne vidim nista lose, samo zadovoljstvo da sam sa svojom suntavom glavom i 10 prstiju napravio sebi kutak u kome mogu mentalno i fizicki da se opustim… da budem cudak
A ja npr totalno kontra od Akirisa - uopste ne volim te remaster igre. Dozivljaj je jedino kada neku igru igras prvi put. Ja sam X360 kupio tek prosle godine, i nisam uzeo da igram Halo:CE Anniversary na konzoli, nego sam uzeo da igram Halo:CE na kompu (onu verziju staru 10+ godina). Ipak nekako znas da je igra legendarna i igras je sa postovanjem, ako me razumete.
Zavisi, po meni ovo što radi Sony sa TLOU je glupost, isto važi i za MS sa time da izbacuje i Halo 4 za Xbox One, bukvalno se nisu još ohledile u prethodnim konzolama, a već ih štancuju za nove, nova grafika je super i sve to, ali opet, koju poruku šalju ljudima? Kupite ovu igru, a mi ćemo je opet izbaciti za sledeću generaciju, pa je opet kupi.
Jedini Remake/Remaster koji smatram da treba da postoji jesu Anniversary izdanja, jer ipak, to znači da je igra bila u opticaju 5-10, ako ne i više godina, a ne 1-2.
Bravo za komentar, potpuno se slazem. Ali bar u ovom Halo: Collection ce samo Halo 2 biti remasterizovan. Halo 1 je ona remasterizovana verzija od pre 3 godine, dok Halo 3 i Halo 4 nisu menjali u pogledu tekstura. Jedino sto su uradili u sve 4 igre je da su im povecali rezoluciju i fps, tako da su sada sve na 1080p i 60fps, sto je okej. (To sam slusao na IGN-u kada su u studio doveli dvojicu iz 343 studios da popricaju sa njima nakon MS konferencije.) A to za TLOU je stvarno retardirano, prave remaster igru za igru staru godinu dana. Mislim ono, WTF?!
Halo 3 i Halo 4 imaju iste teksture? Igre su nebo i zemlja po pitanju grafike, nisu ni za poredjenje.
Послато са LT30p уз помоћ Тапатока
Jao bre, Halo 3 i Halo 4 ce u kolekciji imati iste teksture kao Halo 3 iz 2007. i Halo 4 iz 2012. Jel sad jasno sta sam hteo reci?
U Mater Chief Collection neće menjati teksture iz Halo 3 i 4, već će samo povećati rezoluciju i FPS, to je sve. To je rekao, ne da nema razlike između igara