The Last Of Us Remastered - E3

Pa o tome pricamo? To se zove preload.

You won’t have to wait long to try this new feature out – Transformers: Rise of the Dark Spark, which launches on June 24th, will be the first PS4 title to take advantage of automatic pre-load. Additionally, all titles made available for pre-order on PlayStation Store on or after May 20, 2014, will be pre-loaded. Here are the titles available for pre-order and pre-load

Taj feature nije vezan za igre pojedinacno nego startuje za sve odjednom.

As usual, we’ll start with the bad. Unfortunately the game won’t be available for pre-load, and the reason seems a little flimsy, explained by Digital Distribution Manager Chieh Chen in a comment on the PlayStation Blog.
Since pre-order for The Last of Us Remastered started before May 20, 2014, this title will not support the pre-load feature.

Chen also explained that “the pre-order set-up for this title is a little different,” causing it not to use the newly introduced pre-order features in the store (which for instance make the purchase button appear as “pre-order” instead of “add to cart”).

http://www.dualshockers.com/2014/06/20/the-last-of-us-on-ps4-wont-support-pre-load-naughty-dog-devs-cant-go-back-after-playing-at-60-fps/

znaci kao sto sam i mislio,nema nista od preload-a…

Since pre-order for The Last of Us Remastered started before May 20, 2014, this title will not support the pre-load feature.

Prokletnici… :smiley:

e bice zeznuto onda za mene,prvog idem na odmor,ali opet imam 30. i 31. za skidanje 50gb+

Hm, zavisi i od servera, ali 48h bi teoretski trebalo da bude dovoljno za 50gb cak i na sporijim konekcijama.

Pa da uostalom ne moras to da skines svih 50gb da bi mogao da krenes igrati :emoticon-0100-smile

ma fantom sam,pa ako ne uspem da skinem na vreme,morace da me cekaju bar 2 nedelje hahahaha :smiley:

A tooooo li je…

I ja sam fantom, btw :smiley:

E sad da nisi prodao VITU, mogao bi da iskljucis PS4 remotely (valjda).

Mozes i preko smartphona.Mada ja to ne razumijem moja konzola je uvijek u stand-by modu.Onda mogu svi update i igre da se skidaju dok ja nisam doma.Nista njemu nece da bude

A kako ce probati da li radi, mislim da mora bar jednom da udje i isproba sa svog naloga da li je sve ok.

dada skidas sa fantoma,posle moras sa svog da udjes bar jednom u igru i ako sve radi onaj drugi acc ‘‘zaboravljas’’ da postoji…

Eto dobismo mi igru godine vec sad

http://www.ign.com/articles/2014/07/28/the-last-of-us-remastered-review

http://www.metacritic.com/game/playstation-4/the-last-of-us-remastered

Remastered verzija igre ne može da bude igra godine, kao ni Halo kolekcija i da dobije ocenu 10, jednostavno nema logike ma koliko je igra kvalitetna.

Moze moze itekako moze.U par navrata je receno na recenzentskim stranicama kako je zalosno sto ce najbolja next gen igra biti remaster starih.BTW sto ti odma petljas halo ovdje.Koliko god to bila kvalitetna igra(meni osobno najbolja xbox igra) nece dobiti GOTY ne mogu da objasnim zasto,ali jednostavno nekak nezz nije mi za GOTY.Sada ce haloljupci odmah:Zasto?Kako? ovako onako,ali eto ja mislim tako.Igra ima stvarno odlican AI i sve to,ali joj fali ono nesto

uporedio sam sa Halo jer je i ona u jednom delu remarsted, ne pricam o tome da li se nekome svidja igra ili ne, logicno je da samo potpuno nov naslov ulazi u kategoriju za igru godine…

Jbga logicno je tako,ali kad pogledas sto ce bolje izaci ove godine na next gen,a da ce dobiti 10,9.5.Mozda i jedino vec pomenuti Halo

Nemoze da bude igra godine Werta nemoj da budes tvrdoglav , remaster nikada nece biti igra godine mada nemora da znaci da nece opet ubrati neku nagradu ali Goty nema logike.

Odgledao recenziju,jednom rijecju MASTERPIECE.Kazu cak da je ovo najljepsa igra koju mozemo zaigrati na ps4 sto dovoljno govori koliki je upgrade te koliko je jos stara ps3 verzija dobro izgledala.Kazu da se igra s lakocom moze nositi s punokrvnim next gen naslovima,a s obzirom da na drugoj strani imamo igre poput MGS V i Infamous to sve govori koliko igra unistava

Can’t wait for tomorrow! :slight_smile: