najbitnije da ne trosite vreme na ovaj video gore od pitanja i odgovora na ista je da ce igra biti 60fps all time[ovo pisem zbog MPa jer se za SP odavno zna] bice odvojen MP ps4 i ps3 sto je i ocekivano jer nijedna igra nema cross gen mp i **najbitnije ** bice sequel-a,kad tad a nece skoro jer se sad bacaju na u4 sl. godine pa tamo 2016. verovatno…
a ti mislis da nece? vec je pisano na njihovim forumima da su pricali sa likovima koji su radili igru i da ce biti drugog dela,samo sto taj projekat jos nije ni otpoceo jer rade na drugim igrama…
Neizmerno mi je drago sto je Uncharted dobio prioritet u odnosu na nastavak Last of Us.
Remaster se naravno vec preorderovao u jeftinijoj varijanti, makar samo zato sto ukljucuje i DLC. Ali moram jos jednom da ponovim, meni jednostavno nije legao, imam utisak da je strahovito precenjen i daleko ispod Naughty Dog nivoa, kao da je celu igru radio neki njihov B tim.
Verovatno je ipak tu presudan moj afinitet prema Indijana Dzons inspirisanom Unchartedu, u odnosu na zombije koji mi idu na ganglije vec duze vreme, pa cak i u ND izvedbi.