The Last Of Us Remastered - E3

u cemu,u ovoj ribi ili odgovorima ? :smiley:

najbitnije da ne trosite vreme na ovaj video gore od pitanja i odgovora na ista je da ce igra biti 60fps all time[ovo pisem zbog MPa jer se za SP odavno zna] bice odvojen MP ps4 i ps3 sto je i ocekivano jer nijedna igra nema cross gen mp i **najbitnije ** bice sequel-a,kad tad a nece skoro jer se sad bacaju na u4 sl. godine pa tamo 2016. verovatno… :smiley:

za sequel se ne zna, rekao je da ce ga biti jedino ako smisle neku pricu koja ce zadovoljiti kriterijum koji je postavio prvi dio.

a ti mislis da nece? :stuck_out_tongue: vec je pisano na njihovim forumima da su pricali sa likovima koji su radili igru i da ce biti drugog dela,samo sto taj projekat jos nije ni otpoceo jer rade na drugim igrama…

Neizmerno mi je drago sto je Uncharted dobio prioritet u odnosu na nastavak Last of Us.

Remaster se naravno vec preorderovao u jeftinijoj varijanti, makar samo zato sto ukljucuje i DLC. Ali moram jos jednom da ponovim, meni jednostavno nije legao, imam utisak da je strahovito precenjen i daleko ispod Naughty Dog nivoa, kao da je celu igru radio neki njihov B tim.

Verovatno je ipak tu presudan moj afinitet prema Indijana Dzons inspirisanom Unchartedu, u odnosu na zombije koji mi idu na ganglije vec duze vreme, pa cak i u ND izvedbi.

Pocinjem da se ponavljam kao i zombi tematika koju kritikujem :smiley:

KAKOOOO OVO NITKO NIJE STAVIOOOO

UZIVAAJTE

Ah, taj pocetak je savrsen!

I opet sam se naježio i umal’ da pustim suze, jako dobar prolog, svaka im čast!

Fenomenalan pocetak igre ali fenomenalan! Cim se odlucim da uzmem PS4, Last of Us ce biti prva igra koju cu kupiti.

Jos malo soli na ranu:lol:
Ovdje se vec vidi pomak u grafici iako je srot od videa(720/30 compressed)

Cekamo 1080p/60fps klip. Nemoj sad da gledamo 720p/30fps kad si toliko hvalio napredak u pikselima i frejmovima :smiley:

ehm Final Fantasy XIV, ehm…

jer ce biti neki preload ili nesto da krenemo sa skidanjem i pre 29. ?

Preload mislim da kreće od Destiny-a.

nisam te nista skapirao,mislis od sutra ?

Ne nego nema preloada do 9.9 2014 kada sluzbeno izlazi destiny

Trebalo bi da moze.

all titles made available for pre-order on PlayStation Store on or after May 20, 2014, will be pre-loaded.

izvor: playstation blog

lool o cemu vi pricate uopste?Ja sam pitao za LAST OF US ,da li ce biti mogucnosti zapoceti download i pre 29. kada igra zanicno izlazi omg…

tek sad videh tvoj post,ajd videcemo jer pitam bas zato sto su rekli da nece biti preload-a ovi iz ND-a pa zato pitam…