Lenny Kravitz glavni villain u novoj igri sa bondom, first Light ili kako bese.

Takodje, izgleda da nam dolazi full remake prvog(prvog) Tomb raidera
Lenny Kravitz glavni villain u novoj igri sa bondom, first Light ili kako bese.

Takodje, izgleda da nam dolazi full remake prvog(prvog) Tomb raidera
Jel prvog iz 1995 ili 2013? @Akiris
Pa valjda prvi iz 90ih.
Više bih voleo sledeći TR, ali možda kreću ispočetka ‘ponovo’ pa je ovo sledeći TR ![]()
Vidim odstupili su od Stanija look-a
‘95, zato sam i napisao dva puta “prvog” ![]()
Ova nova lara ista monika beluci, mogla bi mladja sestra da joj bude.
A Clair Obscur da pokupi sve ove nagrade je apsurd. Best Game Direction, malo sutra.
Ja mislim da nije trebala biti u indi kategorijama, best RPG su trebali dati KCD II i best performance Troy Bakeru za Indiana Jones-a. Ostalo mi ne smeta, spucao sam preko 90 sati u tu igru, uživao svaku sekundu.
Elem, htjedoh ovo da podjelim. Prošli put sam dijelio neki video reakcija na najave pa je neko tada prigovarao da su možda fejk, ne sjećam se ko je to bio. Nije ni bitno. Nego ove likove slišam na podkastima godinama, išao sam specifično da tražim njihove reakcije za ove igre.
Prvo Colin, lik je veliki fanboy Mega Mana, uvijek ih nešto pominje, može se vidjeti da je liku bukvalno spala vilica kad je skontao da je Mega Man.
Negdje na 3:48:00, on je ovaj najgornji lik sa ovim naočarima sa nosem.
Drugi lik, Matty, uvijek smara da si mu KotOR igre među najboljim rpg svih vremena. Znao je za rimejkove ali potpuno je odlijepio kad su najavili ovaj spiritualni nastavak i još da su Casey Hudson i Star Wars ponovo zajedno. Negdje na 1:41:00 je najava za Star Wars. Lik je poslije najave ostao se cerekati se k’o ludak još par minuta, show nije ni pratio. ![]()
Lara ima neki novi model u oba naslova
Ne znam iskreno da li mi se svidja ili ne…
Ova poslednja triologija je bila nekako grounded i Lara je bila realistična, “pokrivena” i možda malo ozbiljnija. Doduše taj vremenski period akcionih-avantura je bio takav da je fokus bio na “patnji”, a ovde se vraćaju korenima… mindless fun.
Nisam hejter otkrivenije Lare sve dok nije bimbo!
Mene je iznerviralo u jednom trenutku, tako da sam iskljucio na poslednjoj najavljenoj igri.
Sasvim je okej da dobiju GOTY ali ostavite ostale nagrade drugim igrama aman ![]()
On jeste predobar u svemu što radi, ali voleo bih više raznovrsnosti. Čini mi se da je čovek u svakoj većoj igri. Hinako je bila odlična.
Kakve veze ima, i Ben Starr je isto i ova Jennifer Emglish sad. Po meni je najbolji bio, skin’o Harrisona Forda savršeno. A nikad nije osvojio tu nagradu na TGA.
Mislim da nije morao nešto puno da se trudi pošto je na istoj noti kao Harrison. Kao što rekoh, dobar je, ali bih više voleo da je negde gde uopšte po glasu neću provaliti da je on… svaka igra jedan isti glas.
Baš naprotiv. Meni ne zvuči uopšte kao Troy. Sjećam se kad je trejler prvi izašao da skoro niko nije izvalio da je Troy dok nisu objavili.
Kojima bi ih sve poslao da raznose pakete po zemlji.
Vidis, meni se vratila zelja za bimbo protagonstkinjama u igrama, nakon Stellar Blade-a. Mada, Alisia Vikander je najbolja Tomb Raiderka, svakako. Ovako bi nekako izgledala i u real life.
A ova nova me nekako previse podseca na Chloe Frazer iz Uncharteda… Msm, stagod. Samo da je dobra grafika ![]()
@n00dle Kojima je poslednji na svetu ko bi trebalo da komentarise da je nesto overrated.
Grafika je isto, let’s say… drugačija haha ![]()
Ono jeste vrv neka rana verzija, ali više idu na neki prenaglašen arkadni osećaj, što ima smisla za starije igre.
Sad vidim ustvari da će umesto Foundation Engine koristiti UE5. Amazon Games umešao prste.
Expedition 33 zasluženo GOTY, da li je najbolja RPG, može da se diskutuje, mada KCD2 bi trebalo da nosi tu titulu. Elem drago mi je da se pomalo razbija šablon da 3rd person action avanture po defaultu budu glavni favoriti. Da je tu bilo nekih naslova koji guraju taj tip igara dalje od viđenog pa još i nekako da razumem, more of the same teže prolazi.