Nominovana je za best action-adventure.
e pa sad, nisi stavio bullet point, ne racuna se ![]()
Mislim da je za gejming idustriju trenutno bitno da Exp33 pobedi (iako bih potajno želeo da Kojima uzme nagradicu
).
Kako vreme odmiče, sve više vidi da Exp33 definitivno ima taj neki “evropski šarm” i muziku koja će svima dugoo dugo ostati u sećanju.
Malo mi je iskreno žao što Blue Prince nije na listi.
Prekopirao odnekud, pa tako ispalo.
Ja sam u igri uživao, donela je nešto novo i drugačije, sjajan art i soundtrack. Fali tu i tamo malo više budžeta ali odlična igra.
Cool teaser za jednu od igara koja će biti najavljena na The Game Awards.
Prvo je Geoff podijelio kriptičnu sliku a onda je nalog od The Game Awards podijelio kordinate.
Ljudi su otišli tamo na tu lokaciju i našli ovu skulpturu, slikaju se tamo i snimaju ove videe. Dole link do jednog videa.
Neki nagađaju da je u pitanju, God of War u Egiptu, neki da je The Elder Scrolls 6 u šta ne vjerujem, neki da je Diablo ekspanzija itd.
Ako SantaMonica sigurno nije jer je Kori “tako rekao”… ovo je onda FromSoft.
Ovakav hajp može da bude ili BB2 ili ER2.
Neko jeste doduše pomenuo Intergalactic zbog cudnih simbola na robotu, ali šta znam.
Cory je rekao samo da nije GOW a ne da nije Santa Monica. Vjerovartno nije uopšte Santa Monica ali ko priželjkuje to mu je slamka spasa. ![]()
Isto Jason Schreier rekao da nije Diablo a čini mi se da je demantovao da je The Elder Scrolls.
Možda je potpuno neki novi IP. Ko zna, hajp može biti skroz misplaced, samo zato što je zanimljiv ovaj marketing.

ahaha baš i ja razmišljam, čime se ljudi bave ![]()
S jedne strane mi je bedasto, stavili skulpturu od stiropora (ne znam dal je od stiropora) u pustinju i sad se ceo gaming internet dovija o čemu se radi.
S druge strane, lepo je imati i malo zabavne misterije u ovim teškim vremenima.
Kao zaključak, da kažem da bih najrađe da ispadne nešto novo. Imamo isti problem ko i filmovi, sve se reciklira do besvesti.
Au čekaj, zamisli ispadne da prave novi Quake?! Da se vrate mračnim korenima originala i napuste generičku sf oblandu nastavaka? Ok, možda malo reciklaže nije naodmet.
Meni ovo lici na Saros od Housemarque, ali kontam da nije jer je igra em najavljena, Em se zna datum izlaska, cisto sumnjam da bi se pravio toliki hype. Kad ono na kraju bude Elden Ring 2. Pada internet na game awards
![]()
![]()
super
Onaj jedan iz Lariana što je aktivan na X-u, demantovao da je Divinity Original Sin 3 što piše i ovdje u članku pod update. Ali kao što kažu, možda samo nije Original Sin 3 ali i dalje je moguće da je u pitanju Divinity IP.
Super za one koji vole ovaj stil igre.
Poznajem ljude odavde koji rade za Larian pa sam više puta pokušao i dao šansu igri ne bi li ukapirao na šta su toliko ponosni… ali jedan veliki smor za mene ![]()
Baš ću uživo da ih pritisnem oko ovog “simbola” jer su se ludi pravili kad god bih potegao priču ![]()