The Game Awards 2024 nominacije

Taj sam. Neću spavati vjerovatno i sutra patnja na poslu. :sweat_smile:

3 Likes

Tu smo :raising_hand_man:

1 Like

Do kad ce ovo da traje covece… :man_bowing:t2:
Uspavah se.

First time? :grinning:

Do 5-6 ujutru.

Zar nije prosle god trajalo 2-2.5 sata :thinking:?
This is too much!

Ne sjećam de koliko je trajalo ali završilo je isto tako kasno, u 5 ujutru, tako nešto.

12 Likes

Biće, biće…

1 Like

Sve u svemu tresla se gora, rodio se mis fazon. Veliko gubljenje vremena, barem licno za mene jer sve ukupno 5 igri koje su predstavljene/najavljenje me zanimaju, ovo ostalo souls fazon i japanstine me ne zanimaju u opste.

Takodje ja ne znam jesu svi tamo retardirani da kad izadju na onu binu, ne znaju da odu sa nje normalno, kao da su roboti. Plus ovi Kina, Japan, Korea devovi sta god, ne mogu tri reci engleskog da sastave vec godinama.

Sve u svemu poslednji koji sam gledao ovako, sve sledece gledam sutradan uz premotavanje.

Mmm mozda samo nije za tebe… :roll_eyes:
Ljudima je ovo jedan od boljih TGA koji se desio.

1 Like

Definitivno je jedan od najuspesnijih i vidim pozitivno primljenih koliko citam, iako nije sad sve bas po mom ukusu. Ili cak vecina. Defitivno je za neku podgrupu ljudi.

Ipak su nekako objektivno, Project Robot, Viruta Fighter, Okami nastavak, Split Ficition, W4, Elten Ring, Turok, Onimusha i kao slag na torti Intergalactic velike najave… plus sam propustio bas dosta stvari sto je izazvalo jake reakcije, ali mene npr. isto ne dotice previse. Zna se sta sam ja cekao. Muzejske igre. :joy:

Mislim da je bio jak TGA, i mislim da je dobro za industriju sto je Astro Bot pobedio iako kao i uvek,i za sve zivo, citam negodovanja. Takodje mislim da je dobro sto je Geof konacno pricao o otpustanjima u industriji i onaj lik sto je dobio Game Changer nagradu je apsolutna legenda.

1 Like