Onda nisi dovoljno igrao Wukong. Fantastican je to RPG, ljudi su napravili 80 bosfajtova, sa odlicnom grafikom i jako interesantnom mehanikom.
Upadljiv je nedostatak Nintendo igara, kao da posustaju.
Onda nisi dovoljno igrao Wukong. Fantastican je to RPG, ljudi su napravili 80 bosfajtova, sa odlicnom grafikom i jako interesantnom mehanikom.
Upadljiv je nedostatak Nintendo igara, kao da posustaju.
Dobra je igra ovako, ali džaba kad je neoptimizovana do zla Boga. Dovoljno su mi bossovi frustrirajući, fps opada na svaki napad maltene, plus input lag dok odreaguje. Igrao bih je da je igriva, ali da je igram baš u 9-12 fps-a u ključnim momentima… Neka… Volim svoj tv ipak malo više Kad ispeglaju to, mogu da se nominuju po meni. Do tada ništa. To bih uveo kao kriterijum, ako je igra neoptimizovano smeće, nema šta da traži na listi. Kako bi onda svi peglali svoje igre malo češće.
Ne rade namjerno nego zato što su bolidi.
Toliko propusta svake godine, jasno je de nešto debelo ne štima sa cijelim procesom.
Bilo je igara realno. Toliko toga su mogli da nominuju umjesto tog DLC-a.
Tekken 8
Like a Dragon: Infinite Wealth
Unicorn Overlord
Prince of Persia: The Lost Crown
Silent Hill 2
Dragon’s Dogma 2
The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom
Warhammer 40000: Space Marine 2
Helldivers 2
COD Black Ops 6
Stellar Blade
Hellblade 2
To je sve bez trpanja bilo indija kojih je bilo sjajnih.
Propusti su namerni, tako generisu hajp oko svog totalno nebitnog i arbitrarnog izbora. Bilo bi dosadno da samo stave “normalne” tripl A igre.
Inace kuriozitet da su sve japanske igre u RPG sekciji. Zapadnjaci nista.
Ništa novo. Tako je skoro svake godine, bude jedna zapadna možda. Izuzetak je prošla godina jer je bio BG 3, Starfield i Sea of Stars.
I glavna nagrada ove godine su sve azijati osim Balatro.
A TGA je najpopularnija dodjela trenutno (nezasluženo) ali Keighly-ju treba skinuti kapu jer je izgurao to.Oni kao takvi nemaju potrebe da prave bilo kakav rage bait, ovo je njihov legit stav da tako treba.
Rebirth lagano u ovoj konkurenciji.
Ne znam doduse zasto sada cekamo mesec dana, neka jednostavno naprave izbor 20-tog decembra, glasanje 24h i gotova sarada.
Pa nista, moracu i ja da se prebacim na jrpg-jeve, KAD NEMA NISTA DRUGO.
Za Metaphor navijam.
Čeka se na drugim nagradama više nekim. BAFTA i DICE i preko mjesec dana, ovdje manje od mjesec.
Pretpostavljam da sad svi glasaju. Ima preko 100 outleta da glasaju a postoji i glasanje publike.
@yolixeya Metaphor je legitiman izbor ali ipak pomalo egzotika i previse “japanski”. Nadam se da cu uspeti da ga nekada uglavim u svoj katastroficni backlog koji se ne smanjuje jer velike open world RPG-jeve prelazim glacijalnim tempom
TGA je pre svega marketinška prezentacija napravljena za oglašavanje. Igre i developeri su namjmanje bitni. Gomila ovih što nominuju i glasaju čak nije iz gaming voda. Kad dođe glasanje, glasove otkače tamo neki papani koji vode određeni medij, to čak i ne dođe do novinara ili ljudi koji su radili review tih igara.
Keighly svake godine dobija iste kritike na iste stvari, on kaže hvala na feedbacku i onda se opet iste stvari ponove plus dobijemo neke nove izlive idiotizma.
The Best Indie Game i onda imamo The Best Indie Debute? Svašta.
DLC treba da bude posebna kategorija, ako već postoje totalno abitne tipa “The Best Community Support”. Šta to znači i koga zabole za ovo lol.
Svako ima svoju ideju koje kategorije zeli i igre u njima za nominaciju. Gameri su prilicno besni oko totalno nebitnih stvari umesto da malo uzivaju u zezanju. Najbolji gaming jutjuber give me a break, neki decaci koje nikada nisam ni video i samo me podseca koliko imamo godina
Keighly-a stvarno ne volim, to su biznis face koje su zadnji put igrali nesto na Xboxu 360 i sad kao vode glavnu rec i imaju spotight jer su uslu u lovu i organizuju nekakav event. Covek navalio na te eventove ko mutav, samo da se organizuje nesto i da se dize hajp. Tutne ti ovaj nesto, tutne onaj, sasvim fino za letovanje na bahamima sa novom manekenkom dok se gameri loze da li treba DLC da bude u nominaciji. A sve je vise plasticno od Tajson-Dzejk Pol fajta. Tako ja zamisljam Kilijev zivot makar. Moguce da je i u nekim gadnim kockarskim dugovima pa ga juri mafija, ali u celom njegovom nastupu sve je toliko fejk da nemam reci. Mislim da ga je jednom @Wahad sreo i da rece kako je kul lik tako da sve su ovo neke moje licne projekcije i tripovi, ne poznajem coveka i sustinski respektujem njegov Easy Allies background i poznavanje industrije.
But anyhow ovo je divno doba godine kada treba da budemo zahvalni za izobilje u ovoj godini i reflektujemo sta smo sve propustili a mozda nikada necemo ni odigrati usled hiperprodukcije i bujice novih igara.
Ako pored FF VII Rebirtha (koji ce dobiti GOTY vidi se iz aviona) uspem da uglavim jos jedan mastodontski open world RPG do kraja godine bicu “presrecan”.
Vidio sam ro su poravili kao i Waking. Ali ostalo im Metapahor
Jeste kul lik, ali ovo je biznis
A ove nominacije su glupost
nesto mi slaba ta GOTY lista, jel stvarno nista drugo jako nije izaslo ove godine?
Iscurio je neki video gdje je prikazam dio Mafia Old Country gdje se vidi da izlazi summer 2025.
Jednom sam nekom ovdje odgovorio da ne vjerujem da je to u 2025. ali izgleda da je bliže nego što sam mislio.
Neko budan?