Televizori

Sony ili LG.
U suštini zavisi od veličine sobe/TV-a kog želiš.
Sony Bravia 8 II ako želiš TV do 65 inča (to im najveći model), a LG G5 ako ti soba zahteva tv preko 65 inča.
Nijednu drugu marku ne bih uzimao u obzir iskreno.

3 Likes

LG, Hisense, TCL, Samsung…e i da, Panasonic se vraća na scenu, mislim da je čak imao i najbolji TV za 2025.

Sony znam da ćeš preskočiti. Šalji šta ima od opcija pa ćemo videti šta je najbolje

4 Likes

Ne bi taj uzeo Sony makar bio najbolji na svetu :rofl:

On je imao sony cini mi se. Mozda gresim

2 Likes

Americko trziste, pogotovo ovi tcl sa ovim oznakama, mislim da u Evropi ne postoje. Ovaj Hisens isto ne postoji

1 Like

Za 5 sekundi možeš naći eu oznake ja sam spominjao par postova iznad te modele tcl tipa taj prvi je c8k drugi c7k a a treći je c6k a hisense je pod tom oznakom u evropi

U Srbiji ne postoji, plus kao sto je hiljadu puta pominjano TCL za americko trziste i evropsko nema veze sa vezom. I bas bih voleo da vidim gde ce te TCL da kupi u Srbij mislim na c8k ili Evropi. Nije ni bitno, ides prema budzetu i regionalnoj dostupnosti. Nema tu mnogo mudrosti. Ove kineze ja ne bih razmatrao ako imas iole solidan budzet

1 Like

@robotnjik živi u Kuvajtu. Zato sam mu i napisao da javi šta ima od ponude kod njega, pa sam siguran da ćemo nešto već pronaći.

2 Likes

Ma da, đubre od podrške :saluting_face:. Možda su se popravili u zadnjih par godina po tom pitanju.

1 Like

Ok tvoje mišljenje

LG G5, onolko inca koliko mozes da priustis, to je to.

6 Likes

Naravno lg,samsung nema greške a ono kao si na budžetu tcl i hisenese

Mislim da je i C5 sasvim ok, a G5 ako kacis na zid, ako ne onda je problem, mislim da nije bas lako naci verziju sa stendom

1 Like

Kao sto rekose trenutno izbor na c5 55” ili 65” 75” i nema greske.

1 Like

C8k ne moze da se nadje u Srbiji, osim u nekim suludim dimenzijama, tipa 85 incha, a mislim da ni taj nema na stanju

1 Like

65” je najmanji c8k i košta pristojno za ono ono što nudi ima u hrvatskoj tipa 1200e skroz korektno

Sada sam na popustima kupio deci za dve sobe Hisense.. Bio sam u fazonu kao njima neki “budzet” Pa aj kao Hisence a kao sebi za dnevnu LG..

Na moje odusevljenje Hisence lepse radi, brze, slika kida itd.. Sve bolje od LG.

Da sada uzimam “glavni” Tv samo bih uzeo jos neki jaci model ali Hisence..

Sto se mene tice ja sam zavrsio sa korejom.. Samo kina pun gas :grin:

3 Likes

Sve je to lepo, ali cena je takva jer je hisense podlozan kvarovima mnogo brze nego recimo lg. Pozadinsko osvetljenje ume da strada brzo. Maltene posle isteka garantnog roka. Sreca je da popravke nisu skupe ako je ips lcd i sl.

Oled je podložniji kvarovima nego micro led ako gledamo ispod haube