Palčić, opusti se ![]()
Brate, ti da si Rumun, prezivao bi se Ćacilesku. ![]()
Necete jos dugo ![]()
Brt, nisi ti to lepo video ![]()
Prijatelj mu ne daje da dira oled. Promenice mu interpolaciju na 5000 herca
pa kao u fazonu zajebi choda ja ne igram igre slucajno sam kupio oled jebiga ![]()
![]()
Ma gde da me lažu, video sam uživo OLED u Emmezeti, pa ono već tamo u uslovima jakog spoljašnjeg osvetljenje izgleda fantastično, mogu misliti kako izgleda u mraku.
Ovaj trenutni Samsung koji imam, HDR filmove, ako su u formatu sa crnim trakama gore i dole, moram da gledam sa upaljenim svetlom, jer u mraku izgleda očajno, jer sa svih strana imam probijanje osvetljenja duž tih crnih traka.
Sve ima prednosti i mane. Tako da je na tebi da odlučiš. Kako je sad oled tv dostupan skoro
svima, zasto ga ne kupiti. Nekad je cena bila ogromna.
Cak ne moras na g seriju. Odlicni su i C i B. B5 je vrhunski uredjaj.
Kakav sam baksuz, pre 2 nedelje se raspitivao oko 65" LG G4 OLED-a, sledeće nedelje stiže plata, danas da vidim da naručim, kad ono niko živ nema više taj model na stanju i ne veruju da će ga imati.
Znači smorih se instant. A baš mi se svideo TV, kad sam ga gledao u Emmezeti. Vidim da ga izgleda još ima po našim radnjama (osim ako ne lažu, pošto često bude-nema ipak, kad naučiš), ali 500€ skuplje, nego što je bilo na KP.
E ebo me dan, kud ga ne naručih odmah kad sam odlučio da ću uzeti taj model.
Ko zna zašto je to dobro ![]()
Možda te natera da uzmes LG G5…
Bojim se da će pre onda biti C4, nego G5. Em je G5 dosta, dosta skuplji, em nema DTS support, koji mi je baš bitan.
Vidim da je bila čitava frka oko DTS-a, ali kao, da li ti je stvarno toliko taj audio format bitan i da li imas opremu za isti?
Sem tog formata, G5 je dosta bolji od C4.
A sto se tiče cene nekad je bolje i puknuti malo više (ako si u mogućnusti) jer ne verujem baš da ćeš u narednih 5god kupovati novi ![]()
Pa problem je što ni trenutni Samsung koji imam ne podržava taj format, i onda imam problem, da skoro svaki REMUX film koji skinem sa torrenta ili gledam preko Stremio, neće da pusti zvuk, i onda moram ručno da na kompu konvertujem fajl.
Veći je problem Stremio, jer je onda beskoristan, kad pola filmova koje pustim da njega, nemaju ton.
Nije fora u opremi, baš naprotiv, jer G5 će pustiti DTS, ako imaš odgovarajući soundbar. Support na samom TV-u ti omogućava da bez dodatne opreme, pustiš DTS.
Proverim ja danas da li mogu doneti G4 pa javim
Ima, 1650€
Jel znaš možda koji je model LS ili LW? Pošto meni treba LS, jer ne mogu da ga kačim na zid.
Samo G42LW. G43LS Više ne može da se nabavi.
Razmišljam baš šta da radim, da li da batalim G4 i uzmem G5 LS verziju ili da jurim stalak za G4 . U zvaničnom servisu traže 30k za stalak…
Oćeš imati G5 LS verziju?
Zasto juris G kad neces da ga kacis na zid?
Pre svega zbog boljeg ekrana i jačeg osvetljenja. Pošto mi je prostorija u kojoj se nalazi TV, poprilično svetla, po danu.
Ne verujem da ces neku razliku da primetis. Ali ako mislis da hoces idi na G
i c1 je dovoljan po danu kamo li ovi novi.