YouTube premium(mod) ili SmartTube? Ako je ovo prvo baci link ka app na PM😊
Sve sto si rekao “da”
Samo treba u baciti u jednacinu jos 3 dece i zenu koju zabole da se cima previse. Naucila da ima dugme Netflix, Amazon odmah na daljincu… ![]()
Pozdrav, sta mislite za ovaj tv?Inace imam xbox, pa ako moze preporuka za neki tv do 80k
Hvala unapred
Uzmi TCL 55c805
Hvala Wahad. Da li moze jos neka preporuka cisto da vidim sta jos ima u ponudi i da odaberem izmedju par modela.
Još nisam uzeo OLED, ali mislim da sam sve bliži tom potezu i to konkretno LG G4 ili G5 u 65" verziji.
Sa jedne strane više naginjem na G4, jer je jeftiniji i ima DTS podršku, zbog koje ludim sa ovim trenutnim Samsung Crystal UHD TV-om, bukvalno koji god remux da skinem, moram da konvertujem audio iz DTS u Dolby Digital, jer Samsung ne podržava DTS.
E sad G5 je 500€ skuplji, nema DTS podršku, ali navodno ima dosta, dosta bolji ekran, od osvetljenosti do kolorita.
E sad mene zanima da li je zaista toliko bolji ekran, pošto bih ga momentalno precrtao zbog nedostatka DTS podrške.
Mislim da razlike između g4 i g5 ekrana nisu toliko drastične da bi vredele doplatu od 500 evra. Tako da G4.
Koji god da uzmeš nema greške, G serije su top ponuda…
Kada pređeš sa tog samsunga što imaš biće vilica do poda ![]()
Gledao sam bas pre neki dan g3 i g4 i vidim da je g4 jeftiniji. Ne znam zasto.
Jel se ta razlika vidi samo u gamingu? Bio sam kod prijatelja koji ima LG oled. Covek nije gamer i na osnovu TV kanala nema apsolutno razlike a kamoli vilice do poda ![]()
Pa tv programi su u najboljem slučaju fhd bez svih hdr vrr atmos vision itd i kako da vidiš mogućnosti oleda
Ja mislim da je ponovo izmislio prijatelja
taj ko gleda samo tv programe taj ne zna za oled.
Samo da gledaš da ima onaj auto motion da ti pravi 360 fps i na konja si brate.
Ono sto sam video je go k…c Kakvi oledi bakraci, nemoj da jedete go.na i lazete coveka ![]()
Znači nisi video?
Pa čovek ti lepo kaže da je na OLED tv-u video samo TV Informer… To je ono kad neko ima para ali nema mozga ![]()
Video sam GoW Ragnarok kod drugog prijatelja.
A kod trećeg? ![]()
Što onda pitaš ako si sve video?
Pa volim vas malo da j…m😀