Televizori

YouTube premium(mod) ili SmartTube? Ako je ovo prvo baci link ka app na PM😊

Sve sto si rekao “da”
Samo treba u baciti u jednacinu jos 3 dece i zenu koju zabole da se cima previse. Naucila da ima dugme Netflix, Amazon odmah na daljincu… :grin:

Pozdrav, sta mislite za ovaj tv?Inace imam xbox, pa ako moze preporuka za neki tv do 80k

Hvala unapred

Uzmi TCL 55c805

7 Likes

Hvala Wahad. Da li moze jos neka preporuka cisto da vidim sta jos ima u ponudi i da odaberem izmedju par modela.

Još nisam uzeo OLED, ali mislim da sam sve bliži tom potezu i to konkretno LG G4 ili G5 u 65" verziji.

Sa jedne strane više naginjem na G4, jer je jeftiniji i ima DTS podršku, zbog koje ludim sa ovim trenutnim Samsung Crystal UHD TV-om, bukvalno koji god remux da skinem, moram da konvertujem audio iz DTS u Dolby Digital, jer Samsung ne podržava DTS.

E sad G5 je 500€ skuplji, nema DTS podršku, ali navodno ima dosta, dosta bolji ekran, od osvetljenosti do kolorita.

E sad mene zanima da li je zaista toliko bolji ekran, pošto bih ga momentalno precrtao zbog nedostatka DTS podrške.

Mislim da razlike između g4 i g5 ekrana nisu toliko drastične da bi vredele doplatu od 500 evra. Tako da G4.

2 Likes

Koji god da uzmeš nema greške, G serije su top ponuda…
Kada pređeš sa tog samsunga što imaš biće vilica do poda :grinning_face:

5 Likes

Gledao sam bas pre neki dan g3 i g4 i vidim da je g4 jeftiniji. Ne znam zasto.

Jel se ta razlika vidi samo u gamingu? Bio sam kod prijatelja koji ima LG oled. Covek nije gamer i na osnovu TV kanala nema apsolutno razlike a kamoli vilice do poda :smile:

1 Like

Pa tv programi su u najboljem slučaju fhd bez svih hdr vrr atmos vision itd i kako da vidiš mogućnosti oleda

7 Likes

Ja mislim da je ponovo izmislio prijatelja :rofl: taj ko gleda samo tv programe taj ne zna za oled.

7 Likes

Samo da gledaš da ima onaj auto motion da ti pravi 360 fps i na konja si brate.

1 Like

Ono sto sam video je go k…c Kakvi oledi bakraci, nemoj da jedete go.na i lazete coveka :grinning_face:

Znači nisi video?

3 Likes

Pa čovek ti lepo kaže da je na OLED tv-u video samo TV Informer… To je ono kad neko ima para ali nema mozga :smiley:

Video sam GoW Ragnarok kod drugog prijatelja.

A kod trećeg? :grin:
Što onda pitaš ako si sve video?

Pa volim vas malo da j…m😀