Nema brat. Samo sa 5
Kod mene je sve ok…
Kod mene sve radi…lg oled c4
Ne znam koji mu je k… moracu mozda neki reset da uradim. Mozda ga ozivi.
Kod mene isto sve ok (C3).
Sve se nema od c2 pa do c4 sve
I kod mene sve ok, ali mi se desilo posle apdejta na webos24 da mi nisu radile app par sati
Ne znam da li je to. Sada mi radi Amazon app koji juce nije ali ne radi da ga nazovem app store.
Edit… problem je globalni. Zeza tv pola planete. Govno jedno… prsao sam. Ne radi ni jedna app i nece da udje… zato sto valjda sve ide preko tih LG servera koji su krs. Vec 4h se drndam te menjam servere, te konekciju te dns…
Resetovanja…
Odlepioooo… moze da se ljuti ko hoce ali definitivno u aziji samo treba da se sklapaju proizvodi. Dzabe sto ih ima zilion ne vrede bre svi ko dva krstena coveka iz evrope/amerike.
Nije bre nista u zivotu slucajno. Treba bre samo da srafe i cao…
@ninja Jel imaš 65" LG OLED modele, konkretno C4/G4 i kako se kreće cena?
I posle ja lud sto pricam da nema nista bez Apple TV-a
Kako uopste izdrzati sa onoliko reklama u onom bloatware-u nazvanim WebOS (ne znam ni dal nalog imam tu, iskoci mi samo kad ima update)… skartite sebi muke, uzmite premium uredjaj i prodisacete.
Ima, C41 u verziji 65" je 1390€
Nemam taj problem na Samsungu i Android TV-u.
Šta više, mnogo mi je brže u dva klika da prebacim sa jednim daljinskim na sve šta mi treba nego da uzimam i drugi i onda se drkam i uključujem još jedan uređaj koji mi uzima još jedan hdmi port kojih već imam taman koliko mi treba za sve konzole.
Šta više, još lakše mi je sve te aplikacije da koristim preko bilo koje konzole nego da ubadam još jednu “konzolu” koja mi isključivo koristi za servise.
Totalno bespotrebno u doba modernih televizora i aplikacija koje su identične kao na Apple TV-u.
Da nemam ni jednu konzolu pa bih možda razumeo potvrdu, ili da hoću da se “igram” na appletvu emulatorima i apple arcade igricama. Kažem igrice jer to i jesu, ne igre.
Plus, na AppleTV nema xCloud, a na AndroidTV-u možeš instalirati xBetter Cloud i da igraš Cloud Xbox igre bez VPN-a i bilo čega. Think about that samo povežeš kontroler na TV-u i to je to. A tu je i za one koji imaju i kojima treba i PS Cloud Gaming.
Prakticno ne postoji drdanje oko daljinskih upravljaca.
Moderan sleek upravljac od Apple TV-a (koji nema niti jednu reklamu na njemu) ti postaje “glavni”, a zahvaljujuci HDMI-CEC-u, menjas iste napajanjem konzole preko kontrolera.
I to bude to. Smanjujes i povecavas zvuk sa Apple-ovim daljinskim bez da moras da ukljucis uopste Apple TV, koji mi ujedno kontrolise soundbar
A taj koncept ‘jedne konzole za sve’, ukljucujuci i streaming, zvuci idealno dok ne ukapiras da su konzole dosta inferiornije u streamovanju serija/filmova. Namenski uredjaj za streaming ce ti uvek imati naprednije funkcije za gledanje tih stvari jer je jednostavno osmisljen za tako nesto.
Npr. opcija Match Content koja ti na Apple TV-u sama prebacuje dynamic rage i frame rate u zavisnosti od sadrzaja koji gledas. (a da ne pricamo o tome da neke aplikacije na konzolama i ne stignu da dobiju update za DV ili DA, HDR10+ itd itd)
Nisam advokat sad ovde za Apple TV, jer vidim da Google TV ima zanimljive/slicne opcije za ljude koji su vise u tom ekosistemu i videh da ima slicne mogucnosti koje Apple TV ima ali sa dosta manje reklama nego WebOS.
Na TCL-ovom Google TV OS-u od servisa imam Prime Video, Netflix, Max, Disney+, SkyShowtime, Voyo, EON, Yettel TV, YouTube, Twitch i Deezer instalirano. Sve fercera bez ikakvih problema.
Slazem se sve sa tobom (bice potop)
posle mnogo guglanja skapiram da LG - govno ima taj globalni problem.
Znas koja zajebancija. Svima se desava od tv od 5000usd do 100usd.
Dobije “ciglu” od TVa.
Sto seapple tv tice znam. Imam jedan stariji model kod klinaca u sobi.
Koji imas ti? I koji daljinac pominjes?
Da, Google TV operativni nije los uopste i svetlosnim godinama je iznas WebOS-a i Tizen-a, ali problem kod operativnih sistema koji dodju uz TV je taj sto posle godinu dana nisu za upotrebu
Bilo bi idealno kad bi mogli da biramo opciju “glupih” televizora i onda sami da uzimamo streaming uredjaje koji nam odgovaraju…
Uh, imam 4K model ali pretposlednji.
Apple TV svakako ne izlazi svake godine, jer nemaju sta preterano ni da dodaju, i generalno je neunistiv uredjaj.
Znam, imam bas star. Ali su rekli da prestaju da ga prave. Realno ubio ga je smart TV.
Inace danas sam plakao i kukao za moj LG posto je u garanciji. Ako ne magicno samo ne resi problem sa glupim LG do ponedeljka u utorak ga vracam i uzimam pare nazad.
Ma ne prestaju da ga prave nego nemaju potrebu da izbacuju svake godine novi jer je overkill sa chipom koji koriste… bukv uredjaj koji pusti sve sto mu bacim.
Moj savet ti je da zaboravis na OS bilo kog televizora i jednostavno uzmes nesto za streaming. Vrv ni na mom LGu to sto pricas ne radi ako je globalni problem, samo nemam zelju da proverim.
Pa ne znam ja koristim Stremio i Youtube i to je to. Jedino gde vidim bas potrebu za uredjajima jeste kada imas outdated tv , pa cak ni tad ne bi uzeo Apple uredjaj vec bi uzeo nesto drugo kako bi side loadovao hakovan yt premium.