Televizori

I Forzu sam sa Laptopa malo,koliko sam odusevljen TVom toliko sam odusevljen i laptopom jer po prvi put pustam sa njega nesto u 4k i Forza ide lagano 4k 60fps a laptop je sa RTX2070 i i7 10th a jos bolje sto sa undervoltingom koji sam pre mesec dana nastelovao temparatura laptopa ne prelazi 56⁰C

4 Likes

12 Likes

Pravi studio za gaming :wink: Još xbox fali

2 Likes

Monitor na zalost mora za kompetativni gaming, razmisljam da batalim TV za Fifu. Jes lep zbog HDR-a i slike generalno, ali…

1 Like

Ja sam juce batalio OLED, vratio xbox na Monitor. Mnogo gora slika, ali mi je mnogo lepse igrati tako kada sve saberem i oduzmem.

@Djordje1990 koji Monitor imas? Ako smem znati :slight_smile:

Nista posebno 2k 144hz
MSI Optix MAG271CQP
Ali ce ici update na 4k kada izbace neki 27" sa 2.1 HDMI

1 Like

Isto to cekam i ja. Cak sam i pre-orderovao bio onaj EVE neki, ali se ispostavilo kada sam malo istrazivao da je mozda prevara, pa sam Cancel-ovao. Kontam tek pocetkom, sredinom sledece godine cemo dobiti neke monitore sa Hdmi 2.1

1 Like

I meni su iskakale reklame za taj jer sam nekoliko puta googlao monitor sa 2.1 HDMI

Pitanje za Vas.
Vredi li uzimati SAMSUNG Televizor UE50TU8502UXXH SMART (Crni) | Gigatron
Imam ga nov za 490e, planiram uskoro i xbox da uzmem i naravno da će biti povezan na taj tv ?

Fantastičan tv i odlična cena.
Kupuj!!!

1 Like

Hvala lepo :partying_face:

1 Like

Neso jel QE50Q60T dosta bolji od modela iznad? Znam da je Q60 QLED, nego koliko ono razlike to ima za sam gejming ? Ja Tv za drugo i ne koristim :sweat_smile:

1 Like

I slušanje muzike dok sam na PC :crazy_face:

Izvini ja se zanesem, kad kazes “Neso” jel mislis na mene posto sam Nenad ? Ja to obicno skontam ima neki Nesa na forumu koji se bavi ovom temom profesionalno :smiley:

Haha ništa, mislim na Ninju, profesionalca za tehniku :rofl:

ahahah ok , onda još bolje što sam saznao da je pro za tehniku, čim on kaže da tv vredi onda vredi :smiley:

1 Like

Nije puno bolji ali je bolji, imam Qled serije 60 već skoro 2 godine i prezadovoljan sam.

2 Likes

Bolji jeste, ali sve zavisi koliko novaca bolji.
Ako je cifra velikA, onda pucati na model ispod, ali ako je sića, onda udri na prangiju!

oko 580 eura za ovaj model

Odlična cena. Odlična!

1 Like