Posto se ne razumem previse u TV, opet mi treba vasa pomoc. Drugar me pitao da mu preporucim neki TV, 43 inca, 120hz.
@ninja Imas li kakav na stanju da bi preporucio?
Posto se ne razumem previse u TV, opet mi treba vasa pomoc. Drugar me pitao da mu preporucim neki TV, 43 inca, 120hz.
@ninja Imas li kakav na stanju da bi preporucio?
Na žalost, u toj dijagonali nema ništa sa 120Hz.
Ima dosta modela sa Full HDR 10 bit-a, a ja bih izdvojio ovaj:
PHILIPS 43PUS8545 - 647€
Jel ima kod vas da se kupi lg gx 65 i koja cena bi bila?
Ima, tj. može da se donese.
Cena je 2.650,00€
Zanima me jel bolji cx ili gx ili Samsung q800t. Neki ću sigurno uzeti. Spremam se za nove konzole.
65GX je po meni pobednik ove tvoje trke.
Evo, sva tri na jednom mestu pa uporedi i sam:
https://www.displayspecifications.com/en/comparison/882416a577
Zanima me vase misljenje o LG 55UN70003LA. Trenutno je na snizenju i kosta 50k.
Nemas 2.1 HDMI. Idi na 73003LA ako mozes da kesiras i uzmes ga preko kupujemprodajem recimo.
E hvala ti, znaci da gledam da ima HDMI 2.1
Ako planiras da koristis konzole nove generacije poput PS5 i XSX, da. Imas tu jos brdo stvari ali je taj 73003LA skroz pristojan tv.
Pricam sa drugarom jer gledam i ja Tv mozda da uzmem, ako bude para do nove godine. Zasto pucati na 2.1 HDMI? Ja sam teski laik, ali ako je zbog 120hz i 120 fps onda je po meni bacanje dodatnih 300€.
Gledao sam sa njim neki dobar, a da nije 2.1 i ovaj smo nasli…
LG 50UN74003LB
Misljenje za njega? Po meni 2.1 iako imam Xbox ili uskoro sony 5 je bacanje para.
Ovo i mene zanima, pretpostavljam da televizora sa HDMI 2.1 i nema mnogo u ponudi. Kako im se kreću cene uopšte?
Isplati li se uopšte ili su svi u nekoj 1000$+ kategoriji?
Ako ti ne gori sacekaj. To ulazi kao standard. Bice toga sve vise za sve manje para.
Ali se svakako isplati uzeti ako imas ili planiras novu generaciju konzola.
NanoCell nema ispod 680+, @ninja je i predlozio taj mada meni je to dosta para.
Tako da me zanima, zasto mora na next gen konzolu 2.1? Sta je bolji u odnosu na 2.0 tj ovaj sto sam gore naveo, tj pikirao? Ukoliko ima neki dimenzija od 50, a da nije 2.1 slobodno predlozite pa da pogledamo
Moje misljenje zbog cega sam odustao od potraznje za 2.1 HDMI je da ako 120hz i 120fos moze da gura i to je jedina razlika, 300+ mi je bacanje para.
Da, najprostije receno. Hdmi 2.1 (48Gbit/s Bandwith) ti treba ako želiš 4k 120fps u 10bit HDR kvalitetu da igras. Suma sumarum ako tebe 120fps 4k ne interesuje vec 4k 60fps ili 1440p 120 onda je to za tebe licno bacanje para.
Pa zato kazem, neka velika razlika sad da se primeti nece jer ni igara nema jos za to, a posto igram na 1080p neki dobar 4k ce piti vode
Jel imate vi neke predloge i kakav je ovaj gore LG sto sam naveo?
Jedan od modela koji se najbolje pokazao, a spada u zlatnu sredinu, je LG UN7400
Ima ga u nekoliko dijagonala pa svako može da pronađe onu koja mu odgovara.
Nije jeftin, ali nije ni skup.
Fantastičan dizajn, sa srednjim držačem te može da stane i na manje komode ili stolove.
LG 50UN74003LB - 470€
LG 55UN74003LB - 537€
LG 65UN74003LB - 740€
Mogu li da dobijem misljenje/savet za Lg 65nano863, prevashodno zbog gaminga sam ga uzeo u razmatranje…
Bićeš prezadovoljan.
Odličan TV.
Razmisljam o kupovini novog tv-a. E sad me zanima, moze li kako tv da gleda sigurnosnu kameru preko rtmp linka? Ima li neka aplikacija? Znam da mogu preko firesticka ili neceg slicnog ali ima li opcije cisto na tv bez dodatnih uredjaja?