Od 55 inca je 650e. I to je ok cena. Ne znam koliko je u XBR shopu, ali svakako mi treba TV za Banja Luku, tako da mi je cimanje iz XBR shopa uzimati do ovde.
Ja sam svojima rekao da za 1000 KM (malo jace od 500e) moze dobar TV da se uzme, tako da i 650e nije neka razlika.
Voleo bih cuti jos neciji savet, a tebi hvala svakako (ide na razmatranje ovaj, jer bih radije LG nego Toshiba)
Vidi i Sony XH90 model, dimming zone vs edge led, u sustini Q70T ti je Q60R od prosle godine, Samsung je bas srozao kvalitet svojih TV-a ove godine, zato sa vecom brojkom mislis da kupujes bolji TV, ali u sustini kupio si losiji… Ili ganjaj B9 OLED…
Super sajt, hvala. Gejmat cu na doduse na series S (mozda se prebacim poslije), a 120 fps ce tesko dosegnuti . Kvragu, meni ce i 60 bit super. Eventualno noviji tv zbog “future proofinga”.
Imam 1080p tv grunding VLE 43 incha bez HDR-a a kazu da je HDR najveci upgrade, da s 3 metra gdje sjedim i ne vidis neku razliku između 1080p i 4k rezolucije. Vidio sam da govore daQ70t navodno nema neki HDR pa me to malo prepalo.
Pogledao sam i nasao ga za 930 eur izlozbeni primjerak, no ima i q70r za 730 prodaje covjek s 5 god garancije, mislim da mi je bolje ici s njim ionako se protezem. Pogledah hdmi standarde 2.0 podrzava do 1440 120fps sto je ionako max sto series s podrzava, a igre koje ce series X vrtiti u 4k 120 ionako ce biti rijetke, a te koje budu ce opet sigurno izgledati bolje na 1440p . Ne izgleda mi bas hdmi 2.1 kao nesto bitno. Dolby atmos, to ne znam…no zvuci da je za tv debelo van budzeta
Iskreno, ne treba ovog lika niko da sluša, jedan je od najgorih na yt sto se tice televizora. Bukvalno samo kuka i svadja i prepire se.
Video je inace 4 nedelje star, od tada je LG izbacio hotfix, 120hz radi na novim kartama, problem je bio sa GSync, sto je nebitno za next gen .
Jedina stvar u čemu je u pravu, je da ne treba žuriti sa kupovinom televizora za next gen. Tek dogodine ce izaći brdo novih i povoljniji sa hdmi 2.1 podrškom. A na kraju krajeva ni to nije bitno jer vecina igara nece gurati 4k 120hz, vec ili manje frejmova u 4k ili manja rezolucija u 120fps. Za to je dovoljan i hdmi 2.0.
Najpametnije dakle čekati. Ali je neistina da moj B9 npr, nece lepo gurati next gen sa hdmi2.1 ima vec testova online koji pokazuju da nema nikakvih problema, bar sa series x.