Samsung me privlaci jel nema ram oko ekrana. Bas mi deluje gotivno zbog toga. E sad posto ce verovatno za dve godine da se menja ponovo ne znam ni sam. Npr Soni mi je zvekno par meseci pred istek garancije od 2 godine i dobio sam potpuno novi TV tako da ono nemam pojma.
Samsungov model je VA panel, pa je po pravilu bolji za gaming, ALI Philips ima IPS, pa je zgodniji za svakodnevno gledanje (veći uglovi gledanja).
Samsung je EdgeLED tehnologija, pa će verovatno biti više probijanja svetla sa strane, Philips je DirectLED, pa će možda biti izraženiji banding efekat… Mrtva trka, ali evo, mene da pitaš, Philips bih odneo kući.
Malo su glupavi ti android TV zato sto ti trazi nalog.
Prosto ne zelim da povezem svoj nalog negde gde svi mogu da pristupe. Da li to bila zena, mama, baba, cimer. Glupo u pm.
Jedina opcija je da pravis drugi nalog samo za glupavi tv.
Jes da samsung izgleda lepse nema sta.
Moracu da odem do neke od radnji i vidim jel imaju izlozene ove modele pa da vidim uzivo kako izgledaju. Posto TV kao TV ne gledam vec mi sluzi kao monitor za PC i konzolu mislim da cu verovatno ici na Samsung ako mi se dopadne uzivo. Ali sam barem svukao na 2 modela izbor. Hvala ljudi.
Pao je onaj samsung TU8000. Sasvim solidan TV za 42.000. Jedina mana svega je moj los komp koji se jedva drzi u 4K rezoluciji. Mozda je i do kvaliteta HDMI-a ali prosto nije upotrebljiv u 4K rezoluciji tako da je sto se PC-a tice vracen na 1080p gde sve forcera kako valja.
Интересује ме препорука за ТВ 43/49 инча, ТВ ми треба због Сонија 5, цифра до 65000,молим вас за помоћ… ХВАЛА
Evo nekih fotkica:
P.S. Znam da treba da menjam policu, to je sledeca stvar da nadjem da mi odgovara.
https://www.xboxrepublika.com/shop/televizori/samsung-43tu8002/
https://www.xboxrepublika.com/shop/televizori/philips-43pus7505-12/
https://www.xboxrepublika.com/shop/televizori/lg-43un74003lb/
Koja je najmanja cena za tv od 120hz?
Podrazumeva se da je 4k i da ima hdr.
Napisite mi cenu i par modela samo da se konacno odlucim
Razmisljam se bas dosta da li da uzmem ovaj slabiji ili da se jos malo izbacim.
Sta ce ti tv od 120Hz kada ce sve sto je u 4k ici na 60Hz?
QE55Q70T na KP za 800e je dobra opcija po meni. Verovatno nije najjeftiniji sa 120hz al ovaj je dobar tv.
Super tv za te pare. Ima sve samo mu Dolby Vision fali. Doduse trenutno ne previse relevantno, ali eto najavljeno je da ce Series X podržavati.
Inace jos mozda LG Nano867 Serija. 49" za slične pare otprilike.
Hm nesto do 500-600€?
Izvinjavam se sto smaram, nije lako izabrati
Bojim se da za te pare nećeš naći 120Hz…
Da, neces naci. Ali ako imas strpljenja jos godinu dana da sacekas, verujem da ce biti. Hdmi 2.1 tek sada postaje zapravo koristan i popularan, i tek ce početkom sledeće godine biti sve vise prisutniji na televizorima.
Isto vazi i sa monitore.
58UA2063DG Toshiba, 360e. Sta kazete na ovaj TV?
Na papiru deluje ok, ali ja recimo dok ne vidim panel ne volim da sudim o TV-u, i mislim da svako treba da vidi tv pre nego kupi.
Burazer ga video kod devojke, ona ga uzela pre par dana, a nama u dnevnom stari TV odsvirao svoje.
On se bas odusevio slikom…
Imas li neki predlog? Gledali bi do nekih 500e
Nisam bas merodavan za savete, jer sam spreman da puknem veliku lovu za dobar TV
Ja recimo ispod LG nano serije, kao sto je recimo UN74003LB ne bih isao. Sad, ne znam koliko oni kostaju recimo u XBR Shopu, a cena zavisi i od velicine.